Inlägg av CryptoSeven

Inlägg som CryptoSeven har skrivit i forumet

12

Bethesda och deras arme av advokater försöker mobba ut mindre utvecklare.

Vad hände med Prey 2 t.ex? Riktigt lovande spel som Bethesda var utgivare för. Men när Human Head Studios inte ville bli uppköpta började Bethesda neka utbetalningar tills spelet tvingades läggas ner. De gjorde samma sak med Arcane studios som tillslut gav upp och lät sig bli uppköpta. Som att skriva kontrakt med djävulen.

Skrivet av magiul:

Har spelat alla Far Cry och tycker nog att Far Cry 4 är det bästa hittills. Även om storyn är totalt katastrofal i alla Far Cry-spel som Ubisoft gjort. Vilken manusförfattare som helst borde kunna skriva en bättre story känns det som. Och lövsamlandet borde de skippa med. Men de har känsla för vapen, så det är bra om de återgår till pang-pang i Wilda Western. För Far Cry: Primal var bedövande tråkigt stundtals.

Kan verkligen se framför mig coola dueller och att slänga lasso runt vildhästar är så mycket roligare i förstaperson än det är i Red Deads tomma tredjepersonsperspektiv.

Förstapersonsperspektivet gör stor skillnad. Storyn i Far Cry spelen har aldrig varit särskilt speciell men att smyga runt och ta över utposter tröttnar jag aldrig på i de spelen. Kan bli häftigt i western-miljö.

Tror det kommer bli en del roliga sidoeffekter som att karaktärerna börjar gå som krabbor. AI bryr sig inte om stil och tradition.

Piskan ser mest ut att kittla fienderna. Köttigare måste det bli. Mindre finsk bastu och mer avslitna lemmar.

Först plockar de bort sladden och sen blir det säljargument att ha sladd på premium-varianten. Nice.

Spelade betan och det var mycket som kändes klumpigt och ofärdigt. Men det fanns potential och roligt spelsystem. Synd att de inte kan polera upp det till anständiga nivåer.

Banan ser obalanserad ut. För mycket resurser och ingen ramp. Måste vara en zerg som ligger bakom, skulle inte lita på den kandidaten.

Skrivet av Seveni:

Du har då aldrig kört Mount & Blade Warband Napoleonic Wars, gå med i ett regimente och börja delta i line battles med mycket större arméer än det här regimentet. Dock så är det här inte någon server som inte vilken random som helst går med i, brukar vara bakom en kod, dock så brukar slagen vara ungefär 70-150 spelare.

Ett exempel på en youtube video.

https://www.youtube.com/watch?v=6wieR7-NBwk

Coolt att de håller formation, har bara testat vanliga Warband. Då var det galna barbarer som sprang runt nakna, kastade yxor och tea-baggade varandra

Kommer aldrig gå att få en grupp gamers att marshera i takt och skjuta på kommando.

Står bakom killen.

Tycker det är tråkigt att FZ använder uttryck som funktionsvarierad. Ordvalet vittnar om förminskande och beröringsskräck.

Skrivet av Jesper Sandström:

Det kan låta harmlöst, men för mig är denna språkliga beröringsskräck både oroande och upprörande. Vi kan ta mig som illustrativt exempel: Jag är född med cerebral pares, en hjärnskada, och är rullstolsbunden. Min högra hand är ett spastiskt bihangselände som knappt duger till enkla vardagssysslor.

Det borde vara tämligen okontroversiellt att beskriva mig som såväl funktionsnedsatt som funktionshindrad. Det hade jag såklart gärna sluppit vara, men nu är det så den objektiva verkligheten ser ut. Varken jag eller någon annan blir mindre funktionshindrad av att ersätta ovannämnda begrepp med ett nonsensord som ”funktionsvarierad”.

http://www.dagenssamhalle.se/debatt/nonsensord-goer-mig-inte-...

Ser ut att flyta på bra, och snabbt går det. Men mycket kaos, får se om duellerna inbjuder till mer taktiska finesser.

Efter lite grävande är slutsatsen att vi har ett seriöst fall av surgubbe.

Enlight google trends finns 3 tydliga toppar i popularitet för författarens namn, alla kopplade till spelsläppen.

Kollar man försäljningsstatistik för böckerna senaste åren är det också en enorm boost runt släppet av Witcher 3.

Nej inte ok.
Var kan man köpa flamethrower-addon?

PC-versionen av Arkane's senaste spel Dishonored 2 hade stora prestanda-problem. Nu väljer man att inte släppa demo för PC? Lägligt ifall man vill dölja problem med pc-versionen.

Tror visserligen de använder Cry Engine den här gången istället för sin egen motor, men konstigt beteende. PC demo borde vara högsta prio om de vill visa att de lärt sig från förra släppet.

12