Inlägg av Godric

Inlägg som Godric har skrivit i forumet

1

Spelat ca 10 timmar.

Mjäää skulle jag säga. Känns på något sätt som ett gammalt spel som dom pillat på lite då o då när dom fått tid över, för att sedan släppa det 10 år senare. Filmsekvenser får jag gäspningar av t.ex.
Kameran vid strider följer inte med vissa gånger. Känns allmänt segt på något vis.

Däremot gillar jag Vikingtemat och hur mycket Ubisoft har studerat denna tidslinje. Det är där dom fångat mitt hjärta.

Håller med om att det finns riktigt otrevliga personer i Apex. Tyvärr så existerar dom nog i vilken multiplayer man ens spelar. Igår fick jag skit för att två i min squad blev knockade medans jag försökte scrapa loot efter att ha blivit ressad från en beacon. Då var jag en "fucking noob faggot". Vet inte vem man ska lägga skulden på i det sammanhanget. Borde väl finnas en tråd här på FZ , där man kan leta efter snällt folk att spela med

Dom är desperata nu när Apex drar till sig varenda känd spelare. Har spelat Apex sedan release och det är verkligen ett genomtänkt och kul spel. Dock så är det nästan ett måste att va premades. Väldigt många randoms som är toxic och saknar spelförståelse helt. Fortnite har jag aldrig fastnat för. Byggandet har för stor vikt i spelet :(.

Gift farsa till 2 barn här!
Vi har kommit bra överrens när det kommer till gaming genom alla åren som vi spenderat tsm. Har lyckats få henne att förstå om varför jag väljer att spela istället för att umgås vissa kvällar. Har alltid varit en gamer och kommer alltid att vara! Däremot så blev det livet lite mer komplicerat när man skaffade barn. Så egentid, måste båda få ha ibland. Hur som helst. Jag har både konsol och pc, vilket gör att jag får min egentid oavsett om hon vill se på tv elr inte. Föredrar dock pc:n.
I ditt fall skulle jag nog sikta mig in på en till skärm. Kanske t.o.m. låna av en polare? Saknar den hdmi uttag. Skaffa adapter Behövs ju bara ett headset till, sen är saken biff. Det ordnar sig i slutändan. Ha det fint!

Skrivet av Nemo:

Det finns folk som dammsuger och säger att det funkar bra (de dammsuger även vid utblåset på baksidan).

Själv så undviker jag dammsugning pga risken för statisk elektricitet. Dessutom kommer man ändå inte åt allt damm inuti konsolen på det sättet.

Jag föredrar istället att gå in och blåsa rent inuti med tryckluft på burk. Klicka nedan om det låter intressant.

Rengöring av PS4 skiljer sig lite beroende på vilken modell du har.

Om du vill komma åt och göra rent fläkten inuti PS4 Pro eller PS4 Slim så är det väldigt enkelt - det är bara att ta av topplocket vilket man kan göra utan att bryta garantin.

Rengöring av fläkten i original-PS4 är däremot lite knepigare. Då måste man skruva upp några skruvar och det bryter garantin ifall du har kvar någon sådan. Bra att känna till. Annars är det inga konstigheter, det är bara att skaffa rätt skruvmejslar, sedan kan du "gå in" och blåsa rent. Det blir snabbt rutin, piece of cake.

Rengöring av original-PS4: länk
Rengöring av PS4 Pro: länk
Rengöring av PS4 Slim: länk

Hoppas det hjälper.

Tack för tipset! @Nemo

Skrivet av DarkSvenn1002:

Prova att dammsuga din ps4. Min fläkt går ej på max

Men kör du skiva eller digitalt? Kan testa att dammsuga, inte gjort det förut. Dammsuger man in till fläkten då?

Skrivet av Molotov:

@Gregerory
@Godric
Tack för svar.

Vissa "klagar" om kontrollerna.
Är det nån skillnad från första red dead redemption?

Ja det är svårare med kontrollerna till rdr2. Tror dock att det är en tidsfråga. Jag har lyckats trycka fel flera ggr och det har resulterat till min karaktärs död olyckligtvis. Basic-Tips: Lära sig att hölstra vapnen när dom inte behövs, är viktigare än vad man tror.

Helt ok.

Skrivet av Molotov:

Hur är spelet på en gammal ps4?

Helt ok. Förutom att maskin och fläkt arbetar på MAX.

Tjena! Jag har spelat i ca 8 timmar. Är utan tvekan det mest realistiska spelet jag någonsin spelat. Man får verkligen en känsla av att man befinner sig på denna galna tid. Finns så mycket och tillägga men vill hålla det snyggt inom ramarna och inte ge någon som helst spoiler. Kan bara säga wow! Det enda jag har upplevt är att kontrollerna är jäkliga att bemästra i vissa situationer, att man t.ex. råkar sikta eller skjuta någon som man egentligen bara ville föra en konversation med ;D Jag skyller det dock på att jag är "noob" fortfarande. Att det gavs 5/5, det håller jag med om fullständigt. Dom stackars arbetsmyrorna på Rockstar förtjänar fullpott! Tack o hej!

1