Inlägg av eXtatic

Inlägg som eXtatic har skrivit i forumet

1

Tjusigt!

Väldigt fint animerat och kul innehåll!

Oj oj oj! Hoppas hoppas hoppas! Lycka till alla

Ni som har problem med Origin och att BUTIKEN fliken inte fungerar. Testa denna länken "http://store.origin.com/promo?promoID=88022500&linkid=free". Uppdatera den till ni får fram sidan (kan ta ett tag). Där kan ni sedan klicka ladda ner nu. Fungerade fint för mig. Den frågade efter nån produktkod dock i origin men jag stängde bara ner det och nedladdningen startade. Hoppas det hjälper någon

Undersökning om användandet av play-kanaler

Hej!

I kursen Medieteknik B på Södertörns Högskola har vi i delkursen Introduktion till Medietekniksforskning i uppgift att genomföra en rapport inom ämnet medieteknik.

Vi har valt att göra en undersökning om play-kanaler och behöver därför ett underlag (data) för att arbeta vidare med. Jag skulle bli väldigt tacksam om ni tog er någon minut och svarade på våran webbenkät.

Denna undersökning kommer endast användas i syftet jag beskrev ovan, självklart kommer inga personliga uppgifter eller svaren på frågorna att publiceras eller säljas för kommersiellt bruk.

Tack för att Du tar dig tiden och svarar på våra frågor!

[https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDhybjlIU2ZU...]

Vänliga hälsningar
Jonathan

Jag skulle rekommendera att köpa det fysiska spelet. Köpte mitt online och det tar enorm tid att få hem det, runt 8-9 timmar med deras download client. Nån som vet nått bättre sätt att få hem spelet på?

Hej! Funderar på att köpa aion senare idag. Hur är köerna på servern, har hört att de kan ta timmar att komma in? Finns det möjlighet att gå med i guilden? Hur gillar ni spelet annars? Har lirat wow sen det släpptes, har även lirat war och aoc, men fastnade aldrig för dom.

Ha det fint! 8)

1