Inlägg av Mickxe

Inlägg som Mickxe har skrivit i forumet

1

Det är ju större skillnad på konsollerna nu än förra generationen. Jag tycker inte att man ska använda priset som argument mot PS3, en Volvo 244 är billigare (och äldre) än en Volvo S60. Man får det man betalar för.

Jag skulle inte råda någon att köpa ett budgetgrafikkort istället för ett värstingkort bara för att det är billigare heller. Och Wii, är det någon som tar den på allvar?

När jag läste ptrs första inlägg så skulle man kunna tro att det var jag som skrivit det.

Jag har en gammal DS2 som hålls ihop av superlim, buntband och ståltråd, den fick utstå mycket när jag spelade Gran Turismo 4. Nu när man spelar NHL09 så är det riktigt nära ett kontrollen får en flygtur mest hela tiden. Spelet hänger sig när man ska starta en onlinematch, folk som disconnectar innan första tekningen, mål som inte ens Svullo (RIP) skulle släppa in, fy fan...

Jag tror nog att Kamaza aldrig har utövat en sport eller engagerat sig i något.

Meh, ni smyger iväg och spelar, och så får inte vi andra veta något?

Wii kommer nog alltid att ligga före pga. lekspelen, dom når ut till en bredare publik. Att PS3 sålde bättre än Xbox360 juli-september trots det högre priset är mycket imponerande.

Jag tycker faktiskt att det enda som är roligare att spela på PC är online-FPS. Bilspel, tredjepersonsspel osv. kan jag inte lira framför en PC.

Härligt! Kom igen och acceptera nu, gubbar.

Hur gick det med inbjudningarna?

Hm konstigt. Spelar du med amerikaner och kanadensare? Ibland tar det över en sekund innan spelaren reagerar när jag trycker.

Det är även roligt när spelet spolas tillbaka till senaste tekningen, om och om igen. Groundhog Day On Ice.

PSN-ID - Mickxe
Position - Back (OD)
Nummer - 16

Det vore kul att spela med svenskar så kanske det inte laggar så mycket.

Jag vill gärna spela med lite européer, är det bara för mig det är helt omöjligt att spela med t.ex nordamerikaner utan att det laggar?

Gamertag: Mickxe
Position: Back (OD)

Edit: Jag såg att jag hade ramlat in på Xbox-forumet nu, jag spelar ju på PS3...

1