Inlägg av Moogle87

Inlägg som Moogle87 har skrivit i forumet

1
Skrivet av SkogsTrollet:

Är det någon poäng att ge sig in i det här idag? Har inte spelat MMORPG sen jag slutade spela WoW för en massa år sen, men är lite sugen på att pröva det här. Men får känslan av att jag missat tåget?

Hade inte spelat sen typ 2016 men började igen i höstas. Om du gillar FF är det lätt värt det. Men du får ju va beredd på att det precis hur mkt content som helst att plöja igenom. Stormblood och Shadowbringers är smått fantastiska. Ja det är en hel del fillers i spelet men jag skippade cutscenes och delar jag tyckte va mindre intressanta. Gameplay, världen, musiken och main storyn är så jädra bra....man läser på nätet att folk inte fattar hypen men det är ju för att dom inte investerat någon tid med spelen. Ah, som du märker är jag frälst =P

-Bakåtkompatibel alla PS generationer
-Trådlös laddning av kontrollerna
-Smidigare hantering av installationer/patchning
-Tyst kylning

Square Enix är sjukt ojämna i sina leveranser nu. Ett tag var det katastrof (13-serien, första 14 släpptes) då trodde jag det var över för gott. Sen kommer pärlor som FF14, Octopath Traveler och ett godkänt FF15. FF7R kommer inte vara lika bra som originalet. Det kommer va ett helt annat spel, och det är nog så man ska se på det. Ett nytt modernt FF7 som uttrycks i annat gameplay och sätt att berätta storyn på. Dumt att förvänta sig samma episka spel Med modern grafik för det kommer det inte vara.

1