Inlägg av Dicez

Inlägg som Dicez har skrivit i forumet

Skrivet av kebbe:

Ge det tid, PUBG sjunker stadigt och Blackout kommer ta över. De är snarlika produkter där den ena faktiskt fungerar, givetvis kommer spelarna lämna det sjunkande skeppet.

Precis som Blackops kommer minskat i spelare när det börjar vara 2 år gammalt som PUBG är snart. PUBG lär "aldrig "dö ut som ni verkar tro. Är fortfarande en vidrigt stor spelarbas. Nog kommer det finnas nog med folk för att få lira ett PUBG game om man vill om 5 år också. Sprollar ju om de är 10 mille eller 1 mille samtidiga spelare lr 100k bara. Inte fan finns de t.ex mer än några hundra pers som lirar ARMA 3 BR nu för tiden men nog går det ändå lira ett game om man verkligen vill. ^_^ Jag skiter då fullständigt i hur stor spelarbas spelet har så länge man tkr det är kul så spelar de ju ingen roll alls. ^^

Update

You earn 5.25561e460 larvae per second.

Overmind VI 4.94e464
Overmind V 8.36e569
---
---
---
Drone 1.22e3748
Meat 2.37e4147

5.25e461 mutagen

Skrivet av Wardancer:

Antar du aldrig köpt dig typ en läskburk eller en öl eller dylikt då. Jag menar en storstark på krogen 70-90kr och ger väl nöje i typ... 15min?

Blir ju rätt begränsat med spel o köpa annars om du betalar max 4kr timmen.

On Topic: Jo Pc är det enda rätta för denna typen av spel enbart pga moddar, Oblivion var ju riktigt skräp i standard utförande, var ju först med moddar det var ett vettigt spel.

Nu är detta ett sjukt sent svar är jag medveten om men min totala speltid på alla mina 180 steam spel är 3458 timmar och jag har lagt ut totalt 313 dollar på spelen jag äger totalt genom steam iaf. Sen är nog inte alla humble bundles man köpt inräknat i det. Men tror inte jag lagt mer än 100$ på bundles så totalt kommer vi väl då upp i 413$ för 180 spel vilket blir 0.09$ per timma eller 0.77kr timmen. Det kallar jag att få ut bra med underhållning för pengarna.

Köper aldrig mer än 1 öl på krogen och ser till att njuta av den då under kanske en timme+, ser till att dricka på förfesterna för att inte slösa så sjukt med pengar på krogen, tror jag lägger kanske kring 2000kr per år eller något sådant på öl från baren och ändå festar jag varje lördag nästan.

Skrivet av Buio:

Sökte upp och kollade ett par minuter på hans Sea of Thieves stream. Förstår inte hur han kunde få €5000 i timmen, måste ha en bra manager.

https://www.twitch.tv/kinggothalion

Kollade även upp honom, han säger själv att han inte alls fick 5000€ i timmen och det tror jag knappast han skulle ha fått med så lite följare som han har, just nu sitter han live och har 2500 viewers. Ingen skulle vara nog korkad att betala honom 5000€ i timmen med så få viewers/followers så det är total bullshit...

Det är väl bara en bra grej däremot att han inte måste prata bra om spelet tkr jag. Han är ju inte direkt uppkäftig om det, han tackar ju dom artigt för att dom sponsrar streamen. ^^

https://clips.twitch.tv/embed?clip=AlertAmusedLasagnaHumbleLi...

Här pratar han senare om det hela:

https://streamerclips.com/twitch/kinggothalion/BlushingKitsch...

Ingenting sen PUBG kom ut med crates så har alla mina sales av crates täckt alla mina spelköp på steam men då ska ju tilläggas att jag har 1000 timmar i PUBG också.

@gusgun577: Dom har ju gjort förbättringar sakta men säkert nästan varje patch, själv tycker jag då det är bara en fördel för mig att dom får ett extra sätt som dom kan tjäna pengar på från folk som konstigt nog bryr sig om skins i ett FPS survival spel. ^^ Jag bryr mig då inte ett dugg om några klädesplagg lr utseendet på ett vapen då orginalskinsen på vapnen ändå ser bra ut som dom är. Skins gör inte ett sånt här spel roligare direkt. Är gameplayet som är roligt.

Kunde inte bry mig mindre om lootboxes så jag säljer alla för steam cash, har tjänat in så jag kunnat köpa mig 17 spel hittills för PUBG crate pengarna man dragit in och har fortfarande 36 euro kvar från crate försäljning. Så köpet av PUBG har jag tjänat in många gånger om nu pga crates vilket bara är positivt. Spelet betalar ju för alla mina steamköp sen det releasades så keep them crates coming! I love that people are so stupid that they buy them for cash!¨

Bara bra att företaget har ett extra sätt att dra in pengar på för då kan dom fortsätta uppdatera spelet längre och hålla det vid liv med mer innehåll som kartor osv...

drygt 800 timmar speltid här och tusentals till lär det bli. Kommer från Arma 3 BR så att jämföra PUBG med gamla BR är rena drömmen. Folk som kommer från att inte spela sånna här spel sen innan vet inte hur buggigt det varit innan vi hade PUBG.

Folk ska bara hitta något att klaga på hela tiden... Dom har inget bättre för sig tydligen. Visst vill vi bli av med alla buggar som finns, men det är långt mycket bättre än vad vi hade för alternativ innan PUBG kom så great work bluehole och ännu bättre jobb Brendan Greene för jag vet att det mesta är hans ideer. Han vet hur ett sånt här spel skall göras, ingen frågan om saken.

Skrivet av Manslut:

@Tobbe: Ovärt tycker inte jag det är. Jag uppgraderar gärna till en lite skarpare version i väntan på att hårdvaran hinner ikapp upplösningsbehovet. För mig är det inga stora pengar det handlar om.
Vad Vive Pro kommer kosta är mindre än jag lägger på bilen varje månad 😆

Wow, du slösar alltså mer på en bil än vad jag lever på per månad, lever på typ 5k i månaden men då jobbar jag bara sommarhalvåret och är ledig under vintern ^^

Single player började kännas med och mer pointless för många år sedan när man kan ha kul med kompisar istället i ett multiplayerspel. Nu för tiden känner jag ingenting attraktivt i ett singelplayer spel. Inte ens favorit singleplayer spelen som Final Fantasy går att lira längre när man vet att man kan ha så grymt mycket roligare med folk istället för att sitta i sin ensamhet och lira där. Ska jag göra något själv sätter jag mig hellre och ser en serie istället då det är otroligt mycket mer underhållande. Single player känns mer och mer som bara ett besvärligt slöseri med tid nu för tiden.

Så in my eyes single player is dead to me. Sen om någon annan tycker annars kunde jag inte bry mig mindre om.

Sitter fortfarande med detta sen jag stötte på denna artikel. 14.5SxDc mutagen (+1.40ODc) Your swarm has infested 4 new worlds so far.

Overmind III 29.9M
Overmind II 1.27QaDc
Overmind 94.4DVi
Arch-Mind 357SpVi
Hive Mind 20.5TTg
Lesser Hive Mind 24.7NTg
Hive Network 3.34SxQd
Neural Cluster 43.3TQq
Hive Neuron 152USg
Neuroprophet 112St
Hive Empress 82.1Og
Hive Queen 5.67e277
Hive 1.50e314
Greater Queen 1.85e354
Nest 2.73e398
Queen 1.56e447
Drone 7.02e500
Meat 2.04e563

Bara bra för mig då jag inte bryr mig ett dugg om kosmetiska items i PUBG så då kan jag tjäna pengar på folk på steam market genom att sälja lådorna jag köper för in game valutan

35 euro intjänat so far sen spelet kom ut.

Gode bra för att få spela millenniets bästa spel.

@Araxes: Kommer inte ihåg att priserna någonsin har varit bra på steam på nån rea, köper mest humble bundles och då nästan aldrig alla nivåer ens så blir oftast man får tag i spelen man vill ha ganska billigt förr eller senare genom bundles.

Och kommer inte spelen i bundles så finns dom oftast billigare på annat håll för keys som funkar på steam.

Skrivet av Kerrai:

Jäkla Pay2Win skit. Bojkott!

Vadå pay2win? det finns inget alternativ över huvud taget för att handla något för pengar i spelet? =P

Skrivet av Banjo:

Jag brukar gå in och ändra varje gång och ge utvecklarna typ 5-10 procent, Humble får på sin höjd några cent. Resten får välgörenheten.

Men grundinställningen för mätarna är väl oftast att Humble får massor. Och i Humble Monthly-prenumerationen får välgörenheten en rätt liten andel.

Jag har då alltid gett 90% till utvecklarna och 10% till humble bundle, nu lär väl allt gå till utvecklarna från mig i fortsättningen.

Skrivet av anon_276063:

1 000 kr för ett enda spel (med Season Pass)? Aldrig i livet! Är en av de som klagar över prislappen, även om jag redan har spelet (det var månadens spel på Humble Monthly Bundle under mars förra året). Sen tror jag knappast att spelet är 100% färdigt. Typ hatar dem även för att de har tagit musiktema-stuket från Deus Ex.

Deus Ex: https://www.youtube.com/watch?v=ZCk8ByyCsks
ARK: Survival Evolved: https://www.youtube.com/watch?v=FDqXO7XOw7c

Känner på mig att många kommer skriva negativa kommentarer för det jag skrev om temasången (redan fått typ skit av andra, för min tycke där). Jag bryr mig inte! Jag står för det jag säger!

Den var ju inte i närheten av lik någonstans typ.

4400kr men då tillkommer väl frakt och moms/tull och skit här i sverige också på det priset så då hamnar man väl kring 6400kr fortfarande gissar jag.

Intressant, får en att inse hur sjukt stort League of legends är. "League of legends monthly player base figure of 100 million active monthly players." och detta var redan 2016, finns inga siffror för 2017 ännu.

Sinnessjukt.

Skrivet av zumo:

De borde lagt till NPCs i alla dom här spelen/modsen. Hade gjort det så mkt svårare om de rörde sig vanliga civila bland gator, hus och vägar.

Till modden finns det NPCs och har funnits länge beror bara på vilken server man lirar på

Lär dig mer om Orisa som snart kommer till Overwatch

4 x fail på namnet på karaktären i artikeln. Den heter inte Osira.

Ni får det att låta som att det är spelarna som fuskat som får böta i rubriken.