Inlägg av ProphReturned

Inlägg som ProphReturned har skrivit i forumet

Ja jäklar, missade gif-tävlingen och nu är jag totalbrädad.
Loggar ut för att ej återkomma, hörs!

Ok!

Såg detta i acg:s summering, pausing to read the actual equis; ehm, av allt att döma en riktigt imponerade hönfjäder en god stund efter marknadstvek/mättnad.
Jaja..

Lösryckt alternativ lösning till att simulera bomber utomhus:
Ett par in-ear-lurar, blunda, och tänk på saken.
Jättedumt säkert, så tyst på mig.

Nåväl, hoppas stötta några värdiga spelmakare under 2024 och bör enligt typ tredje omnämnandet i bekantskapskretsen troligen prova Tyranny.
Tjipp osv.

Härlig diskussion om semantik, undrar vad den kom ifrån.

Väldigt tråkigt, jag gillade verkligen PoE2 när det kom.

Duck hunt.

@dudinkalv
Saame, meneh det blir nog ändå en preorder strax
Litar på Larian.
Famouslast osv. ^^

Körde igenom demon tidigare ikväll, den var nästan i kortaste laget imo men gav ändå mersmak.

Blir dock att invänta recensioner innan något köp blir aktuellt; premissen för storyn verkar väldigt lovande, men jag känner mig fortfarande tveksam till vad som egentligen erbjuds 'in terms of' gameplay.

Håller ett par tummar för att det blir bra dock, såklart!

Såg på ACGs preview av det tidigare idag- försiktigt jätteoptimistisk sedermera! ^^

Håll dig till säljare med bra rating oavsett, I'd say
Inte gjort några mängder med affärer därigenom, men nåt par handfull iaf.
Om du är osäker kring om någon skickar till Finland eller ej, testa PM:a vendorn och fråga bara.

Vet 'man' om new-gen-versionen blir gratis om man redan äger spelet, eller kommer de vilja ta betalt för't tro?
Either's fine with me tbh, riksbra spel ju, och oavsett vilket IP CDPR satsar på härnäst/därefter så blir det ingen preorder från mig iaf. Inväntar lite första intryck och recensioner åtminstone, som man borde göra

Reagerar på detta genom att lägga till Return to Monkey Island till min wishlist på Steam.
Ser verkligen fram emot att ta del av hans nästa skapelse.

Trevlig lista

BoardGameArena är dock inte Helt gratis; för att kunna dra igång många spel så krävs premium-medlemskap. Sen är det dock iaf gratis att acceptera en inbjudan som någon annan skickat osv.
Bra sida iaf, som vuxit rejält i popularitet under covid-krisen. Tillgängligheten på siten har varit sisådär pga ett exploderande användaravtal, men deras admins har gjort en insats i att öka serverresurserna osv, så på sistone har det funkat riktigt bra igen. Rekommenderar att testa dem; inte det snyggaste gränssnittet osv, men fullt funktionellt.

Sådärja, nu har tråden bara på ett par dagar hunnit få med guldkorn som "landsförrädare"(apropå förrförra statsministern), "det tog ju flera År från att NSDP kom till makten till att gaskamrarna byggdes"(...), och "som invandrad kanske man kan tillhöra ett folkslag på pappret, men aldrig som person"(.......).

Jag förundras på riktigt över hur några av ovanstående antisociala djävlar skulle kunna tro sig själva förmögna att förbättra någonting över huvud taget. Uppenbarligen lider ni något fruktansvärt av att bo härikring- exponentiella framsteg levnadsstandard och allmän säkerhet till trots. Så det är väl inte mer än rätt, att man verkligen tycker synd om er.
Försök hitta något annat att skylla era egna misslyckanden och frustrationer på. Detta ständiga fightandet med väderkvarnar, och byggandet av halmgubbar på löpande band, har efter så djävla många år blivit enormt tjatigt att lyssna på.
Trollhelveten, i ordets sanna bemärkelse.

@Aletheides Tack för ett välformulerat och informativt inlägg!
Uppskattar även alla här andra som höjt kritiska röster som svar till ursprungsinlägget, för att påtala vikten av källkritik och att ställa saker i proportionerligt historiskt perspektiv. Hade själv ingen koll på att filmen skapats av ett re-brandat Avpixlat, but it makes total sense..

@Carl Johansson-Sundelius: Jag respekterar resonemanget, och välkomnar att ni kommer ha en ökad koll på diskussionstrådarna. Den ökade toleransen till snacket känns också logisk iom att ni verkar ha en egen serie politiker-invervjuer i pipe:n.
Vill ändå bara nämna att de tidigare årens frekventa SD-hejarklackstrådar som då fick härja rätt fritt här, till sist fick mig att tröttna tillräckligt mycket för att avsluta förra kontot här efter typ ett decennies medlemskap. Jag går in på FZ för att uppdatera mig och spel och kringrelaterade ämnen; ville jag läsa SD-propaganda hade jag hängt på flashback istället..

OnT: Som flera redan påtalat så är filmen ett genomskinligt försök till whataboutism som vill så frön av tvivel hos framför allt unga. Jag befarar att genomslaget tyvärr också kommer bli stort, då vi sedan en tid tillbaka saknar karismatiska, vältaliga, väl pålästa politiska representanter från andra etablerade partier som annars borde kunnat bemöta denna slags taktik relativt enkelt. Hoppas det blir ändring på det snart iaf.

Skrivet av Bennii:

Jag tycker också att de stora bakgrundsannonserna kan vara lite störande ibland, men hur sjutton kan ni klicka på de av misstag? Spelar ni Cookie Clicker i skärmkanterna när ni surfar?

Kan såklart bara tala för mig själv men såg att åtminstone en annan som skrivit tidigare nämnde samma sak. Old habits die hard, och jag brukar aktivera sid-scrolling genom att trycka ner musens scrollhjul.
Om typ allt perifert då är en klickbar länk så är det jättelätt hänt. Istället för scrolling så får man en ny flik öppnad med reklam. Ingen katastrof såklart, men i längden tillräckligt irriterande för att man istället föredrar att låta adblock trolla bort det.

Kul att se hans omtalade video, nice nyhet.

Lite som 'meta-nyhet' kan jag rekommendera en sedan tidigare släppt intervju av den utmärkta YT-recensenten SkillUp, där de diskuterar lite mer ingående om hur han som creative director känt under skapandeprocessen och hur han känner nu när arbetet är färdigt.

https://www.youtube.com/watch?v=80LJg66chYQ

TL;DW? 'Fuck doubt.'