Inlägg av Jonlissla

Inlägg som Jonlissla har skrivit i forumet

Ingen Dan Dolme? Skäms FZ, skäms!

Jag kräver att Dan Dolme är med på listan.

Vill också påminna att man nu kan få tag i Minthara som kompanjon ifall man knockar ut henne i Act 1, så nu behöver man inte gå miste om halva spelet bara för att vilja ha henne. Sjuhelsikes bra ändring.

Skrivet av Therant:

Det mesta med spel var bättre för, Blizzard är inget undantag. Men kan det ha med åldrandet på oss själva att göra?

Tycker spel är lika roligt då som nu. Finns gott om dynga och det finns gott om pärlor som släpps varje år.

Skrivet av Mortaigne:

Har hört en del mardrömshistorier om den första bossen, men också att den är nästan svårast i hela spelet av någon outgrundlig anledning. Märkligt designval kan tyckas. Verkar vara ett coolt spel i övrigt.

Ja alltså jag är nästan klar med spelet och den svåraste bossen jag stött på var den absolut första, Zhang Liang, som gör inträde strax under en halvtimme jag startade spelet. Och det blir bara lättare i senare stadier då du får tillgång till ny rustning och uppgraderingar. Jag gillar Wo Long men satan i gatan är dess svårighetsgrad ojämn. Helt knasigt design.

Skrivet av Fezk:

Skulle personligen säga att det liknar deras tidigare alster Nioh och Nioh 2 snarare än Sekiro.

Så gillar man dessa två spel lär man förmodligen gilla Wo Long.

Nja, mer likt Sekiro ärligt talat i den mån att utvecklarna förväntar att du parerar attacker istället för undviker eller blockerar. Kändes mer som ett rytm spel. Parera tills motståndaren gör sin 'Critical Move', parera igen, attackera för bonus skada, och sen går det tillbaka till att tajma pareringar. Sen finns det inget Stance system som i Nioh heller vilket var lite av en besvikelse.

Men, alla spel kan inte vara för alla. Kul att se studion testar någonting nytt.

Var inte i min smak, liknar väldigt mycket Sekiro som jag också hade svårt för. Dock måste jag ge beröm åt utvecklare som faktiskt ger ut demos nu för tiden så man kan testa innan man köper.

Skrivet av Esri:

Mycket möjligt att en sida inte säger hela sanningen, men han har bevis för de största problemen han tog upp, t.ex. att han inte fick betalt, att de använde låtar som de inte hade betalat för m.m. Sure, han kanske förvränger en del för att trumma upp känslor, men det motbevisar inte att ID behandlade honom som skit, inte ens Bethesda tyckte om vad ID gjorde.

Och även om han inte talar om hela sanningen så är det lika förjävligt ändå, för man hänger inte ut sina egna arbetare som den där Marty gjorde via en satans inlägg på Reddit. De kunde lika gärna skriva någonting neutralt som att det var tekniskt strul men att de skulle åtgärda det snarast möjligen, istället slänger de Mick under bussen.

Oseriöst skitföretag.

Skrivet av virror:

Jätteförvånande att ett MMO är för mycket MMO... : )

Självfallet, men det var inte det intrycket jag fick av trailers och filmsnuttar på det. I mina ögon var det ett hack-n-slash likt Diablo men det mesta av det jag gjorde var att onödigt gå runt och trycka på 'G' på allt och alla. Det var inget flyt utan konstanta avbrott för att trycka på en knapp. Kändes väldigt förlegat, som att man var tillbaka till 2005 eller nå. Efter ett par timmars spelande gick jag över till Last Epoch istället, kändes mer som min grej.

Så ja, lite för mycket MMO och inte nog med ARPG för mig. Blir säkert bättre när man är klar med storyn men då bör man nog lägga ner en hel del timmar för det.

Måhända en impopulär åsikt inkommandes;

Testade det ett par timmar och var grymt besviken. Alltför mycket MMO och alltför lite ARPG. Har man spelat ett Koreanskt MMO förut har man spelat Last Ark.

Bra. Spelar inte online längre för det verkar vara en nationell sport att se vem som kan agera störst arsel mot folk.

Själv väntar jag på Kaos Dvärgarna med spänning.

Tyckte Inquisition kändes lite väl mycket som ett enspelar MMO. Det var inte direkt dåligt men hade hoppats på att de hade gjort spelet mer likt det första. Typ som Baldurs Gate 3 eller Divinity 2.

Skrivet av Yabba:

Vafalls! Trodde det här var nedlagt? Nu blev man lite sugen på att återvända! Någon som vet om det är många som spelar eller är det dött på servrarna?

Tja, enligt den här sidan så finns det redigt med folk.

Alltså, jag är helt klart taggad på ett nytt Dune spel, men ett i open world survival genren? Nää, sluta nu.

Skrivet av Aletheides:

Det där med public shaming är en intressant del av amerikansk rättsskipning. Få fans lär ta bort musiken. Speciellt den musik som skapats men aldrig använts som Activision vill begrava.

Videon ser ut som såna där fejkade erkännanden de gör i diktaturer. Skriptet är ju inte så långt ifrån heller, så nog fan blev han tvingad till att göra det här. Vore bra mycket enklare att göra något inlägg på Twitter och sen bara ta bort musiken han laddat upp. Fy fan säger jag.

Skrivet av almblad:

Sluta håll Bloodborne fången! Släpp den fri! SLÄPP DEN FRI!

Enda anledningen till att jag velat skaffa en PS har varit för just Bloodborne. Har väntat 6 år på fanskapet och börjar bli lite otålig.

Skrivet av jonis:

Alla formligen skrek efter expansioner och nytt innehåll men direkt efter släpp gick tydligen utvecklarna vidare till helt nya projekt, som om de aldrig ens haft en tanke på att Outriders haft potential att bli en bas för något större. Sorgligt.

Såvitt jag vet så arbetar de på något DLC men det finns inget datum. Själv tyckte jag om spelet en hel del och skulle lätt återvända om det fick lite nya grejor att lattja med.

Skrivet av hoppalängdhopp:

Säljer man 150 miljoner exemplar av ett spel är det förståeligt att man inte är intresserad av sådanahär tjänster.

En helt absurd siffra, och lika absurt att de säljer ett snart nio år gammalt spel för fullpris och ännu värre blir det. Vill du köpa GTA5 måste du nu köpa "Premium Edition" då de tagit bort den vanliga versionen. Och så klart så kostar denna nya version lika mycket som ett helt nytt AAA spel. Rockstar kan dra åt skogen.

Sånt här får mig att bli rasande! Moddar förlänger livet på spel, klassiskt exempel är ju Doom eller Half-Life, eller varför inte varenda spel från Bethesda? De skulle inte alls ha samma drivkraft idag om det inte vore för moddar. Take-Two skjuter sig själv i foten och skadar inte bara sitt rykte, de tar aktivt ihjäl en passionerad community.

Vilka jävla arslen.