Inlägg av Bro Exotic

Inlägg som Bro Exotic har skrivit i forumet

Verkligen ett genidrag att ta bort exklusiva spel från Xboxen!

Synd, det är en duktig studio och såg fram emot deras nästa spel.

Bra recension och kul att läsa! Sagt, överväger eventuellt att kliva in i denna generation med en PS5 Pro senare i höst och då är detta en av anledningarna. Det börjar byggas upp ett bibliotek värdigt investeringen.

Ingen, spelar primärt på PC och vissa exklusiva Sony titlar på PS4.

20 år och inget ännu, men den som väntar på något gott...

Skrivet av norrby89:

Well ge mig pc version av rebirth pls!

Den har sålt mycket sämre än förväntat så du lär nog inte få vänta allt för länge.

Skrivet av Atilaa:

Verkligen. Jag och mina vänner har lirat på Xbox sen 360 tiden och alltid varit nöjda med spelen och incitamenten som funnits att köra på just Xbox. Men hela Series generation har präglats av en extrem brist på exklusiva spel med kvalité, konstanta förseningar och ”de kommer snart” lögner, känslan av sämre kvalité överlag p.g.a. bl.a. en invalid Series S, och nu kan de få exklusiva titlarna börja komma på alla andra konsoler. Nu undrar vi varför vi ens ska fortsätta med Xbox när anledningarna att ha en bara blir färre och färre. Och vi kan inte vara de enda som tänkte så.

Och nej, jag är ingen som älskar exklusiva titlar, de tillför egentligen inget, men nu är de en realitet och något många tar med i beräkningen när de köper en konsol.

Exakt samma för mig - jag och mina vänner hade otroligt kul med Xbox 360 och Gears, Halo och allt där emellan. Nu (sedan Xbox One) finns det ingen anledning för oss att investera i Xbox överhuvudtaget, det senaste bra spelet (enligt mig givetvis) var Sea of Thieves och det finns till PC så och nu till Playstation, så återigen, ingen anledning till att köpa och investera i Xbox-varumärket. De har tappat mig som Xbox konsolkund, som Xbox Live Gold-kund och att jag ej köper vissa 3:e-parts spel via Xbox utan Steam.

Xbox 360 var sista Xbox-konsolen jag köpte och det är synd, för det är något speciellt med konsol ändå.

Verkligen tragiskt hur Spencer har dödat Xbox som konsol.

Om det är Treyarch som gör det så kan det bli ett köp. Senaste CoD jag köpte var 2019 så känns som att det kan vara dags igen, kör ju Warzone varje vecka.

Skrivet av kebbe:

Såhär i efterhand blir reklamen om 4k 120hz ganska komisk.

Det var naivt att tro något annat när inte ens ett 3090 för $1500 kan nå det.

Förstår att det är säkerligen runt fyra år bort baserat på deras rekryteringsannonser från 2022, men ack vad hajpad man blir ändå. Måste erkänna att GW3 tar över hajpen från Ashes of Creation och Dune: Awakening.

Kanske om de tar bort ännu fler anledningar till att köpa Xbox så kommer den sälja bättre? Tja, vem vet, men det är i alla fall affärsmodellen Microsoft har valt sedan Xbox One.

Har spelat igenom varenda Resident Evil i huvudserien plus lite sidospel så Resident Evil 9 känns givet.

Skrivet av ValleyCountryFlash:

Skumma val av mikrotransaktioner minst sagt. Eftersom inget av det egentligen behövs. Framförallt fast travel borde plockas bort, men fortsätta vara ett ovanligt item i spelet som kan användas i absoluta nödfall (fast travel är annars inget som riktigt hör hemma i Dragons Dogma).

Det är lite en höna av en fjäder som gjorts här. Precis som i det gamla fallet med horse armor. Det var löjligt i Oblivion, men det gjorde inte ett bra spel dåligt o slutändan. Och om några år kommer Dogma 2 troligen att bli ihågkommet som ett faktiskt bra rollspel.

Vissa rapporterar om att deras Steam bibliotek har frusits och problem uppstått efter att de har trixat med borttagning av sparfiler i mappen.

Skrivet av submariner:

Nu har inte Team Ninja den budgeten som spelen ovan företag har. Inte ens 1/10 del av budgeten så va nöjd med vad Företaget presterar med mycket mindre cash. Sen är grafik inte allt i ett spel. Du kan platsa spelet för ett AA vilket är tillräckligt i mina ögon

Att de har 1/10 av den budgeten styrker bara mitt argument för grafiska underlägsenheten.

Grafik är inte allt, håller med. Men RoR ser chockerande dåligt ut (tekniskt) för ett PS5-exklusivt spel bara, speciellt då de tar ett AAA-pris på $69.99 och inte $39.99 som t.ex. AA Helldiver's 2.

Skrivet av submariner:

Du behöver inte överdriva min vän, har kollat klipp på youtube på Ps3 spel och de är inte ens hälften så snygga som Rise of the Ronin på ps5. Tack vare ni grafik kåta pojkar så kommer spel vart 6e år istället för spel under ps3 eran kom varje år eller varanat år som högst.

Jämför du spelet med Ghost of Tsushima, The Last of Us: Part 2 och Horizon: Forbidden West (som alla är PS4-spel) så ser Rise of Ronin ut som ett PS3-spel och ser legit ut att ligga en generation ifrån.

Kul med en femma även om jag inte förväntade mig det p.g.a. grafiken och Team Ninja. Har inte en PS5:a ännu men, detta, Stellar Blade och Death Stranding 2 kanske ändrar på det.

Skrivet av justhitx:

Börjar fundera på om jag verkligen har dålig smak när det kommer till spel, men Dragon's Dogma har noll hype här. Ettan var kul i början men sen blev det mestadels segt att kubba runt och slå monster som hade sju livmätare vardera.
Återstår att se hur bra Rise of the Ronin blir till helgen, men det är ju i vilket fall något 'nytt' till skillnad från DD.

Lista din topp tio lista så ska kan jag berätta för dig.

Rise of Ronin ser ju grafiskt ut som ett PS4-spel, nästan PS3, så hoppas verkligen det är 60 FPS.