Inlägg av Blessus

Inlägg som Blessus har skrivit i forumet

sweet för Xbox användare only. Mer folk inte för att det är brist på folk i spelet.

en keff spel! ännu en marvel spel i sopkorget. Hoppas att jag har fel och önskar så för jag vill ha en bra marvel spel.

Edit: Ränkar inte spindelmannen, typ de som är bästa marvel spel atm.

oj har folk sluta och pumpa in pengar

Nu börjar sandlåda bråket, vem som är i och leker och tar leksaker. dagisfight: On.

warhammer age of sigmar!! waaargh

riktigt bra spel

bland det bästa final fantasy är 8, 9 och även 10

7an är ok men för lätt och skräddad syd för europeiska och resten av västens.

tråkiga tider just nu. förstår embrace eller vilket annat stort bolag. Hoppas efter ekonomiska krisen lägs ner och får en nerförsbacke snart.

remake är som det sägs göra om spelet som redan finns, ändra hela spelmotorn, även story osv.
remaster/enchated etc… är ett spel som finns och material finns som man vald att inte lägga ut då, och man kanske lagt till något osv om spel motorn klarar av osv och kälkoden.

exempel final fantasy 8 har en remaster då den är verkligen en remaster. man har ändrat vissa PK i vår tid osv men spelet är i princip samma som originalet även inte ändrat vissa buggar är kvar.
sen final fantasy 7 ny är total remake för spelet strider och allt ändrats från spelmotor till och med andra singlar den.

det går ändra spelmotor men jag tror då är det lättare och göra remake istället.

rätta gärna mig om jag har fel.

jag har dyslexi osv pratar inte om min grammatik utan vad jag menade.

det blev Jobbigt för adhd ocd hjärna funkar ej för mig. Blev ALT+F4 men men.... Kanske bara skyller i från mig. Jobbigt var det.

knäcker riktigt bra! när kommer nästa episod!?

Härliga nyheter!

Jag tycker att spelet är bra. Och ser inget fel men visst finns det vissa saker man kan ändra på. De är inte så att spelen är året spel men det är helt enkel OK spel.

Skrivet av Mirage:

Hade JÄTTEGÄRNA sett ett Total War: Warhammer 40,000.

Hur ska du få det och fungera in en total war? Finns aboslut inte dipolmacy och i vilken värd (map) ska det utgå i menar dussin av planeter.

lite små orolig om det är pvppve spel, där man tvungn till pvp. Hoppas det finns speciella zoner eller tag eller server för det.

Säkert Remaster or remake or whatever dessa namn har dessa dagar.

Skrivet av Mortac:

Om så vore fallet så kan man ju fråga sig varför man gör en idiotdesign där endast hosten gör progress när man spelar co-op, och alla klienter får rätta sig efter vad hosten låst upp. Nu har de fått hård kritik för detta och de har lovat att åtminstone fixa en del av det inom ett par veckor, men det visar ju på brist på förståelse hos utvecklarna om vad som är viktigt och vad som gjorde det första spelet bra.

Det gamla spelet hade ju mängder av karaktärer och möjliga builds. Här får man ju istället ett totalt nedvattnat koncept med få karaktärer där möjligheten till olika builds med allt från melee till itemization och annat build-definierande är mer eller mindre helt borttaget. Nu får man typ nöja sig med att välja ett vapen och en passiv bonus som dessutom inte ens är karaktärsspecifika. Lägg därtill att hela strategidelen med att tända och släcka rum inte ens är med längre. Hela dust-konceptet är alltså också borta.

Man har helt enkelt valt att göra ett mer action-orienterat spel där fokus ligger på att peka och klicka och matcha rätt resistance med rätt damage-typ (gäsp) med nästan noll strategi och färre valmöjligheter. Fans av det gamla spelet kommer känna att det är ett helt annat typ av spel, och inte till det bättre. Man har suttit på ett vinnande koncept i det gamla spelet och sen har man ersatt allt det positiva med okreativ och tröttsam simplicitet. Jag har otroligt svårt för att begripa hur fan utvecklarna tänkte här. Själv har jag refundat det, tyvärr.

Håller totalt med dig tycker vissa saker va stor frågetecken men sen gameplay var fantastik. Hoppas det fixar de där med host och icke host.

Spelet är riktigt kul om man spelar tillsammans. Tror hela spel mekaniken är för co-op.

EAs sanna natur!

säkert något med deras japanska devs har något och visa.