Inlägg av anon_319742

Inlägg som anon_319742 har skrivit i forumet

Klarade ut spelet första vändan med en polare igår. Förbannat kul spel och svårt att slita sig från det, men ska nog vänta några dagar till tills man får bättre prestanda och kanske ytterligare nyheter inför vända två.

Varför? För att WoW var ditt första MMO gissar jag? Det är svårt eller omöjligt att slå det första MMO't man har spelat på allvar. Det är ingenting unikt för WoW utan MMO'n i allmänhet.

Jag har i alla fall aldrig pratat med någon som tyckt att något annat MMO än det första de verkligen lade ner tid på är det bästa.

Skrivet av NordhNet:

@veckans: Fast det är väl ganska omöjligt att diskutera olika individers smak?
För dig är det måhända ett mmo som inte tilltalar dig men det tilltalar ju bevisligen väldigt många och har gjort det under en ganska respektabel tidsperiod.

Det blir ju ingen bra diskussion av det hela om man konstaterar sin egen smak/preferenser som kall hård fakta

Edit: personligen tilltalar inte WoW mig alls men det är helt okej om andra inte tycker som mig och jag tycker det kan vara kul att följa spelets utveckling

Nej det är det jag menar. De kan inte förstå att man kan tycka att WoW är ett dåligt spel och flera här i tråden kritiserar mig då och kallar mig ett troll.
Därför erbjuder jag en förklaring på varför WoW är dåligt. Att sedan oppositionen sätter kaffet i halsen är väl ändå deras bekymmer.

Att det dessutom förekommer personer som inte gillar WoW i en tråd om alternativ till WoW borde väl ändå vara ganska uppenbart?

Skrivet av Smekbar:

Är du på riktigt? Osäker om du trollar eller är seriös. Hoppas verkligen på det förstnämnda

Du trollar nu va? Det finns långt mycket bättre MMOn än WoW. Men WoW är mainstream likt Cardi B och Post Malone, bara för att många lyssnar på dem så betyder det inte att det är bra musik utan tvärtom. WoW har jättetråkigt och utdaterat gameplay, usel grafik, dålig story (vilket de flesta/alla MMOn har dock), dåligt tradesystem, dåligt itemsystem osv. Detta hade det redan vid release.

Anledningen till att så många tror att WoW är ett bra spel är för att det var deras första MMO alternativt det enda. Det är ren nostalgi. Vet man ingenting om vilka fantastiska spel som har skapats så kan man absolut leva i sin lilla bubbla och tro att WoW är bäst.

Det här var en tråd som handlade om alternativ till WoW Classic, och du är förvånad över att de finns det som inte gillar möget? Men återigen, du trollar bara hoppas jag?

Skrivet av anon_326725:

Tappar ju all trovärdighet med ett sånt uttalande tyvärr. Som att lyssna på filmtips från någon som säger att Gudfadern 1 och 2 är några av världens sämsta filmer. Komiskt!

Tvärtom, att hylla skräpspel så som WoW gör att man tappar all trovärdighet. WoW är ett väldigt dåligt MMO.
Att någonting säljer mycket gör det inte bra.

Skrivet av ifeelnothing:

@baxtex:
@Jozo:
Så är det säkert men jag misstänker även att det är en hel del som av naturliga skäl söker sig till Steam då det redan fanns ett stadigt Borderlands community där. En ganska stor anledning till mångas "riktiga" besvikelse är ju Valve och Gearbox relation och communitys runt deras Half-Life titlar som sedan följde med dem till bl.a Borderlands. Så jag kan förstå de som har den speciella relationen till Borderlands serien. Då räknar jag självklart inte med Randy Ditchfords otaliga klavertramp och uppenbara halvsanningar och rena lögner.
Missförstå mig rätt nu men Borderlands 3 må vara super med några goda vänner/okända kompisar samt ett paradis för sådana som mig som älskar att gå igenom varenda vrå av spel i ett oändligt sökande efter häftiga vapen/utrustning...
Jag ska vara ärlig och säga att även om Borderlands 2 hade tight gameplay (det förväntade man sig av Gearbox vid det laget) så kändes det för snabbt repetitivt och storyn drog inte i mig särskilt (även om en del karaktärer var fantastiska och när väl humorn funkade så funkade den verkligen!). Borderlands 3 känns ju (utan att ha spelat men sett snack och teknisk analys från bl.a Digital Foundry) som ett Bordelands 2.5, känns väldigt samey och en del av det man sett känns lite stelt och föråldrat. Kanske jag som är föråldrad? Efter den långa utvecklingstiden och succén från de tidigare spelen så hade man kanske för hög ribba, Randy sa ju faktiskt att... oj.. glömde att man inte riktigt kan lita på honom längre :\

Det jag ville komma till var ju att Borderlands är såpass omtyckt tack vare co-op, loot-skjutandet blandat med roliga timmen karaktärer men bygger ju mycket på att du ska ha vänner/roliga människor att spela med som också tycker det är kul med repetitivt men givande lootande. Bordelands var häftigt när det kom från ingenstans, Borderlands 2 utvecklade och byggde på allt bra som folk uppskattatde från ettans grund samt gav en bättre co-op upplevelse vilket automatiskt t.o.m kan göra ett sämre spel till en trevlig stund. Borderlands 3 känns inte som det utvecklar serien utan stampar på redan lagda frön istället för att skörda dem. Ett bra spel för dem som gillar Borderlands 2 (vilket tydligt är många) men GOTY? Ska inte spelet vara mer än ett roligt tidsfördriv i goda vänners slag? Äsch, ska kanske inte prata då spelet tydligen inte är ämnat för mig men av allt man hört så känns en större mängd säga att det är mer Borderlands 2 än det massiva kliv man förväntar sig av en stor studio efter nästan ett decennium och en ny konsolgeneration generation!

Borderlands 3 tar definitivt den säkra vägen och satsar på att förbättra nästan alla aspekter snarare än att vara nyskapande. Jag var en av de som kritiserade grafiken när första trailern släpptes och tyckte det såg lite väl simpelt ut med tanke tiden mellan 2'an och 3'an och den formidabla motorn de använder sig av.

Men nu när man har spelat en stund så inser man vad kul detta Borderlands 2.5 egentligen är och de har gjort precis vad som behövdes för att leverera ytterligare ett jättebra spel. Borderlands-serien är ingenting jag kallar ett mästerverk men de är väldigt kul spel i co-op med mängder av replay value.
En solid 4/5 poängare får spelet hittills av mig och jag har redan börjat planera inför en vända till genom spelet trots att jag inte ens är klar med den första. Med tanke på att spelåret 2019 inte har varit superbt i mina ögon så är Borderlands 3 och sniffar på GOTY titeln.

Skrivet av MEG:

Tydligen finns det en besvikelse på spelet där ute, ska bli roligt att läsa recensionen.

Besvikelse? Det kan rent av vara årets bästa spel. Det är jämnt mellan detta och Apex om GOTY enligt mig. Typ alla jag har pratat med som spelar detta tycker det är riktigt kul. Kanske det bästa spelet i Borderlandsserien till och med.
Det enda som inte är bra är prestandaproblemen som spelet har. Denuvo har sannolikt någonting med saken att göra.

Skulle bli förvånad om FZ ger det lägre än en 4a i betyg.

Fastnade direkt för menymusiken i Borderlands 3:

Borderlands! Borderlands! Borderlands!

Efter ett par timmar in i spelet så måste jag säga att det är väldigt bra. Precis samma känsla som föregångarna. Kände mig en aning orolig efter PCGamers avvikande låga betyg för spelet och klagomål. Men kan nog redan nu säga att de snackar goja, inte alls en rättvis recension.

Humorn är precis på samma nivå som alltid, storyn känns minst lika bra som tidigare. Det som är kraftigt förbättrat är vapnen, så mycket bättre känsla och perks.

Ska jag säga någonting negativt så är det kanske att de har spelat med säkra kort, spelet är inte så nyskapande.
Det är även relativt tungdrivet. Nöjer du dig med 60fps går det bra med gamingrigg i mellanklassen, men vill du driva 100-120+ FPS i säg 1440p krävs rejälare doningar.

Rekommenderas till alla som gillar Borderlands eller looter-shooters.

Skrivet av Skapligt:

Grymt spel!
Men fruktansvärt irriterande att introfilm/sekvens inte går att skippa! Thats about det värsta med spelet so far

Det är inte så att man får skippa dem efter en genomspelning?

Uppdaterat till senaste Nvidiadrivarn, installerat spelet och tweakat inställningar för bästa mix mellan FPS/utseende.
Det ska bli Borderlands hela helgen

Ett Fallout med co-op fritt från microtransactions. Absolut! Hade kunnat bli hur kul som helst. Men redan vid de första detaljerna som släpptes om detta spelet så visste man att det här inte var det spelet.
Tyvärr så kommer Bethesda fortsätta göra såhär eftersom så många köpte skräpet och dessutom spenderar pengar på microtransactions i det.

Nu kan man pre-loada spelet!

Betygen är klart över förväntan, ser ut att ha förbättrats ur alla aspekter. Högre betyg än Borderlands till och med!
Ett givet köp, speciellt eftersom det denna gång släpps till den absolut bästa spelbutiken på marknaden. Bara tre dagar kvar till release!!!

Det PC Gamer klagar på är tack och lov storyn. Det är inte den viktigaste aspekten och det är allra minst viktigt i Borderlands. Har nog aldrig brytt mig om storyn i föregångarna.

Jag tror man helt missförstått Borderlands om man ger spelet ett dåligt betyg på grund av det.

85 på metacritic låter i alla fall lovande. Lär inte släppas några bättre spel i år är tyvärr.

Skrivet av Leffe76:

Svärd finns ju, men man kan själv inte använda dom.

Med tanke på att resten av sakerna han listade var grejer man kunde använda själv så menar jag naturligtvis att lasersvärden ej fanns tillgängliga för spelaren i Halo. De var en av de stora selling pointsen med 2'an.

Skrivet av 4liv3:

Halo: Combat Evolved utan tvekan. Få spel har gjort ett så starkt intryck på mig som gamer.

Intromusiken, sladda runt i en Warthog, plasmagranater, den bästa pistolen i ett spel någonsin och lasersvärd. Det spelet hade tamigfan allt.

Det fanns inga lasersvärd i Halo: Combat Evolved

Phantasy Star Online, Halo eller Dead or Alive 3. Svårt att välja mellan dem men tror PSO vinner. Alla 3 har spelats hundratals timmar. Sedan skulle jag vilja utnämna Star Wars: Knights of the Old Republic som det överlägset bästa singleplayerspelet på Xboxen.

Skrivet av jkw:

GMG? Aldrig hört talats om. Vilken edition är det och till vilken plattform?
Gillade man tvåan så kommer man nog älska tvåan med tanke på hur många QoL grejer de lagt till. De har verkligen lyssnat på feedback.

GreenManGaming som tidigare talare sa. Använde mig även av en rabattkod de hade tillgänglig under deras VIP kategori för att komma ner på 42,49£.

Förbokade detta på GMG för 510kr, billigaste jag sett hittills. Oavsett om det skulle bli mediokert så kommer det spelas på grund av speltorkan de senaste månaderna.

Mindre än 11 dagar kvar nu!

Jag har aldrig sett:
Flykten från New York
Casablanca
Titanic
Taxi Driver
Gökboet
Lejonkungen
Det Sjunde Inseglet