Inlägg av BennyBoy4ever

Inlägg som BennyBoy4ever har skrivit i forumet

1
Skrivet av stribb:

Hur vet du att det är påväg ut? Har du hemleverans?
I fredags var min status ankommit till terminalen och skickats vidare, Jönköping.

Imorse var statusen uppdaterad ankommit till terminalen och skickats vidare, Linköping. Linköping är bara 40 min ifrån mig så hoppats det går därifrån till ombud men tänker om den har en terminal till att gå till nu?

Nu blir det förhoppningsvis den sista uppdateringen från mig gällande leverans mm.
Fick för 20 minuters sen ett sms av Bring att idag skall vi överräcka din nya bebis mellan 17-22. Hon har sedan i Fredags eftermiddag legat i Jönköping och känt sig ensam. I morse runt 05:20 ramla hon in i Mölnlycke, ca 30 minuter från sitt nya hem (Gbg Hovås). Nu som sagt kom sms:et att hon skickas iväg.
Beställde den 19.e från EG, fick orderbekräftelse med tomt datum kl 12:12, köpte express hemleverans och betalade med kort.

Lycka till alla andra, hittar ingen logisk ordning mellan oss utan ren röta som avgör när man får den (samt avstånd). Hoppas du som fick din stulen hamnar längst upp i kön hos EG att få en ny.

Skrivet av Luciferofhell666:

Fick också de vid 16.40 tiden, hype hype!

Samma här! Kl 16:11 lämna hon Jönköping, kan det bli en leverans imon!? Som för övrigt är min födelsedag också. Känns rimligt att EG kollade upp mitt personnummer och timade leveransen där efter

Uppdatering från mig, beställde från EG den 19:e, fick orderbekräftelse kl 12:12 utan att något datum va inskrivet. Betalade med kort och Express frakt med Bring. Fick meddelande från EG inatt 01:11 att ditt paket är påväg med spårningsnummer men ingen info från Bring än.

Skrivet av Shamanfox:

Kan bekräfta att jag har också fått nu leveransbekräftelse från EG och trackingnummer, så hoppas på att få leveransen imorgon eller på lördag!

Vet inte om det är relevant men vilken tid fick du orderbekräftelsen? 12:12 den 19:e ramlade min in så nyfiken om de har någon kö...

Skrivet av långburk112:

Jag fick bekräftelse 12:12 och då stod det inget om leveransdatum. Begärde dock digitalt kvitto från EG och när jag söker på mitt "unika id" så står det leverans 7/12. Pengar har dragits här också och skickas den innan 7/12 så ser jag det bara som en bonus

Skönt då är jag inte ensam, exakt samma sits som du, 12:12

Fråga till er som beställde från EG runt 12 tiden och saknar ett leverans datum i orderbekräftelsen. Är det någon av er som inte har fått än? Har inte hört något från bring eller EG och börjar bli lite orolig att den ramlat mellan stolarna, pengarna har de tagit i alla fall.

Den enda parametern bortsett från tid som jag kan utläsa från orderbekräftelsen är "Lagersaldo" där det inte står någonting för mig. (Fick orderbekräftelse 12:12)
Två andra vänner som fick sin bekräftelse senare än 12:15 har ett december datum där istället. Jag har hoppats på att det tomma betyder "skickas hyffsat fort"... (Hoppet som sent lämnar)
Några av er som fått ett bring sms och fick bekräftelse runt 12:10, är det tomt i Lagersaldo fältet för er också?

Skrivet av nicbex:

Nu fick även jag meddelande från Bring om paketavisering på 6,6 kg från Elgiganten, vilket rimligen måste vara Playstation. Jag beställde och fick orderbekräftelse 12.12 den 19:e.

Ooooohhhooohooo spännande!!! Jag fick min bekräftelse kl 12:12 också så nu är det svårt att slita ögonen från telefonen

Godmorgon! Lite status från mig som kanske hjälper i puzzlet Beställde från Elgiganten igår, orderbekräftelse kom kl 12:12, express leverans hem. Ännu inte hört något från Bring, status är reserverad och inget datum är skrivet i orderbekräftelsen. Håller tummarna att man hamnade på rätt sida strecket att få den redan idag eller på Måndag Va dock inställd på Q1 som er andra så är en lycklig karl vilket som.

1