Inlägg av Melonbonden

Inlägg som Melonbonden har skrivit i forumet

1
Skrivet av Sparazza:

Något jag har kommit till insikt med det senaste dagarna..

Hur mycket jag än vill hata, gnälla och skrika på AGS att deras spel "floppade", Så inser jag att detta är just nu det ljusaste hoppet vi har om ett nytt MMO på marknaden.

Vi får inte glömma att AGS har visat att det finns ett enormt sug efter något nytt och spännande MMO, som äntligen går ifrån det traditionella tab-target, endgame raiding, gear collecting.. aktiga spelen vi haft sedan World of Wacrafts begynnelse.

Kanske.. bara kanske har någon större studio lagt märke till att om man levererar ett bra och spännande spel så kommer hundratusentals spelare flockas dit i hopp om att bli "the next big thing".

Just nu hoppas jag att dom finslipar New world och vänder denna negativa trend och för spelet mot ljusare tider.
Visst hade man hoppats på något bättre vid release, men det är som det är just nu.

Uppfriskande att få läsa detta. Delar din insikt och hoppas verkligen att AGS får ordning på sitt spel. Jag introducerade för några år sedan min pappa till Retail WOW efter att han, på eget bevåg tillsammans med några kompisar, börjat spela Vanilla WOW på private server. Även fast han och jag fick ut mycket glädje av WOW så tröttnade han relativt fort på grund av tab-target och att han upplevde att det var för tok för många spells att hålla ordning på. Just nu sitter vi och spelar New World och garvar när våra karaktärer, istället för att simma, börjar gå på botten även fast vi innerst inne hoppas att AGS snart tillåter oss att simma istället

Det måste helt klart vara World of Warcraft bara baserat på alla gånger jag åkte till Gamestop och köpte 60-dagars prenumeration till spelet. Tror dock aldrig jag köpt något i Store:en i spelet förutom någon drake till pappa i fars dag present. På senaste tiden tror jag det är alla Battlepass till Warzone.

1