Inlägg av Kalshnutz

Inlägg som Kalshnutz har skrivit i forumet

1

Man ska inte lita på det där allt för mycket. Den tyska releasen av ArmA 2 var mer eller mindre en beta version.

Fredag!

Fick äntligen tag på Bad Company I onsdags. Visade sig att jag behövde berätta att jag ville ha spelet skickat igen till Webhallen. Vilket jag då gjorde igenom ett mail och snubben som svarade sa att han skulle skicka ett nytt. Men nej, så vart det inte. Han gick väll på semester innan eller nånting.
Så jag fick ringa och så av bokade. Orkade inte vänta längre, så jag gick till min lokala, inte lika bra, Game butik istället.

Så det gick bra i alla fal. Fick bara vänta längre än jag borde väntat. Men skit sak samma. Nu har jag suttit och nötat BF:BC I ett par dar. Fan vad singel player är svårt på "hard" mode.

Älskar också folk som går runt med sina rank 1 vet. Medans jag går med rank 4 vet. dom Känns små på nått sätt att dom gör det.

#blogg

Battlefield Bad Company

Skulle kunna haft en mindre "Det här spelet äger". Men det blir väll nånting i stil med "posten suger". Först klantar dom sig så att spelet hamnar fel. Sen är dom bara allmänt sega på att få fram spelet dit det ska! Det är Tisdag idag, jag skulle ha fått spelet i torsdags förra veckan! Otroligt irriterande!

#blogg

Söndag!

Jaha, vad har man gjort idag då? Kollat vidare på live stream från WWI. Varit ute med polare, ätit har man ju också gjort. Annars inte så mycket. Hoppas själv på att jag snart kan få tag på min kopia utav Bad Company.
Ont i ryggen kommer jag verkligen ha imorgon då jag hjälpte min Mormor att klippa hennes gräs. Förbannade gräsklippare där man bara måste böja ryggen ett bra tag. Men, men. Måste ju hjälpa dom äldre.

Man får väll själv också hoppas på att det blir nån Warcraft 4 nu när Starcraft och Diablo äntligen får en efterföljare. Blizzard har ju själv sagt att WoW och Warcraft är separata på sätt och vis.

#blogg

Diablo 3 alltså

Ja, som då alla borde veta vid den här tiden, Diablo 3 vart utannonserat runt lunch idag. Satt själv och tittade på deras Live Stream, dom hade uppe. Var riktigt kul att se. Fick inte se så mycket utav spelandet pga problem med Internet. Med har ju turen att Diablo 3 hemsidan har samma filmklipp på deras sida.

Var ju aldrig själv nått större fan utav Diablo serien. Med kunde vara riktigt kul att spela med polare. Får nog faktiskt ta att köpa Diablo 3 när det kommer.

#blogg

En Blogg??

Ha ha. en blogg. Trodde aldrig jag skulle göra en i hela mitt liv. Men eftersom jag inte har nånting annat att göra. Så får det bli en blogg.

Så vad skriver man om I en blogg...? Intressen antar jag. Jaha, eftersom att jag är intresserad utav spel så skriver väll jag lite om det. Skulle väll tro att alla här gör det? Skriver väll om lite annat också.
Har faktiskt köpt en rysk SSH40 hjälm. Identiskt med dom som Ryssarna använde under andra världskriget. Användes ända tills 1970, om jag förstod det rätt. ska fixa nån bild imorgon när jag hämtar ut den ifrån posten.

Men det blir inget nu. Kanske senare... Eller imorgon, skit sak samma.

Kom faktiskt på nånting jag kan säga. Posten har slarvat med min kopia utav Battlefield: Bad Company TOTALT. Dom skickade den till Solna, till nått sort utav "business park". Jag själv bor I Täby (Erikslund). Och sen så skickas spelet tillbaka till Webhallen. Tillbaka där den började alltså. Så nu får jag vänta tills nästa vecka innan jag kan få tag på spelet... Borde ha sagt att jag kommer dit och hämtar skiten istället.

#blogg

1