Inlägg av Freeman

Inlägg som Freeman har skrivit i forumet

Kändes otroligt laggit och opolerat i betan. Verkade ha en hel del att jobba på. Känns som att många av problem ifrån BF3 fanns kvar..ofantligt långa laddningtider + att det tar ca 10000år att stänga av spelet (på PC)

Aja hoppas att det blir bättre för de som är mer intresserade

Väldigt tråkigt att läsa. Men som sagts tidigare, kan man göra en sämre marknadsföring än vad de gjort med Wii U? Jag har frågat några av mina kompisar som inte är så gaming intresserade och dem har ingen aning om vad Wii U är. Någon trodde att det var en ny portabel konsol som DS, en annan att det bara var en dosa till Wii.

När jag var på Media Markt senast så såg man ju knappt konsolen och spelen stod bland de andra Wii spelen vilket känns väldigt skumt. Lätt för folk att köpa fel.

Hoppas att de gör något snart för jag älskar verkligen nintendo och tyckte faktiskt att Wii var underbart förutom att det inte kom tillräckligt många spel men de som kom var helt klart de bästa jag spelat på mycket länge! (Galaxy 1/2, Zelda, Metroid, Mario bros wii, DK Country...)

Välkomnar gärna fler filmer i denna genren! Inte kommit många bra...Event Horizon..Pandorum..sen kanske man kan nämna Sunshine förutom dem som redan nämnts här!

Funkar inte till XP just nu så ni som sitter kvar på XP vet! :S

Sååååå bra! :D! Sanslöst trallvänlig musik som bara loopades om o om igen på banan man var! Körde om det förra sommaren på xbox...fortfarande lika bra

Det är helt klart värt! finns att skaffa på arcade till xbox oxo!
Både Banjo Kazooi och Banjo Tooie e två riktiga guldklimpar! Man rör ständig på smilbanden och nynnar på musiken

Märkligt att spelet hyllas för sin färggranna och vackra grafik i en recension för att sen få "Allt är gråbrunt" här. Tittar man på bilderna så liknar det ju rätt mkt GoW3 som gick mot en starkare färgpallet än tidigare.

"Det är en rolig detalj och en anledning att spela igenom kampanjen två gånger – men varför skulle man vilja det?" <-- för att uppleva båda alternativen antar jag?

Har nästan slutat läsa FZ för recensioner nu för tiden för att det känns som att min smak aldrig stämmer överens! Verkar blivit en trend överlag på alla recensionssidor att klanka ner på de mest skumma sakerna på spel. Saker som speltid, kontroller, FPS osv nämns knappt längre..
Även vilken typ av spel det är om man inte spelat något i serien tidigare. Här står det Action/Third person shooter men det kunde väl vara intressant att få reda på hur kameran är, har man sikte? Är siktet stort? Går det att byta ut? kan man hoppa? Kan man ha flera vapen? Plockar man upp hälsa eller "regenereras" den?

Lite detaljer som kan ge oss läsare lite mer information

Vore kul om det blev lite av en Mirrors Edge fast med skräckelement...att man helt enkelt var tvungen att löpa ifrån Monstren om de upptäckte en! Ska bli intressant att se mer från detta

Om du vill ha liknande form och bra sensor så bör du kolla in Zowie EC1 EVO..eller möjligen EC2 om du är sugen på en lite mindre variant!

Annars är ju deathadder en av de bästa mössen!

Härligt! Tycker verkligen att Dead Space atmosfären är helt underbar! får hoppas att de lyckas med ännu ett bra spel

Ae blev sanslöst taggad på 3an nu...blir nog att slå till på steamrean :)!

Kör med SS 7G som är ett riktigt bra och skönt tangentbord! Har inte testat några andra mekaniska men är helnöjd med detta! Enda problemet är att det är väldigt stort vilket vissa kanske kan se som ett problem om man ska ta med det på LAN osv men det går att ta bort handledsstödet och få ett SS 6G istället :)!

Bara att bita ihop

Wounds heal, chicks dig scars... and glory lasts forever!

Finns även vissa program som du kan använda till iphone och troligtvis andriod genom wifi. T ex logitech touchmouse....funkar skitbra för mig o så slipper man lämna soffan! ;p

Tyvärr händer det de flesta! Saknar oxo våra klanmatcher i ut2004 :D!
Skönt o se att du inte givit upp gamingen helt iaf!

Skrivet av Alusion:
Skrivet av Freeman:

Ingenting om alla buggar som får spelet att krasha?

"Fixed several crashes and increased general stability"

Freeman: står om det där om att dom ska jhar fixsat det mesta med krasherna.

Nämen titta! såg inte den längre listan! Hoppas det går att spela lite nu då

Ingenting om alla buggar som får spelet att krasha?

Hahahaha klockren!

Håller med många andra här när de säger att det e dags för ID att göra ett multiplayerspel med mycket e-sport tänk! Känns som det finns ett tomrum för ett snabbt sci-fi FPS på PC marknaden....titta bara på hur populärt Halo är på xbox...det finns många som gillar lite futuristiskt o snabb action!

Ah trist för PC-spelare! Spelet e grymt bra....otrolig känsla att rida omkring...man får verkligen lite clintan känsla hela tiden ;D