Inlägg av Kokkelimokk

Inlägg som Kokkelimokk har skrivit i forumet

1

Gäller rabatten för playstation plus-abonnemanget bara nya kunder? Jag lyckas inte få det rabatterade priset varken genom ps5 eller webben.

Den prispotten skulle jag inte tacka nej till, har faktiskt inte spelat något av de spelen fast jag har har haft en PS5 över ett år

Jag fick min beställningsbekräftelse 12:16 på en disk, inte heller fått ett mail än.

Hur fungerar det om man kör med en 1080p TV?
Är upplösning och grafikinställningar separerade så man kan köra på Quality och få högsta grafikinställning och en högre fps jämfört med 4k.

Skrivet av b0ne:

Det är ett extrasläpp som man kan boka idag, citerar

Vi räknar med ett enormt intresse kring vårt extra PS5-släpp och för att vår hemsida inte ska sluta fungera, så har vi aktiverat en kö-funktion till betalningsprocessen som kan dyka upp i samband med att klickar på lägg i kundvagn eller när du väljer att gå vidare till kassan.

Fast det står att dom släpper köptiderna idag, inte att det går att köpa idag. Jag tolkade det som att köptiderna lika gärna kan vara nästa vecka.
Men det kanske är lika bra att ansluta sig till F5 skaran så jag inte missar nåt

Vad är det Elgiganten ska släppa på Instagram idag? Är det inte bara vid vilken tidpunkt nästa omgång ps5or kan börja bokas?
Det är väl inte sagt att man ska kunna boka nya konsoler idag?

Kan man vara inloggad på samma konto och spela på ett ps4 och ps5 samtidigt?

DualShock 4 absolut. Ligger klart skönare i handen och triggerknapparna är betydligt bättre än föregångarna. När jag går tillbaka till en DualShock 3 efter lång frånvaro missar jag nästan L2/R2 eftersom dom är så korta.

Skrivet av hoppalängdhopp:

Borde bli ett bra steg upp för mig som bara har den vanliga PS4:an. Men, hur blir det med ljudnivån är det första som slår mig. Fläktljudet kan ju ibland få en att tro att PS4:an förbereder sig för en rymdresa...

Har du öppnat ps4:an och rengjort? Min höll också på att lyfta, speciellt i Fortnite och RDR2.
Blev en otrolig skillnad efter rengöring. Och då tyckte jag ändå att min konsol stod rätt damfritt.

Ungefär 60 miljoner kronor i vinst om dagen med andra ord. Helt sjukt.

Skrivet av Zimpan:

Efter ett par dagar med enstaka ledtrådar som kommer nu facit för de som inte har tålamod att finna svaret på hemligheterna!

OBS! Vill varna att inte klicka på spoilerflikarna om ni fortfarande vill hitta hemligheterna på egen hand!

Hemlighet NR 1!

Facit! NR 1

Namnet som nämns vid ledtråden är "Lemoyne" som skall stå på en skylt vid det inringade området.
Cirkeln som nämns i ledtråden är såklart en klocka med sin långa visa som skall peka på 0°=12 och den korta visaren som skall peka 30° till höger = 2 på klockan. De två linjerna är järnvägen där tågen går och om du står på platsen vid klockan 2 fram till 3 på natten så kommer detta att ske som videon visar.

https://www.youtube.com/watch?v=FBZoLWlJriY&t=3s

Jag försökte själv att spela in hemligheten, men den visar sig bara en gång. Så min chans att spela in den på egen hand hade rykt redan innan jag skrev ledtråden tyvärr

30° höger blir väl klockan 1?

Någon som vet hur lång tid det tar att installera från skiva till ps4?

1