Inlägg av Karim21K

Inlägg som Karim21K har skrivit i forumet

Inte en chans att man betalar för early access längre. Oavsett vad som ingår. Spelet ska vara testat och beprövat av oberoende individer innan jag ens lägger en krona på det. Har blivit biten alltför många gånger. No more, säger jag bara.

Skrivet av xverminator:

Känns som de flesta kommer behöva uppgradera sin hårdvara när GTA 6 släpps.

GTA 6 motiverar inte en hårdvaruppgradering i mitt tycke. I såna fall signar jag bara upp mig någon månad eller två på Geforce Now.

Nacon gav även ut Tennis World Tour för ett par år sedan. Största scam-upplevelse jag någonsin varit med om. Inte ett dugg förvånad. Köper inte något Nacon är involverade i.

Skrivet av lasseedsvik:

Russians...... bann pls

Du låter extremt toxic själv måste jag säga. Sån där person man helst av allt inte vill lira ett spel med.

Hursom, tack till recensenten för recensionen.

Medvetet drag för att få in fler Gamepass-prenumeranter?

Americas Army. Originalet syftar jag på som var tillgängligt 2002-2008.

Skrivet av Frisell:

Vad landar prislappen på månne? Är sugen till switchen, men det får nog inte kosta mer än 400

Priset har inte dykt upp på ännu, i alla fall inte på Steam. Switch osäker. För den som spelar på Xbox eller PC så finns spelet på Gamepass.

Hoppas verkligen att ryktena gällande Top Spin 5 är sanna.

Skrivet av fejksson:

Matchpoint kommer ut om 2 dagar till game pass. Sen om det är bra spel eller inte har jag inte en aning

Finns ett demo av Matchpoint man kan ladda ner på Steam.

Som man längtar efter ett eventuellt Top Spin 5.
Om ryktena nu stämmer hoppas jag verkligen på en PC-release.

Skrivet av Force:

Steamnyckel för Citites: Skylines, up for grabs!
4KKP3-932AH-I58L2

Svara gärna på min kommentar så andra vet att den är tagen.

Tog den. Supersnällt, tack!

No more Dice for me.

Spelade detta i åratal från dagen det släpptes tills det att de kom ut med en ny version som var så otroligt kass (dvs 3:an och Proving Grounds). Fanns inga likheter med originalet alls i mitt tycke, så jag tog farväl.

Många timmar blev det som man spenderade på Bridge, Pipeline, Hospital, Insurgent Camp etc. AAO Tracker och allt vad det var.

Många minnen, mycket trevligt folk man satt och lirade med via Teamspeak från andra sidan atlanten till solen kom upp.

Tror inte Microsoft tar bort CoD-serien från Playstation (om de nu gör det alls) förrän nära inpå eller vid släppet av nästa generation av konsoler.

Tror inte att mycket folk som redan har en ny konsol (barnfamiljer etc) skulle köpa en till för ett enda spel, men när släppet för nästa generation närmar sig vore det ett starkt verktyg för MS att använda för att locka över kunder från PS.

Tills dess är det nog smart av MS att utnyttja PS inflytande på marknaden.

DICE lever på gamla meriter. Förhoppningsvis inte så länge till.

Skrivet av Moortis:

Är inte 9 timmar av ett spel ett demo? brukade inte sådana anses vara reklam och därmed gratis för ett tag sedan?

Jag tror jag kommer klara mig utan Game Pass även i framtiden.

Länge sedan jag spelade ett demo men brukade det inte enbart vara en del av spelet, typ ett spelläge och inte hela paketet? Mig veterligen med dessa 10 timmar via Gamepass eller EA Play får du tillgång till hela paketet och du behåller framstegen.

Dock blev jag inte ett dugg imponerad av BF 2042 så mina 10 timmar förblir orörda.

En fråga då jag inte vet.

Varför släpper man från DICE sida en beta som man vet kommer ställa till med problem för så många användare så att man därefter känner sig tvungen att komma ut och förklara sig?

Sa inte DICE själva nu i sin förklaring att utvecklingen av spelet kommit mycket längre an vad som upplevs nu? Varför då inte släppa en mer representativ version av slutprodukten? Självklart måste man vara medveten om att man kommer förlora potentiella kunder? Är det då inte bättre att släppa ett "färdigutvecklat" demo som folk kan spela i 2-3 dagar strax innan release?

Visst, den dagen jag smärtfritt kan stoppa ner en 55' tum TV och tillhörande soffa i fickan och sitta på tåget och lira så kommer jag garanterat gå över från konsol till telefon.

Xphone Flipseries Ultrawide Couchseries One X kanske?

Lanseringsmotto:

"Forget Xbox, buy an XFUCOX!"

Äntligen. Då kan man låsa in sig på en server och enbart trucka med kompisar så slipper man trollen som tenderar att förstöra spelglädjen ibland på TruckersMP.

Dock föredrar jag Euro Truck Simulator över American Truck Simulator. Så då är det bara att vänta tills den kommer dit istället.

Skrivet av Issue:

Nej nej nej.. Ubisoft har varit smarta/giriga.
Testade detta nu på Watch dogs: legion. Jag hade redan sen "save".. om man väljer att skapa nytt spel, t.ex. en ny save för damen så kommer den befintliga saven raderas..

Vad skumt.
Antar att det då enbart skulle funka om en av er tillät den andre spela klart innan nästa påbörjar.

Ni kan väl öppna ett nytt gemensamt konto för de specifika spel ni båda vill spela så kan ni turas om. Om man nu inte kan vara inloggad på två konton samtidigt. Vet inte hur det funkar.

Bigben Interactive aka Nacon är ett rent ut sagt vidrigt företag, riktiga tjuvar. Tennis World Tour debaklet är ett tydligt bevis på det. Snodde våra pengar och drog sig ur några månader efter en riktig buggig release, spelet var inte ens klart på långa vägar, för att året därpå släppa Tennis World Tour 2, och lämna alla som köpte 1:an i sticket.