Inlägg av Snake Plissken

Inlägg som Snake Plissken har skrivit i forumet

Fast det e ju ingen lögn från Sony direkt, det e ju från Gearbox som har gjort spelet

Ojoj vad folk spinner på sitt eget håll, man kan verkligen se vem som äger vad 🙃 tror dom flesta rationella personer endån vet att alla företag spinner på sina grejer på ett eller annat sätt, och dom flesta vet åxå att båda konsolerna kommer prestera lika bra "mot varandra" i framtiden och där finns ingen som kommer springa iväg med sina spel, har dom inte gjort innan å kommer inte göra det denna generation heller

Skrivet av Sarky:

Absolut det finns ingen som säger emot. Men i slutändan är det ändå budget och utvecklingskostnaden som styr. Vill du anställa 2 grafiker eller 2 speldesigners? Jag som många andra fans av fromsoft är solkart i speldesig-hörnet.

Helt klart anställa 2grafiker, dom har ju redan tillräckligt bra på speldesign så bara onödigt med fler där

Skrivet av lars_kongo:

Enda anledningen att xbox släpper sina spel på PC dag 1 är ju för att de blev tvungna för att inte gå med förlust. De säljer inte tillräckligt med konsoller helt enkelt. Målet de hade var väl att sälja 200 miljoner Xbox One https://www.gamespot.com/articles/microsofts-original-xbox-on...

Resultatet blev ca en fjärdedel. Nu försöker de framstå som "good guys" och xbox-fanboysen sväljer det med hull och hår.

Inte anledningen, vet vem som helst som inte är en fanboy av en sida och inte försöker få en vinnande sida

Skrivet av Hipshot:

Pratade med bossen på Rebellion för några år sedan då de hade licensen för dreddspel, jag är inte helt säker på om de har det fortfarande, men det vore en dröm att jobba med Dredd, eller MC1 egentligen. Det föll egentligen igenom för att vi fick ett annat kontrakt som var viktigare för företaget, vi gör inte heller moderna "open world" på det sättet, vi gör retrospel. Vi skall se när vi är klarta med det vi gör nu, jag är 100% säker på att jag kan skriva och göra ett MC1 spel rätta.

Vad väntar du på då? Gå och säg till han att sätt igång det 🧐

Jag joinar dej

Dom får gärna ha 128 spelare.. Men dom får jättegärna ta tillbaka 32vs32 på conquest, för känns bara som att 128kommer vara en stor qluster strid,

Ett open world spel i Judge Dredd världen, där man spelar ny Judge i början av sin karriär

Farcry spelen är väl som folk säger rätt mycket samma som föregångaren, och kanske nåt nytt då å då... Men för mej gör det inte så mycket för jag vet vad jag får när jag köper det och för mej e det tillräckligt många underhållande timmar för att jag ska köpa det

Skrivet av ZeldasCastle:

Jag har ingenting emot att du påpekar om det är något som du reagerar på som den missvisande rubriken. Då tackade jag för din åsikt och ändrade den. Svårare än så är det inte. Men som när du gång på gång börjar med något, från rovdjuret i dig till att nu fortsätta klaga över det jag skrev trots att jag ändrade det missvisande i texten.
Då börjar jag fundera på om du gör det bara för att du vill hacka oavsett anledning.

Sen utgår jag från att våra public service kanaler inte skriver något som inte stämmer och att det måste finnas sanning i det nu när det förslaget är nedlagt.
Så sorry att jag litar mer på dessa än någon random medlem på ett forum.
Med detta sätter jag punk på denna diskution.

Så med andra ord istället för att leta upp den, så ska du gå och ha en anledning att vara slut på ett beslutande organ. Det e ju trots allt en bra sak att jag säger att saken du var sur över innan det röstades ner inte var så farligt som du målade upp och trodde.. så du e liksom sur på mej för att jag påpekar att en sak du e arg över inte e så farligt.. ganska ironiskt

Skrivet av ZeldasCastle:

Jag lyssnar mer på sveriges radio än vad jag skulle lyssna på dig, tycker att du har varit väldigt motsträvig så fort som det varit något som jag skrivit och tagit upp.
Med det sagt så menar jag inte att folk inte får göra som dem vill för jag tänker inte vara någon moralpoliser om det är fel eller inte att äta kött bara att jag själv skulle inte klara av det pga hur jag ser på levande individer.

Jag håller med. Skulle kanske själv ha tänkt på detta i tidigare inlägg som jag skrev. Men orkar inte bråka, alla får göra som dem vill men blir ändå glad när det finns fler som bryr sig, bryr sig om annat liv än bara mänskligt liv, och som tycker det är fel när det finns dem som lägger sig i om det ska heta korv, vilken förpackning det ska vara i etc.

Sen förstår jag mig inte på köttätare som går in på en tråd som handlar om veganska produkter och ska tala om hur ”viktigt” det är med kött.
Jag skulle exempelvis aldrig gå in på en tråd som handlar om SD och berätta vad illa det är med dem fast jag tycker det.

Har inte varit emot att det vore fel ifall det vore tvungen att byta från tertapak. Men du har ju varit fel ute med dom info från början då du till och med ändrade ditt uttalande efter tag i original posten.. och sen så har som sagt det förslaget inte handlat om att byta från tetrapak eller nåt sånt. Du kan ju pröva gå in på EU:s sida och läsa förslaget, eller rent av lägg ut hela förslaget här, pröva göra det istället för lyssna på Sveriges radio och sluta bli som ett barn bara för nån påpekar ditt fel.

Skrivet av alex_ceci:

Ja, förlåt, jag missade det. Härligt att det stoppades. Bra jobbat!

Sprayflaska, det är en helt otroligt dum idé. Har någon annan produkt någonsin förbjudits pga sin förpackning? Inte vad jag vet. Dumt att börja nu.

Jag är, särskilt till skillnad från de flesta här vad det verkar, snarare inne på att man bör göra det svårare för djurindustrin på olika sätt. Mjölk från kossa eller annat djur borde tvingas heta komjölk, djurmjölk eller tuttmjölk ute i butikerna. Men det är givetvis helt otänkbart för bakåtsträvare som hellre dricker något som egentligen är till för bäbisar och som ofta har producerats genom tortyr i en industri som är usel för klimatet.

Fast förslaget handle inte om att förbjuda det i tetrapak om man läser förslaget, bara trådskaparen som läst från en sida som skriver att det kan vara en möjlighet, men troligen väldigt liten, och inte läst på det ordentligt..

För läser man förslaget så står det inget om att förbjuda sånt

Istället för att ska en tråd varje gång du ser en Youtube video e det kanske bättre att kolla ifall där redan finns en tråd för det som här t.ex:

https://www.fz.se/forum/trad/26909-vilken-lat-lyssnar-du-pa-n...

Eller skapa en tråd som heter Solidworks samlade YouTube videos och ha alla där

#bildtext

Alright partner... keep on rollin' baby
You know what time it is

Fick hem den trådade versionen idag, så ska se ifall jag får samma betyg på den

Skrivet av breahl:

Jag spelade igenom valhalla på ps4 och stötte på en bugg. Håller på att spela igenom det på ps5 nu och är nog snart på halva spelet och ingen bugg än så länge. Ska inhandla farcry 6 med bara för att bevisa att det är utan buggar!

Vet inte om du ljuger här eller ljuger för dej själv och har dåligt minne men du klagar på mer än 1bugg:¨

https://www.fz.se/forum/trad/439891-den-stora-assassins-creed... :

Skrivet av breahl:

Och så får man glitchen så det inte går att stänga dörren till Jotunheim eller vad det heter. Blir så less på detta spel! Väntar nog några månader tills dom fixat alla glitchar innan jag återupptar skiten.

Läste att man ska ladda en tidigare save. Gjorde det, till och med innan jag drack drycken och for till asgård. Går ändå inte stänga skit dörren.

hur kan man sitta och påpeka att du skall vänta på att dom fixat spelet med ALLA glitchar om du bara stött på en och det var innan du stötte på det??

Skrivet av breahl:

Jaja glitch 2 nu då när vi ändå snackar. När jag väl dödat the compass så kan jag inte trycka kniven i honom när han ligger på backen. Därmed kan jag inte klara uppdraget. Nu har jag fått nog av detta spel för idag. Otroligt att raiderna gick felfritt!

Nu blir det att invänta fz-fredag. Det kanske gör mig på bättre humör efter dagens motgångar i Valhalla.

Skrivet av breahl:

Jag kör på Easy och har ändå svårt att klara en del grejer. Måste suga eller så är det glitcharna

Här på pekar du en bugg som gör dej odödlig:

https://www.fz.se/forum/trad/439891-den-stora-assassins-creed... :

Skrivet av breahl:

Jag hittade förresten hur man får god mode i detta spel. Väldigt användbart om man gör något som är för svårt.

gå till Tärningsspelaren och sätt igång spelet. Sedan tar du fram kartan mitt i och tar fast Travel till någon destination. Då kan du lönnmörda alla fiender.

Wait for it....

Skrivet av Kris:

Om du inte har spelat något av spelen hur kan du då skriva att de är "rätt lika buggigt"?

skrev ej att jag inte har spelat dom.. skrev att jag inte spelat dom på lastgen

Skrivet av Kris:

Du borde uppgradera från last gen. Jag spelade både Valhalla och Cyberpunk över 100 timmar vardera utan några störande buggar eller krasher. Jag spelade på PS5. Skaffa current gen innan du dömer ut spel gjorda för current gen.

Har dock inte dömt ut nåt. Och har inte spelat nåt av dom spelen på lastgen.

Skrivet av breahl:

Det var en bugg jag gnällde på och jag kontaktade ubisoft själva om den och tro mig eller ej! Dom fixade den. Det går alltid snabbt att få kontakt med ubisoft via twitter. Jag har spelat igenom valhalla plus expansionen och jag har hittat en bugg hittills. Så jämför inte det med ett kasst spel som cyberpunk är du snäll?

Det var mer än en bugg du gnällde på.. och det var du som började att jämföra ju!! Då får du allt tåla när nån säger nåt annat, du får åxå tänka på att bara för Valhallar ett bättre spel än Cyberpunk så tar det inte väck Cranks första inlägg på att Ubisoft har buggiha spel i början, det faktumet står fortfarande kvar även du blandar in andra spel...