Inlägg av Popski

Inlägg som Popski har skrivit i forumet

Påminde om både Return to Castle Wolfenstein och Uncharted. Känns lovande.

Call of Duty WWII var oväntat bra gällande detta. Tyvärr hade de slängt in en massa påhittade strider vilket flrtog det en smula. Av någon anledning följde Sledgehammer upp det hela med dåliga Vanguard.

Redan nämnda Valiant Hearts får inte heller glömmas.

Skrivet av Chicobello:

Som kvinna är det i princip omöjligt att få i närheten av den fysik som Abby visar upp i spelet. Möjligen med stora mängder tillsatt testosteron men det är fortfarande flera år av seriös styrketräning.

Många i tråden leker moraltanter och skriver att utseendet inte spelar någon roll så länge de har talang. Jag håller oftast med men när det gäller Abby är hela grejen att hon ser ut som en tjur.

Är det verkligen så? Hon ser rejält stark ut men så jävla stor är hon inte. Hennes modell sägs bygga på 5'8/170 lbs (vilket motsvarar ca 173 cm/77 kg). Jämfört med bilder på kvinnor som håller på med tyngdlyftning och strongman-tävlingar så ser hon rätt klen ut.

I spelet kan man se en griffeltavla där hon ligger etta för kvinnor i bänkpress med 205 lbs (93 kg). Det är riktigt starkt för en kvinna som men inte i närheten av vad kvinnor som tävlar i bänkpress tar (världsrekordet för kvinnor i Abbys viktklas är som jämförelse 195 kg). Abby har mycket riktigt styrketränat i flera år, vilket sägs i spelet, och det är inte omöjligt att det ligger steroider och skräpar lite här och var. Hennes jobb verkar gå ut på att slakta ärr och smittade, medan fritiden verkarläggas på att vara hämndlysten och styrketräna (samt läsa lite böcker).

Ja. Undantagen är om spelet i fråga är riktigt kasst.

Pentiment?

95% PS5
4 % Xbox Series S
1% Xbox 360

Grovt uppskattat.

Skrivet av Grävling:

Tycker att spelet verkar lovande och just nu är jag fast i Jedi survivor men hade velat se det till sommaren.
Bara att hoppas att det inte blir ett "standard Ubisoft" spel med piss som inte tillför något till spelet utan att dom gör något bra.
Hoppas mer på Star Wars Eclipse tbh

Jag trir dock att Ubisofts trötta formel med miöjarder pluppar på en öppen karta skulle fungera rätt bra i just Star Wars-miljö. Förhoppningsvis har de dock ändå frångått detta en del för detta spel.

Fia med knuff och något gammalt brädspel med Tom & Jerry.

Kan inte komma på ett enda spel jag vill ha som jag inte redan äger.

Skrivet av Frezy_man:

Jag tänker också att Days gone reades ut snabbt. Men TLoUs 2 var väl typ ännu värre. Om jag inte minns helt fel så reades spelet (fysiskt exemplar) i butik på black friday för 49kr. Var inte det inom 1,5 år efter release!? Eller minns jag fel? Då måste det väl handla om att Sony vill snygga till försäljningssiffrorna?

Har utgivarna verkligen något att säga till om sådant? Är det inte butikerna själva som avgör när de ska rea?

2,3 miljoner är i detta sammanhang ändå ungefär 25%. Det är en signifikant skillnad. Dessutom släpptes Days Gone över ett år tidigare än The Last of Us Part 2 och hade nästan 3 år på sig för att nå dessa siffror mot drygt 1½ år för det senare spelet.

Om jag inte minns fel så reades Days Gone ut rätt rejält och snabbt. En av manusförfattarna gnällde om just detta vilket det skrevs om på FZ.
https://www.fz.se/nyhet/286314-days-gone-forfattaren-klaga-in...

För egen del så hoppas jag på en uppföljare till Days Gone, men inget co-op/mp/gaas tack.

Skrivet av Metroid:

Frågeställningen är ju ett jävla skämt. Hur kan de prestera olika bra när alla spel som släpps till båda har identisk prestanda? För det är ju bara så man kan jämföra prestandan...

Brukar inte Series X har lite högre upplösning än PS5 på många gemensamma spel... eller har jag drömt det? Å andra sidan så har vi Series S (som jag själv äger ett exemplar av).

Skrivet av Påskmust:

Blir nyfiken på hur folk tänker när dom säger att PS5 har bättre prestanda?

De som röstat på PS kanske har tänkt på att det finns en potatis med namnet Series S? Själv så lade jag den åt sidan och röstade på Xobox i just den kategorin.

Skrivet av Landelusen:

Känns som Playstation har lite mer av en dedikerad spelarskara också, medan Xbox-folk är lite mer randoms...? Menar inte att skapa någon kontrovers, tänker snarare att Sonys maskin har en mer trogen spelarbas. Hårdvaran inuti är ju exempelvis väldigt likvärdig, men ändå röstas den ena fram. Playstations varumärke känns starkare på något vis, det har Sonys marknadsföringsgäng gjort bra (plus spelstudios förstås)!

Det är nog även (eller framförallt) så att det hänger fler som gillar Playstation än Xbox här.

Skrivet av Hanzo:

Tokyo nattetid med propellerflygplan

Nja, det är snarare Vimmerby och Sandviken dagtid.

Grattis! Jag får köpa planet istället... eller inte eftersom jag mest puttrar runt med propellerplan och spanar på städer jag besökt.

Skrivet av Jozo:

Är det bara jag som tror att det är en pop-up ad som man kan stänga ner med krysset i hörnet när det är inbäddade tweets i artiklar nuförtiden?

Du är inte ensam... kan jag personligen garantera. 😉

Skrivet av Kilrah:

Jaa samma här

Laddade istället ner en ny uppdatering för Norden och puttrade runt i min gamla hemstad.

Såg planet i butiken idag. Var lite sugen på att köpa det men avstod. Får hoppas på vinst här istället. 😀

Skrivet av blackidus:

Håller helt med, jag körde bara Playstation fram till fjärde då jag vägrade Xbox pga Microsoft. Sålde PS4 då den inte användes men ville ha en kontroll till min PC, testade då en Xbox Series kontroll, kändes så mycket bättre med spak placeringen på den, resten av funktionerna på PS kontrollen känns överflödiga, men det är bara vad jag känner.

Det brukar jag även säga till släkt och vänner som rådfrågar om vilken konsol jag rekommenderar. Kolla vilka spel du är intresserade av först, vilka exklusiva titlar som lockar mest. Om dem exklusiva titlarna inte är avgörande utan du spelar mest multiplatform, åk in till el-giganten eller liknande butiker och känn efter på handkontrollerna vilken du gillar mest. Övriga funktioner osv på konsolen är inget som en vanlig icke tekniskt intresserad svensson kommer märka någon skillnad på mellan konsolerna. Många multiplayer spel är ju numer cross-play också så vilken konsol kompisar spelar på spelar också mindre och mindre roll.

Bra sammanfattat. Ungefär de riktlinjer jag själv går efter och ger som råd till andra.