Inlägg av Neoncat

Inlägg som Neoncat har skrivit i forumet

1

Hade flyt för ovanlighetens skull och fick en kod i mailboxen, med ett meddelande om att koderna inte funkar direkt efter det mailet. 😅 Det löste sig nu under dagen ändå.

Skrivet av Bill:

Såg på instagramposten i kommentarsfältet att de hade svarat att det handlar om tusentals i denna sändning. Så hoppas ni får nypa en nu ni som anmält er 👏🏼

Ja tack, hoppas kan man göra. Tror dock att det är flera tiotusentals som anmälts sig så chansen är inte så jättestor 😅

Sannolikheten att man vinner möjligheten att köpa en ps5:a via elgiganten är inte så stor som man tror, så alla ni som väntar på ps5:a från annat håll råder jag att vänta kvar. Verkar som om folk tror att alla som vill kommer få kunna köpa via elgiganten.

Sony går åt fel håll vad gäller designen på sina konsoler, så det skulle inte förvåna mig om dev kitet blir den slutgiltiga designen på PS6an i framtiden.

Skrivet av SteelBlastern:

Verkar som att Elgiganten förbereder för sitt största släpp någonsin av Ps5or. Mer information kommer nästa vecka så in och följ deras Instagram ifall ni inte lyckats få tag i nån konsol ännu

De borde ha ett stort lager hos sig nu, med tanke på att inet och webhallen släppt några mindre sändningar flertalet ggr under tiden elgiganten haft noll släpp. Bara hoppas på att de gör som MM så att man får åka till en butik och köpa en (för att undvika scalping).

Är det någon som har någon aning om när elgiganten kan börja få in ps5or i lager? Sitter på ett presentkort på några tusen jag fått i present som måste användas hos elgiganten, därav är jag lite "bunden" till just den butiken. Om nu Amazon, MM, webhallen med flera fått in kan inte elgiganten ligga långt efter?

1