Inlägg av FZ123

Inlägg som FZ123 har skrivit i forumet

Oh, har väntat på att få kolla in dessa! Tack för tipset!

Det analysen inte tagit med i beräkningarna är Blizzards mantra "When it's done", har väldigt svårt att tänka mig släpp i sådan närtid speciellt när de inte ens utannonserats.

Pollen borde ha ett "vet ej" alternativ för oss som inte ännu bekantat oss med spelet.

Minns 40-manna Molten Core där man satt och harvade med ett 56k modem (!!)
Lyckades hålla top 3 damage tack vare ultimate cheeze;

Dubbla Barman's Shanker
(Equip: Your melee attacks have a chance to cause the target to bleed
for 888 damage over 30 sec.)

Sharpening stones för att vässa knivarna

Thistle Tea (Restores 100 energy. 5 Min Cooldown)

Darkmantle Armor set (4 pieces: Chance on melee attack to restore 35 energy)

Kunde mata backstabs tack vare all energy restoration och ingen fattade hur jag kunde hålla så hög skada... ah good times!

Men typiskt också! Jag som nostalgi-rejsade igenom Tomb Raider 2 häromåret

Fullkomligen älskade ettan men är lite ledsen då de tydligen slopat "Pokemon-grejen" med att samla monster i uppföljaren.

Givet köp oavsett, originalet målade upp en helt underbar värld med gripande story som tog mig med storm. Ser verkligen fram emot se vad Ni no Kuni II har att erbjuda!

Skrivet av toern:

En heal tomtearmeah.

- "Var e Fjant?!"
- "Här mamma!"

Imponerande men varför var hjälmen tom i slutet?
Borde inte huvudet ha fått följa med om det skulle bli någon lön för mödan?

Skrivet av magma:

300 timmar? Är han arbetslös? Har knappt hunnit 100, haha

Mja, 300 timmar är inte speciellt mycket om man betänker att spelet varit ute i snart 2 år. En vacker dag ska jag ta mig an de DLC som tydligen ska vara riktigt bra enligt hörsägen.

Har 2 invites kvar till PC skicka PM med ert Uplay namn så skickar jag över till de snabbaste

EDIT slut!

Skrivet av CastorFiber:

Joe lads - jag missade nycklarna men fick en invite av en vän - jag kan inte hitta vart fan man preloadar skiten dock... någon som har tips? Mitt interwebbs suger hårt så om jag måste dra hem skiten i helgen kommer jag inte hinna spela innan det är över. :/

Logga in på Uplay
Klicka på "Games"
Välj "For Honor" sedan "Preload"

https://postimg.org/image/ecgwb0c9z/

Det ser så otroligt köttigt ut! Med lite tur kommer man med i betan som drar igång i början på nästa år om jag minns rätt. Kan inte bestämma mig vilken av "faction" som jag föredrar gah! Låt mig sprida ond bråd död medelst kallt stål NU!

Nu var det ett tag sedan jag hade samma problem men när det begav sig så kontaktade jag support och fick förklarat för mig att vissa dongels kunde låsas till den USB port de först installeras till och om man sedan behövde byta i efterhand så var man tvungen att avinstallera för att sedan installera på nytt i en ny USB port.

Låter väldigt mumbojumbo men värt ett försök kanske?

Skrivet av Sisyr:

Tyckte själv inte det var något märkvärdigt när jag spelade betan - ett helt okej spel, men inget som höll kvar mitt intresse.

Uppenbarligen tycker väldigt många annorlunda.

Mitt första intryck var liknande, kändes som att det saknade djup och var alldeles för casual. Av någon anledning kunde jag inte släppa det så jag gav det en chans till och nu är man biten. Väldigt roligt om man har några polare att lira med men tyvärr väldigt frustrerande att köra solo.

Om det inte är mycket tillagt i remaken så kommer du att klara det ganska snabbt. Kommer ihåg att jag försökte mig på speedruns av NES originalet som liten parvel och klarade hela spelet på 20 minuter eller nåt.

Nej jag försöker inte skryta, var väl typ 10 och visste inte ens vad "speedrun" var för något

Skrivet av Gaara:

Speedruns är just helt meningslöst. Är det här typ som de som lirar Ocarina of Time och hoppar baklänges, faller genom marken och hoppar över typ hela spelet och kommer till slutbossen med en gång?:P

Det finns ju olika former av speedrunning varav du nämner en specifik kategori. Different strokes for different folks helt enkelt.

Ytterligare ett tecken på att återupplivningen av gamla klassiker faktisk är på gång.

Började väl i höstats som jag minns det med den mystiska jobbannonsen som omnämns här:

http://feber.se/spel/art/337894/blizzard_moderniserar_sina_kl...

och nu patchar till Diablo II och Warcraft III, klang och jubel!

Första intrycket jag fick av Gwent var "uurk vad jobbigt att lära sig" sen när man väl tog sig tiden så var det inte så komplicerat.

Frustrerande i början om man mötte personer med för starka kort men till sist hade man en löjligt bra kortlek till förfogande och behövde knappt tänka utan bara mata på.

Om du gillar klassiska JRPG:s och mysiga omgivningar kommer du inte att bli besviken.
Jag blev smått förälskad i detta spelet faktiskt och togs tillbaks i tiden en smula då RPG:s på konsoler var det bästa jag kunde tänka mig.

En tid som jag trodde var evigt förlorad men som återuppväcktes för en kort stund av denna guldklimp till spel!

Mera mysiga mashups

Ooh mashups! Den var riktigt chysst faktiskt.

DIggar även denna https://www.youtube.com/watch?v=I76JwgNmzaY fram tills 2:35 när dendäringa rappen/pratet kommer in och förstör allt! *hytter med näven*