Inlägg av mwi

Inlägg som mwi har skrivit i forumet

1
Skrivet av LancelotSwe:

Är det officiellt uttalande från utvecklarna? Sett det på flera ställen i kommenterar men inte sett en officiell nyhet. Har inte heller letat.

Min dator är nog inte tillräckligt bra ändå för spelet, men ser fram emot ett släpp och se hur mycket det innehåller, sett några riktigt häftiga videos.

CGI har officiellt sagt att Squadron 42 är "feature complete"
Dom har inte sagt när det ska släppas

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/194...

Citat:

We are excited to announce that Squadron 42 is now feature complete!

As we move into the polishing phase, we’re fully focused on optimizing and fine-tuning all aspects of the gameplay experience to deliver an unprecedented cinematic adventure. To celebrate this milestone, we have gathered our core development leadership from around the globe to share what this means.

Thank you for your continued support of Squadron 42.

Skrivet av PixelGamer:

Någon som vet om det kommer släppas på konsol också?

Skrivet av PontusT:

Jag vet att de en gång sa att ps4 / xbox one aldrig skulle klara spelet. Så det fanns inga planer till de konsolerna. Utan det skulle kävas mycket kraftigare konsoler om de skulle överväga konsol-släpp.
Och med ps5/xsx så kanske det finns hopp med andra ord. Men det är ju ett extremt litet hopp att hålla fast hårt vid.

Tror inte en ps5:a kan köra SC speciellt bra, om man kollar på ren prestanda så skulle det bli ganska dålig fps
Kanske på en ps6:a

Organisationen Advance space combat recon blir den 40:e svenska organisationen som ansluter sig till vår stora svenska union 🥳

Lite reklam

https://discord.gg/SweUmb

Körde lite bounty hunting med ett gäng i SWEUMB och en hammerhead igår.

Docka ett rymdskepp är inte så lätt.

Några jag tagit i Star Citizen

Star citizen - rekrytering svenska unionen

Swedish Umbrella (SWEUMB) är en demokratisk paraplyorganisation/union för organisationer och enskilda medlemmar som vill vara fristående, men som ändå vill ha möjligheten att få ut allt gameplay som kan kräva mer manskap.

Att organisera sig för att på så vis få ut mer gameplay är inget nytt. Vill du bryta sten själv i ett säkert system med din prospector så klarar du dej bra, men så fort du får råd med ett större skepp, eller vill ge dej in på fientligt territorium så kommer det krävas mer spelare. Därför krävs en större sammansättning av folk. Det är nu det börjar bli intressant!

Våran ambition är att skapa en större sammansättning av spelare och organisationer där man själv bestämmer när man vill spela och inte har några krav på sej. Samtidigt skall man ha möjlighet till att bygga en karriär som till exempel organisationsledare för en mindre organisation utan att missa gameplay som kräver många spelare för att uppnå.

Genom gemensamt beslut att slopa rank-systemet i paraplyet och sedan låta de mindre organisationerna vara helt fristående har vi sett att organisationerna tenderar till att ta ett större ansvar och samtidigt bli mer energiska i debatten sinsemellan. Att de olika organisationerna och spelarna spelar under samma svenska flagg och discord-server möjliggör att de kan få tillgång till det manskap de behöver.

Flera av de enskilda spelarna som vill vara helt obundna har också sökt sej till SWEUMB för att just få ut allt gameplay utan att stå till svars inför någon. Spela när du känner för det istället!

Vi har valt att driva paraplyet i helt demokratisk anda då grupper som har möjlighet att påverka beslut ofta har ökad trivsel. Folk vill i regel kunna påverka sin situation helt enkelt. Dessutom ökar intresset för ansvarstagande inom gruppen.

Paraplyet fungerar också som en rekryteringsbas för de mindre organisationerna när lösa medlemmar som sökt sej till SWEUMB och eventuellt söker sej till en mindre organisation. SWEUMB fungerar också som en marknadsplats för både varor och tjänster mellan medlemmarna och organisationerna.

Som exempel på vad våra organisationerna kan åstadkomma så har vi äran att ha den enda svenska organisationen som representerar oss svenskar i Daymar rallyt varje år. Det är den här andan som föds när människor har fria tyglar att skapa!

Swedish Umbrella är egentligen bara ett tomt skal, men som har fyllts upp med olika spelare och organisationer. För 14 månader sen fanns vi inte ens, idag huserar vi över 20 enskilda svenska organisationer med ytterligare ett tiotal enskilda medlemmar. Tillsammans är vi över 70 medlemmar som spelar ihop.

Driver du och dina vänner ett litet mining-företag, men saknar eventuell escort/försvar när ni är ute på era uppdrag? då finns det organisationer som just har specialiserat sej på detta. Behöver du en transport för allt material som du brutit? Då finns det svenska organisationer som gör just det.

QA:

  1. Vad är haken? Vad vinner ni på detta och vad förlorar jag?
    Vi alla vinner aktivitet av varann. Allt arbete görs helt ideellt tillsammans av egen fri vilja.

  2. Hur ofta spelar ni?
    Vi har i regel ett uppstyrt event varje fredag, men eftersom alla organisationer/medlemmar har möjlighet att sätta upp event så händer det titt som tätt att det blir mer än så, och det speciellt efter en patch släppts.

  3. Vem bestämmer och styr paraplyet egentligen?
    Det gör dom enskilda organisationerna genom den gemensamma riksdagen. Det finns ingen högsta chef.

  4. Hur går jag med?
    Du går in på vår discord och presenterar dej. Har du redan en organisation så behåller du ditt primära medlemskap i den. Meningen är att paraplyet skall stärka den enskilde organisationen/spelaren och inte inte tvärtom.

Gemensam youtube-kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCRW06rDxVICL0v94snBzlXQ

Kontakta oss:
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
https://discord.gg/KRDwG5a

Det ska va roligt att spela.

1