Inlägg av anon51701

Inlägg som anon51701 har skrivit i forumet

1
Skrivet av brtkrb:
Skrivet av Archangel Tyrael:

(ca 74 kr)

Minus ungefär 10 kronor.

Nämen oj, såppas.

Helt klart värt det dock.

Vill först påpeka till dom som säger att steam är skit, att Steam är ett väldigt bra sätt att hålla speltitlar hopbundet till ett program. Köper du ett spel via steam så är det sedan tillgängligt för dig att ladda ner vart du vill. Du kan sitta på mallorca o köpa TF2, Ladda ner, installera, Spela och sen ta bort. Och när du kommer hem är det bara att ladda ner det igen. Steam är ett utmärkt koncept, Visst, det var långsamt och knepigt i början. Men Det har förvandlats till ett utmärkt sätt att köpa spel och hålla det bundet till ett program, en central.

Men hursomhelst, tillbaka till topic

Visst, 10 Dollar kan se lite krävande för en uppdatering (ca 74 kr). Men som en person som spelar TF2 dagligen online på PC, så kan jag bara rekommendera till de som spelar konsoldelen, att de 10$ är lätt värt det.

-Tyrael

Skrivet av X-TroNiC:

Öhhh.. okej? Du har ju verkligen inte spelat Diablo 1 & 2. haha, vilket skämt. Vad hade du för skärm igentligen? Game Boy advance?:evil:

kolla eranthals senaste post

Skrivet av dofilusåkaffe:

Ja men då så, då kan de ju göra ett likadant Diablo som ettan varför då ha den nya grafiken?
Precis min poäng ju! Man behöver inte ha världens bästa "bloomiga" grafik för att göra ett bra spel. Men ett spel som heter DIABLO ska väl ha en mörk, blodig och deppig stämning!!! Eller hur? Annars kan de döpa om det till "WoW Lite".

Man behöver inte uppgradera till det Nyaste direkt. Vänta mer tills det blir standard ;).

Diablo ska ha en deppig stämmning jovisst, Den ljusa fina öknen i Diablo 2 är så deppig, jag gråter när jag ser den för jag blir så deprimerad.

Skämt åt sidan dock.

Förstår forfarande hur folk kan dra liknelser med WoW...

http://i41.photobucket.com/albums/e269/stewartrb/droondamsake...

ser väl inte ut som

http://www.blizzard.com/diablo3/_images/screenshots/ss32-hire...

är så långsökt.

Som att säga att Doom 3 ser ut som Hello Kitty Online för tusan :P.

Ett stort tack till poster ovan mig

Skrivet av FL3JM:

1. Fungera på alla datorer? Hur gamla får datorerna vara då? WoW är 4 år gammalt, och det här är lika krävande grafik (inga reflektioner, inga detaljerade texturer, inga dynamiska ljus). Så dom gör alltså spelet för 4 år gammla burkar? Vilka jävla spelutvecklare gör så?
Man kan ju ha jättefin grafik med massa effekter men samtidigt låta användaren välja hur mycket, så dom med antika burkar kan ställa ner det.
En relativt billig burk i dagsläget skulle lätt kunna spela det här liret om man använde Unreal 3-motorn, MED dynamiskt ljus, SKUGGOR, detaljerade texturer osv. Så det är ren jävla bullshit att man inte kan ha nått av det på grund av att man vill att alla ska kunna lira spelet.

En Spelutvecklare som kanske inte vill att en spelare ska få punga ut 5000 extra bara för att kunna spela spelet. Bara för någonting ser skitbra ut så betyder det inte automatiskt att spelet är kul (Crysis någon?..var en riktig besvikelse när det kom till gameplay).

Teknologin finns att göra jättefina spel, men man behöver kanske inte använda den, exempel, Diablo 2 är fortfarande skitkul, och det krävde då när det släpptes inte att man behövde uppgradera hårdvaran på datorn. Alla som spelar spel är inte gamers som kan frivilligt slänga ut 5000 eller mer för att kunna spela ett spel. Gör man ett spel som kan spela på en större variation av hårdvara än just det bästa, så får man en större användarbas och mer pengar eftersom mer köper det, för att det funkar på deras datorer.

Fler spelutvecklare borde tänka på detta, Grafik = / = Kul.

Diablo 3 just nu ser bra ut, Som vilket annat spel så har den kanske sina ljusa stunder. Ta det lugnt, det kommer nog mörkare ställen längre fram i spelet, vi har inte sett hela än och folk har redan börjat klaga.

Diablo 3 Lead Designer Jay Wilson continues updating his view on the Art Direction and the online petition

"Diablo is a game you play for, hopefully, hundreds of hours, and one of the rewards is a variety of different-looking environments." People looking back on old Diablo, he said, may have a selective memory. "People remember the Act I dungeons... but they kind of conveniently forget the green fields of Act I, and all of Act II... and it's palaces, its bright deserts."

Diablo 3 Lead Designer Jay Wilson continues updating his view on the Art Direction and the online petition

"Diablo is a game you play for, hopefully, hundreds of hours, and one of the rewards is a variety of different-looking environments." People looking back on old Diablo, he said, may have a selective memory. "People remember the Act I dungeons... but they kind of conveniently forget the green fields of Act I, and all of Act II... and it's palaces, its bright deserts."

1