Inlägg av Dysleksi

Inlägg som Dysleksi har skrivit i forumet

1
Skrivet av r4v3nl0rd:

Tror inte det nya Tom Clancy som ska komma är samma stuk.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint kom ju för nåt år sedan men det blev ju rätt sågat.

Är Wildlands som gäller. Jag och en polare hade riktigt skoj med det.

Det går bara att spela co-op online, eller?! Skulle vilja ha ett liknande som Wildlands men som couch men att skapa spel för att spela i samma soffa verkar rätt ute. Dagens målgrupp vill bara spela online verkar det som. Couch har ju sjukt dåligt utbud när jag letar runt.

Varför? Bara jag som är nostalgisk och gillar att träffa kompisar på riktigt och spela en natt??

Skrivet av r4v3nl0rd:

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands?

Tack för bra tips! Det såg riktigt nice ut - verkar vara precis vad jag är ute efter. Verkar dock inte finnas till PS5 så får väl bli PS4-versionen. Verkar komma nåt Tom Clancy till PS5 2022 - är det samma stuk? Någon som vet?

Skrivet av zzap64:

Hej

För shooter med co-op rekomenderar jag Borderlands 3. Kul humor i det också! Även kul om man spelar själv.

Ghost of Tsushima är släppt. Köp Director's Cut. Spelade detta ett antal timmar i helgen. Riktigt bra.

Tack! Borderlands ser ut som mycket rustningar och masker och grejer - pallar inte sånt. Lite för mycket sci-fi för min smak.

Ghost kan bli aktuellt då - ser sjukt snyggt ut också.

Ingen som testat Sniper Ghost Warrior Contracts 2? Tycker det ser ut att likna de uppdragen jag beskrev i COD - man smyger, väntar, och slår till (även om jag inte behöver splashet i form av att huvduen ramlar av).

Tipsa mig!!

Hej! Ny här. Spelade mycket tv-spel som ung men är numera gammal och hinner inte spela så mycket. Har PS5 och är nu ute efter nåt roligt spel och behöver tips.

För några år sen (5-6?) spelade jag något av COD-spelen där man kunde genomföra uppdrag, själv eller co-op. Tyckte det var ett jävligt kul upplägg.

Nån som har tips på liknande spel (och som fattar vad jag menar)? Tidigare fått tips om Destiny och nu hittade jag Sniper Ghost Warrior. Har också kikat lite på Ghost of Thumina (som väl inte släppts än?)

Någon som har några tips? Fördel om det är lätt att komma igång och inte alltför avancerat

1