Inlägg av Raycore

Inlägg som Raycore har skrivit i forumet

1

Sa Blizzard bokstavligen "...fisa ett hål i stolen och tänka..."? I så fall har jag en helt ny sorts respekt för dem. Reeespekt.

Gör som jag nu och gå ut och ta en promenad i solen (om inte sol - gör det ändå) och njut av att slippa sitta inne och bli förbannad över denna värdsliga sak som inte är värd vår energi. Byebye EA, you just lost another customer. See you in another life when we're both cats.

Skrivet av Aresz:

Har själv varit väldigt kritisk och irriterad på EA den senaste tiden, har gnällt som fan här på FZ och även på Sweclockers, varför kan man undra? Vet inte, blir bara arg och irriterad när man behandlar sina betalande kunder på detta sätt. Detta blir iaf mitt sista gnäll på EA, och det är mer än fjortisherpderp som det handlar om i längden.

Tänker man efter lite o tar ett steg tillbaks får man följande, ett företag som:

Vid upprepade tillfällen har dom ljugit, vi tar SimCity releasen. Lovade att inte upprepa problemen som Blizzard hade med Diablo 3. Gjorde det, lovade återigen att detta inte skulle drabba EU..

Lovat refund, och sen nekat. Tar kunden då saken i egna händer hotar man med att banna kontot.

Origin: När detta släpptes var EULA (användaravtalet) under all kritik, man ansåg sig äga informationen man hittade. Därefter så sökte Origin.exe igenom datorn och samlade in användardata program och var även o scannade i någon tysks bokföring.

Man har sålt spel till fullpris, och har bakat in mikrotransaktioner i form av ”fusk”. Vid senare intervju säger man att detta är planen för _ALLA_ framtida titlar från EA. Dvs mikrotransaktioner av diverse än så länge okända slag.

Och mycket mer, dvs vi har shitstorm efter shitstorm men likt förbannat ökar försäljningen hela tiden och man undrar varför? Att jag ens köpte Dead Space 2 och ME3 får mig att skämmas, jag har indirekt bidragit till att uppmuntra ett företag att behandla sina kunder illa.

Tänk själva, varför köper ni produkter från EA? Hade det varit Elgiganten eller H&M som uppfört sig så när ni handlar i deras butiker hade man ju inte gått tillbaks på flera år. Men när det gäller spel så kan man jävlas med sina kunder lite som man vill, och man får mer fans och kunder som faktiskt försvarar detta beteende.

Jag har iaf slutat köpa spel av dom sedan en tid tillbaks, och måste givetvis uppmuntra andra till det också.
Tänk steget längre, fortsätter vi att trycka in pengar i EA blir det bara värre. Detta är ju mer än något herpderp gnäll om att ME3 hade dåligt slut eller inte, detta handlar ju om total respektlöshet mot sina kunder, men ändå ger det vinst. Kunder som köper av EA får ju faktiskt räkna med att inte kunna spela sitt spel, till slut blir det kundernas ansvar och inte EA, för vem skulle inte sälja skit om det ändå alltid fanns någon som bara gapade o betalade för det?

Håller med dig om vårat ansvar som kunder! Problemet i det här fallet är ju att Simcity troligen är ett fantastiskt spel om man ignorerar det vi redan nämnt. Det är som en gott och blandat-påse för den som inte gillar lakrits, fast du tvingas äta lakritsen. Eller för att göra en något grövre men mer precis jämförelse: konsumenten får ligga med sin drömpartner (Simcity) på villkoret att man måste få herpes (EA's bajsmacka) på köpet. Ett val som för många kanske är lätt. För andra inte.

Mm... gick ju inte så bra det här EA. Jag kan säga med SÄKERHET att servarna inte pallade trycket eftersom jag inte försöker förutspå framtiden utan konstaterar hur det ligger till just nu. Inte lika vågat uttalande kanske, men i a f inte en lögn.

Deras självsäkerhet är det åtminstone inte fel på. Speciellt när de även kräver mellan 550 till 700 spänn för ett spel som vi vet kommer bli en DLC-orgie i sann the sims-anda. Ständigt uppkopplad för att spela? Pengamjölkning? The Sims-gullull? Jag hoppas innerligt de halkar på sin egen bajsmacka till lanseringsstrategi och slår i huvudet och vaknar upp och inser att dom bara skapar större avstånd mellan sig själva och sina potentiella kunder. Vad ska vi som konsumenter göra? Vad har vi för val? Vägra köpa spelet i protest? Men som kreativa Maxis kanske får lida av i så fall?

NEJ EA. INTE OK.

Detta kanske är en självklarhet som alla redan kände till men jag la precis märke till att dessa småtokiga klassnamn plötsligt makes sense baklänges. Cra, Eniripsa, Sadida, Ecaflip och Enutrof - Arc, Aspirine, Adidas, Pilface och Fortune. Wild'n'crazy...

Nu hakade jag upp mig på en liten detalj här i slutet av artikeln bara:

"Annat är duellsystem, att du kan springa, fast-travel är tillbaka, fem större städer..."

Eh, nu kanske jag är trög och har missat något vitalt i informationen här men - "att du kan springa"? Vad är det för en nyhet? Vadå berättar ni att man kommer att kunna springa med sin karaktär? Till skillnad från de tidigare spelen där man, eh, också kunde springa.. eller vadå? Eller bara att man i största allmänhet som människa irl kan gå ut springa? Haha... Nä jag hänger inte med...

1