Inlägg av anon4952

Inlägg som anon4952 har skrivit i forumet

1

>Men hur kan man kalla sig skribent när man harklat ur sig recensionen ovan? Jag hoppas att han inte får betalt, han kan ju inte ens korrekt meningsbyggnad! Jag har inte blivit ett dyft klokare efter att ha läst denna "recension"

Jaaa.. det skall bli riktigt trist att inte kunna spela det här spelet heller p. g. a ruttet skriven kod, serverfiler som crashar om nån har lagt in en [ i namnet osv.
Att närbilden på de 3 soldaterna är ingame tror jag så mkt jag vill på. Inte speciellt trovärdigt att de har lagt in skärpedjup och andra fotografiska effekter.
Snälla DICE: kan ni inte göra klart era redan släppta spel innan ni börjar göra reklam för hur coolt nästa blir. Tycker ni inte att det börjar bli pinsamt???? T. ex en patch som skulle kommit för en månad sen... den bara försvann, eller? Inte ett ljud från utvecklarna, och snart har hela scenen tröttnat. Åtminstone vi som hostar servers, och utan servers att spela på blir det inte så mkt kvar...

Snälla! Kan inte alla bara VÄGRA att spela DICE's skitprylar??!! Tycker ni inte att de borde göra klart de spel de redan släppt (och som folk faktiskt betalat för) innan de släpper nya???? Jag hoppas faktiskt att BF2142 blir en megaflopp så autisterna på DICE och EA hajjar att det finns ett liv efter "guld"

Skrivet av BrEEze:

kan ni ge mig servrar? pingar som fan, hittar inge svenska servrar :\

Kolla in på www.spelarenan.se

Man måste i o f s regga sig, men det finns ett gäng med low ping servers.

Ses där!

1