Inlägg av Andrige

Inlägg som Andrige har skrivit i forumet

12

Jo men det är ändå reklam som ska visas på TV för alla. Inte dom som läser spelsiter eller liknande. Det är grymt snygg CGI som dom visar under videon men det är ju inte alls vad spelet är eller hur?
Jag själv ser ofta på matcher på Youtube av SC2 när jag får lite tid över.

Uh, ganska vilseledande reklam. Känns mer som ett spel som försöker närma sig Gears of War. Fast jag antar att visa upp riktigt gameplay är ett ganska dåligt sätt för att få in dom dumma spelarna.

Det bästa av allt är dock Source 2, vilket betyder en massa härliga motor-förbättringar och en ny våg av spel.
Fast jag hoppas på att det som kommer fram först är Half-Life 3!

Om spelet inte blir bra så har dom ju helt klart något på gång för att göra en TV-serie.

Herregud, finns ingen som helst anledning till att vilja ha Nintendo snart. Först så ska man behöva köpa tonvis med tillbehör för att få den sällsynta chansen att man kan få spela något nytt spel ur deras kärn-serier till "fullo", konsolen är bortom värdelös när det gäller prestanda och snart omkörda på sin nisch med motion-sensors i och med Natal och Move... och nu så funderar dom på att ge sig in i månadskostnader? Snart kommer det fan vara så att spel kostar extra utan att det ger något extra tillbaka alls, jag menar om alla gör det så... -_-

Han ser sjukt finurlig ut också på bilden.
Skulle vara nice om det blev så att dom fick jobba med Starfox, känns som att Wii inte skulle lida av lite mer kvalité.

Aj, det här bådar inte speciellt gott
Håller definitivt med om att monster såsom texturer var verkligen ganska hemska, och från dom miljöer man kan fått se så klår Metroid Prime-serien den med hästlängder.

Även om man ska undvika att lita för mycket på första blicken, så är det här ganska tragiskt för hur jag uppfattar Metroid i alla fall.
Hoppas att det inte drar ner serien för mycket i alla fall, för skeptisk är jag.

Älskar hur titeln verkligen förklarar gameplay.
"Just Cause" kan lika gärna vara "Just 'Cause" eller tydligare "Just Because".
Förklarar en hel del om dom där spontana fallskärmarna och precis allt annat i spelet verkar det som

Herregud, det är så mycket mjölkande nuförtiden.
Snart kommer väl utvecklare att släppa ut spel på femtio procent och sen släppa iväg det som dom redan gjort för 2-300% det ursprungliga värdet eftersom.

Låter som om Avatar-tekniken med att filma aktörernas ansiktsuttryck börjar smitta av sig.
Alldeles underbart ^^

Ser fram emot det för att komplementera typ MMOs för att ge mer liv till sin karaktär (kommer väl aldrig hända), annars är det ganska fruktlöst att tro att folk kommer vilja ha det här till att spela med. Tennis och andra menlösa spel i all ära men det är ett ganska dött lopp.

12