Inlägg av aus

Inlägg som aus har skrivit i forumet

Har inte riktigt fattat det här med ssd. Så det enda ssds gör är att korta ner laddningstiderna, boot, loadingscreens etc. inte prestanda i själva spelet?(fps, stabilitet).

Skrivet av Maggot:

Bra skriven recension! Spelar för glatta livet på min WiiU, och bara myser!

Tänket just på WiiU. Kanske man hittar en ute på loppis och ett kraftigt reducerat pris på Zelda om några år då. Tycker så fasligt illa om N du förstår. Kul att spelet levererar.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Det enda missen jag tycker de gjort är att jag inte kan fiska. De gör mat och matlagning en så stor del och jag kan för fan inte använda ett spö och fiska!

Kom tillslut till en "fiskeby" och hoppades på att få mig ett spö och bete men ICKET.

Du kanske kan skjuta fiskarna med din pilbåge. För övrigt kul för er att spelet är så bra. Grattis på er!

Lite små tråkigt att detta är ms exklusivt, för det är väl det? Ingen sp heller, va?

Skrivet av Rhoum:
Skrivet av aus:
Skrivet av Blazter:

Aha, är spelet bra? Känns inte som klassiska Ghost Recon... känns som Far Cry: Ghost Recon

Tråkigt att höra. Far Cry är ju skit, så! Inget för vuxna då?

skulle säga spelet är ett blandning av arma och mercenaries

Låter ju bra mycket bättre! Men är fortfarande lite velig, vet inte riktigt, hmmmm, 600 pix!?

Skrivet av Blazter:

Aha, är spelet bra? Känns inte som klassiska Ghost Recon... känns som Far Cry: Ghost Recon

Tråkigt att höra. Far Cry är ju skit, så! Inget för vuxna då?

Skrivet av Johan Olander:

Skoj, det här måste jag kolla på.

Missade detta! Gillade du det? Någon likhet med t.ex Arma?, eller mer som GTA. Någon bra referens? Taktiskt, oförlåtande på svåraste inställningarna?

Skrivet av PsyX:
Skrivet av ClockWise:
Skrivet av Incal:
Skrivet av FuzioN:

detta är ju så amatörmässigt och illa att jag förstår inte hur dom lyckats missa en sådan simpel sak under produktionen.

Du menar under produktutvecklingen.
Produktion sker efter att produkten är utvecklad. Det är två olika faser.

Jesus, drygare kommentar får man leta efter. Men fint att du bidrar i alla fall.

OnT: Tror inte Nintendo "missade" detta utan de försöker tänka utanför lådan. Eftersom switchen är smidig att ta med sig så behöver man inte spara sparfiler externt...men vad händer när den går sönder? Eller om man får ett måndagsex? Eller om man får fullt i minnet och inte vill radera saves? Det känns som mer jobb att lagra det i minnet än att bara göra det möjligt att även spara på ett extern kort. Det är med största sannolikhet ett aktivt val de gjort, men det känns som fel val.

OffT: LOL, ja vissa bidrar med lite fakta ibland, han har ju rätt men det var ganska onödig information till tråden.

OnT: Nintendo tänkte inte alls, det finns ingen ursäkt för att inte kunna backa'up sina filer eller annat nu när allt är i molnet.
De har ju ett konto system för online, men kul att de sparar på lite servrar och lagrings utrymme. Då får dom ju ge användarna lite frihet istället men NOPE.JPEG

Det luktar som att dom gjorde detta för att hindra hacking, vilket är synd då alla Nintendo produkter hackas eventuellt. Vissa snabbare än andra. Det är redan på gång med Switch
och har fått igång webbläsaren redan. (googla, man får inte posta hacking länkar här)

Nintendo är helt enkelt snåla och giriga och okunniga och det finns det gott om tecken på med hela SWITCH.

En android lur för 500:- har molntjänster inbyggt.
Denna leksak för 4000:- saknar detta och 15 andra grejer.

Jepp! det ena med det andra verkar dyka upp nu 2 dagar efter launch, lol. Nu när till och med gamers verkar vaknat till över denna lite lattjo branch, (no mans sky, etc.) Måste man säga, modigt av N av släppa en enhet en mishmash av olika komponenter, (ej enhetligt från enhet till enhet, te.x olika skärmar, lol) Två dagar efter release verkar det som om dessa joycons blivit UTSLITNA för en del av användarna osv. Efter Wii U?, modigt är ordet.......

Och ytterligare 10 universitetspoäng för att "lära" sig den nya tekniken.... Vad mer döljs här?

Skrivet av Kilrah:

Visst snyggt och så men vaaaaarför kalla det prickskytte när man har stridsavstånd på typ 70m max. Hade ju funkat lika bra med en Mp5 typ. Jag hade nog hellre sett avstånd på 300 meter och uppåt, det hade varit roligare.

och avslutningsvis... kraftigt snöfall och han framrycker med öppna linsskydd?! De finns ju där av en anledning... Nu ska jag gå å självantända bakom knuten... hörs...

Så du har prövat det? Ser fram emot detta som fan, hoppas verkligen på ett stalker/arma stuk... Dom får lägga på ett kål nu!!

Skrivet av Araxes:
Skrivet av Ruskendrul:

Gillade verkligen betan och miljöerna är verkligen vackra. Blir helt klart ett inköp

Hur kan man inte tröttna på spelet efter väldigt kort tid? Är ju bara samma sak om och om igen. Och dessutom samma sak som alla andra Ubisoft-openworld-spel.

Håller dock med om miljöerna.

Hur svårt kan man få det? Stänga av hud, trackers osv? Är AIn korkad, typ ser inget till att alla vet exakt vart du är, skuter med laserprecision? GTAigt?

Fullt ös, dudes! Lol! Pssst, kan säkert finnas lite naket också. Eller, som om kvinnor inte har höfter, för att nämna något? Och det gillar vi inte.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av aus:

Kul! Ni ser ju trevliga ut. Tråkigt att jag missade liven. Verkar triggade, man verkligen känner det. Om ni vill kan ni göra en uppföljning, med te.x ett dropptest, typ kasta switchen i marken. Smaka även på kontrollerna, dom går ju att plocka isär till rätt små enheter.

Haha, tror vi smakat klart på Switch nu faktiskt

Hahaha!!!

Skrivet av frenger:
Skrivet av k3m:
Skrivet av Fr0gg0.:

Klart det får höga betyg, tvivlar dock ändå på att det är något nyskapande och intressant i längden.

jag tvivlar oxå. då det är Zelda o ingen spelsajt vågar ge det ett lägre betyg än väldigt högt, då ingen sajt vill förlora sina läsare.

Eller tänk! Tänk om det faktiskt är så bra som det sägs? Även tidningen Times stämmer in i hyllningskören, och de riskerar väl inget? Annat klientel, tänker jag?

Bara nu inte PewDiePie spelar spelet. Då får Times dementera och ursäkta sin medverkan riktigt ordentligt och bra.

Skrivet av Fr0gg0.:

Klart det får höga betyg, tvivlar dock ändå på att det är något nyskapande och intressant i längden.

Ja, det verkar som folk inte riktigt är på. Möjligen mer angående Zelda spelet. Men det gnälls en hel del. Undrar hur många arga grabbar som sitter och svär framför tvn just nu?

Kul! Ni ser ju trevliga ut. Tråkigt att jag missade liven. Verkar triggade, man verkligen känner det. Om ni vill kan ni göra en uppföljning, med te.x ett dropptest, typ kasta switchen i marken. Smaka även på kontrollerna, dom går ju att plocka isär till rätt små enheter.

Lite nyfiken på detta faktiskt. Hittade en Wii med bl.a Twilight Princess för ett par hundra spänn för ett tag sedan. Får väl spela den skiten först antar jag. Möjligen om 4-5 år då, för en hundring kanske. Om man nu överhuvudtaget plockar upp detta system vill säga.

Det var ju kanon. Också bra att dom gör mediet så litet, barnvänligt, något man gillar. Om inte annat kan man ju trappa bort spelet, och det är ju bra. Jag skulle aldrig drömma om att stoppa upp ett spel som detta där bak.

Det var som fan.
Undrar dock om någon vet hut tillförlitliga dessa kort spelen ligger på är. Är dom som flashminnen, typ usb stickor eller? Dom är ju inte direkt stabila som vi alla vet. Hörde något av Totalbiscuit att data kan försvinna med tiden på dessa...... så? Säg 5 år från nu......Någon datakunnig!? Dom här konsolerna te.x. DS, Game Boy etc. några problem med dom efter några år?

Och den skamlöse släpper taget..... ännu en gång.