Inlägg av anon38599

Inlägg som anon38599 har skrivit i forumet

1
Skrivet av WaltX:

Alltså jag fattar ingenting, hur kommer det sig... eller hur är det ens möjligt att inte en ända Led Zeppelin låt har varit med i något GH spel? HELT SJUKT! Led Zeppelin är det bästa rock bandet som har funnits, ingen kan säga emot det. En stor del av alla rock band idag har haft Led Zeppelin som förebild.

FY! :@

Det är nog svårt att få rättigheterna, har för mig att Zep inte var så på att vara med i gh, de tyckte att spelet inte gav deras låtar rätt värdighet...O jag kan lätt säga emot att Zep är det bästa rockbandet som funnits, men det e en annan femma. Smaken e som baken :$

Linux fungerar fin fint på Ps3, kør yellowdog på min. Det e den "officiella" Ps3 versionen.
Har VLC och massa andra rolig progs, sen kan du ju køpa till en større hdd eller en extern før ett par hundringa. En extern e nog det bæsta alternativet! Dock så kostar inte de inbyggda mycket, typ 1700 før 250 GB

Min Ps3 e mer lættanvænt och bættre æn min dator som e 5 mån gammal....

Køp en mus o ett tangentbord o sen har du en multimedia maskin som i pc format skulle kosta runt 25000

Inte att førglømmas: Blue RAY!!! AWsome!

Ps3 rular 360 så fett, visst det finns inte riktigt lika många roliga spel ute ÆN, dock så får man tænka på att ps3 e mer multimedia æn spelkonsoll.

Kika in på www.Console.se før o kolla tillbehør,priser o dylikt, jætte bra sida enligt mig!

Skrivet av F3D:

behöver inte mycket mer spelupplevelse i fps än vad som redan erbjuds på ps3an

bork bork

Iof inte, dock så är spelkänslan i FPS mycket bättre samt att du siktar mycket bättre o snabbare. För oss (läs mig) som inte e så bra på att sikta snabbt med handkontrollen e detta drit bra!

Nån mer som köpt/provat fragfx?

Bæsta Ps3 tillbehør.

Køpte den hær http://www.console.se/ps3/handkontroller/playstation3fragfx.h... før ett par dagar sedan på en butik hær i Oslo. Bæsta tillbehøret alla consoler alla tider!

Fungerar skit bra, speciellt med Ut3!

Køp om ni vill ha en bættre spelupplevelse i fps spel osv! Blir givetvis lite mer dator øver det o inte lika soft som att ligga i soffan men jævlar så kul!

1