Inlägg av Leverantören

Inlägg som Leverantören har skrivit i forumet

Tycker det är så himla kul när folk som spelar classic skryter om vi tog den bossen server first eller den bossen world first.

Hahaha snacka om att vara 2a på bollen.

En sak jag klurar lite på.

Det är ju sådan brist på ps5or hur kan dessa människor lotta ut flera av något som inte finns ?
Har dem någon kontakt på Sony som låtit dem köpa ett hundratal innan alla andra ?

Är det någon som kört detta och vet om det lagats/putsat/optimerats något sen denna tråden var aktiv för ca 1 år sedan ?

Skrivet av DJ-SAAB:

Min gummibåt fastnade i en skrothög, väldigt svårstyrd. https://64.media.tumblr.com/1d9838e4ec9e5ff0b8e2b929c504a1d0/...

Det gjorde min med, på exakt samma sätt. Men kom på att man kunde dra med sig den ut på djupt vatten.

Fastnade dock ordentligt för detta, tror jag började någonstans runt 19.20 kollade till på klockan då var den 0240. Kul spel fö

Skrivet av A1200G:

Rättelse: 178 stycken!

Har jag rekord?

Edit: Varav 7 st installerade

PS En 2 TB SSD på ingång så nu j*klar ska det installeras...

Jag gjorde så förut, hade flera spel installerade vilket slutade i att man stressar, iallafall jag igenom för att spela nästa och nästa och nästa. Det jag vill uppnå när jag spelar är avkoppling. Så nu har jag endast ett spel installerat tills det är färdigspelat.

Hade en Atari Lynx i början av 90 talet, vilket var den första portabla spelkonsolen jag både sett och ägt. Minns inte så mycket från den mer än den var med överallt, i sommarstugan, i skolan , krävdes dock en bra ryggsäck för den var både rätt stor och väldigt tung vill jag minnas.

28 rader +2 spel, för trött för att räkna

Edit : 37 spel är köpta, resten är gratis

Intressant, snart dags att investera i WSE:CDR.
Dem är ju trots allt duktiga på att tillverka spel överlag, så handla när man tror den har rasat tillräckligt kan bli en bra investering på lång sikt. Tror inte dem begår samma misstag i ett nytt spel igen efter detta.

Tänk om man behövt betala för Upp Upp Ner Ner Vänster Höger Vänster Höger A B Select Start.

Sjuk tanke

Jobbar som leverantör, levererar det mesta.

Inte så mycket speltraditioner, däremot så åker jag alltid och fiskar på julaftonsmorgonen, och likaså på nyårsaftonsmorgon. Det är tradition sen ett tiotal år tillbaka.

Ni borde ha en PS5a och 3070 samt 3080 kort ni kan auktionera ut. Då blir det rekordstor summa till välgörande ändamål

Annars så ligger ingame valutan under 4bytes och xp under float med cheatengine. Så slipper man betala med skattade pengar till ett spel

Skrivet av Ztreek:

Troligtvis så menade han inte efter 10 sekunder ordagrant.
Och även efter bara 1 min kan du landa flera miljoner combos utan problem..

Jo jag menade faktiskt efter knappt 10sekunder. Redan första sekunden när man släpps iväg hade 1,2,3,4 över 300k poäng. Medans 5,6,7 hade 6-10k sen ökade det nästan med lika mycket för 1,2,3 4.

Läste dock att det finns inbyggda fusk, såsom no bail och perfect balance, men att dessa skall avaktivera automatiskt när man kör multiplayer. Men att folk lyckats ha med sig det när dem kör multiplayer, och kollar man på tex fearless där har folk redan lyckats manipulera x combos med cheatengine. Får hoppas dem patchar bort sånt och lägger det serversided i fortsättningen

Jag är så sjukt frustrerad på alla som fuskar i mp delen. Redan efter 10 sekunder så har folk flera miljoner i poäng. Riktigt taggad dock på single player delen, jag vill dock minnas att jag var betydligt mer skillad för 20 år sedan än jag är idag.

Blir det inget nytt wakeboard spel, då passar jag även denna generationen.

Det absolut roligaste med classic är att läsa alla dem som tar åt sig ära, när dem säger sig ha en world/server first. Hahaha

Stort tack för koden.

Om spelet.

Jag körde Atlas på releasedagen, om vi gör en jämförelse.
Så var atlas day one världens bästa spel, inget att klaga på whatsoever.

Nä detta var otroligt buggigt. Konstig styrning, skalningen jättekonstig. Till det så är spelet helt tomt på andra som spelar.
Kanske om 10 år, om det finns kvar, att jag gör ett återbesök.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Har fixat 50 koder till, så totalt 100 koder.

Har det skickats ut några än i PM ?

Sånt gillar jag. Tar gärna en kod.