Inlägg av ProphReturned

Inlägg som ProphReturned har skrivit i forumet

12

Hej!

Long time lurker, old ex-member tillika nyreggad återvändare här.
Uppskattar er sakliga ton i frågan som lyfts, och sympatiserar självklart med att ni bör få ersättning för arbetet ni lägger ner. Använder själv adblock i princip överallt, med SweC som enda undantag, men skulle absolut kunna tänka mig att av-aktivera blockeringen här också.

Men efter att ha testat detta alldeles nyss, och upptäckt att ett gammalt irritationsmoment består, så återaktiverade jag blockeringen igen, åtminstone tillfälligt dvs.
Den störande typ av reklam jag syftar på är densamma som många andra redan belyst tidigare i tråden; den som tar upp all "döyta" i marginalerna av hela sidan, som gör att man väldigt enkelt kan råka klicka sig in på den. Som användare vill man inte känna sig 'påprackad' några vidarebefordningar, och om det ändå bara är själva visningen ni tjänar på så känns nuvarande upplägg ganska så lose-lose.

Tack för ett stabilt jobb i övrigt, och sorry för att jag tillsvidare snyltar med gratis-läsande en stund till. Om ni framöver skulle slopa 'helsidesannonserna', belys gärna detta genom en ny nyhet så ser jag till att avaktivera adblock igen på direkten.

12