Inlägg av anon41687

Inlägg som anon41687 har skrivit i forumet

1

Allied Assault i all ära men det första tills ps1:an var grymt!:)

Kanske blir bra det här! men jag får starka fallout vibbar vilket iofs inte är något dåligt.

Crytek brukar släppa rätt bra optimerade spel så detta låter rätt troligt att dom suger musten ur konsolerna.
Och nej bara för att man inte kan maxa ett spel betyder det inte att det är dåligt optimerat! Crysis är än så länge det mest grafiskt överlägsna spel som hittills släppts, sen om man inte gillar spelet är en annan sak.
Kunde till och med lira det på min gamla clawhammer3400+ med ett 6800GT med inställningar givetvis anpassade för hårdvaran.

Skrivet av Fanta:

Dock. ÄRLIGT talat. Datorpaket artikeln får ni skämmas över. Be istället sweclockers hälpa er.

Ops där sa jag igen vad jag tyckte.

<snällhet>
Ni är så duktiga, även när ni gör fel.

Vet inte egentligen om det paketet var så mycket att skämmas för, visst jag hade valt lite andra komponteter efter eget tycke .
Det Bästa möjligen är att försöka låta bli att skriva såna artiklar då väldigt många stöter sig ordentligt när någonting inte är i deras smak.
Tex välja ett chassi är totalt omöjligt då alla har en egen uppfattning osv...lättare att göra en recension av ett färdigt datorpaket som tex komplett eller någon annan butik erbjuder men det är iofs inte FZ:s område.

Angående denna artikel om trophies osv, var det väl inget man blev lyrisk över men tyckte artikel var bra skriven och beskrev rätt bra hur det hela fungerar.

Skrivet av Hexius:

Totalt besviken på spelet. Skit med de största bokstäverna jag kan få tag på.

Ain är under all kritik, boss fighterna är i de enklaste laget, grafiken är sämre än Resistence 1, buggar finns det fullt av.

Men det allra värsta det är när karaktärerna talar.....PÅ SVENSKA!

Språket går iofs att ändra till engelska:D
Sj tycker jag det är rätt lustigt med svenskt tal, Det ger som ett extra inslag av komedi i det hela hehe speciellt dr Malikovs röst.

Skrivet av Spectral:
Skrivet av KlosterKatten:
Skrivet av klegg:

Tack men nej, håller mig till XP tills något bättre kommer.

Windows 7 Beta > Windows XP

Tvivlar på att en beta är bättre än ett fungerade OS som faktiskt är snabbt till skillnad från Vista som bara blir värre för var dag man använder det. Känns som att det är gjort för att man ska behöva formatera datorn en gång i månaden för att hålla det i trim...

Hoho just på det området som vista är mycket bättre på än xp:))
Jag har kört Vista på min burk i snart 2år(i mars två år) utan formatering och den känns ännu lika rapp som dagen det var nyintstallerat.
Visst finns det grejer xp är snabbare/bättre på men detta var då ett dåligt exempel, då man körde xp formaterade man minst en gång per halvår för att inte os:et inte skulle dega ihop totalt.

Skrivet av MiXiE:

Jag hoppas då det är stabilt eftersom jag lider av bluescreen. Särskilt när jag spelar spel.

Har du Vista nu? i vilket fall som helst låter det mer som du antingen klockat för mycket eller har defekt hårdvara.
Kan också vara problem med drivrutiner som till tex grafikortet , vilket man inte direkt kan klandra ms för.

Skrivet av Heya:

Men MKV2VOB kodar inte om, bara gör om den till en annan "container".
MKV är som du förmodligen vet inte mediafil i sig utan det är bara ett format som kan innehålla ljud, bild och undertext, flera av de två sistnämnda tom. MKV2VOB bara gör om det till MP4 eller VOB vilket är mer eller mindre samma sak, fast med lite mindre möjligheter.
Poängen är i af att det tar minuter att göra om en 4gb MKV till VOB/MP4.

Det tar inte speciellt länge som du säger när den inte behöver koda om men faktum är att vissa(alla dom jag prövat med) .mkv filer behöver kodas om för att ps3:an ska kunna streama upp det.
Finns här att läsa http://www.bitburners.com/articles/convert-mkv-files-for-play...

Skrivet av Rainbearer:

I princip oanvändbar? En singlecoremaskin kanske, att streama till ps3an stör inte min quadcore nämnvärt iom att spelen ändå inte använder alla kärnor.

Streama HD film på 1080p brukar ta rätt mycket cpu kraft i vanliga fall iom att datorn samtidigt kodar om filen så ps3:an kan spela upp den.
Nåja jag kan iaf inte spela samtidigit och spela upp HD film, då var det klargjort:)

Nån annan tipsa om mkv2vob...visst funkar det men personligen vill jag slippa omkoda alla HD-filmer, tycker det är mycket enklare att bara streama upp det med tveristy så sparar man flera timmar på att istället börja omkoda.
Generellt brukar omkodningen åtminstone ta lika länge som filmen är lång och det är på tok för länge:)

Nackdelen med att använda tversity är att datorn får ta hand om uppspelningen av det materialet du vill streama, då ps3:an inte har stöd för .mkv än så länge så är det är det nästan enda lösning på det hela, man får räkna med att datorn är i princip oanvändbar medans du streamar upp HD-material.

Nintendo Fanboy: 25%
Sony Fanboy: 50%
Microsoft Fanboy: 16%

The Better Fanboy Check Test
says that I'm Not a fanboy

What does it mean?

You like all the systems pretty equally, or at least don't love any of thes systesms. Good for you, you like vareiety.

ysonayt says...
Mr. Jack Thompson, do you think these school skjutningar would have happened if you could not get hold of weapons as easily as you can today in the United States.

Maybe you should focus on removing weapons from the streets instead of games.

Hmm från Cnet kommentar-sidan, allvarligt ämne det här men jag kunde inte låta bli att flina åt " these school skjutningar":)

1