Inlägg av Grohak

Inlägg som Grohak har skrivit i forumet

Skaffade en top tier tank, gick med i en guild och lirade i några månader, men tillslut så var man ju tvungen att inse att spelet är pay to win med Gold Ammo. Och som en extra spark i röven så älskar de sitt noob-vänliga artilleri som förstör all balans i spelet.

MAO första BF spelet man med säkerhet inte kommer köpa.

För perspektiv:

"Between the fall of 1982 to the spring of 2007, there were forty-two deaths directly related to injuries sustained while cheerleading. 25 of those deaths were high school, and 17 were college cheerleaders."

American football är det ännu mera ungdomar som dör av medans en mycket större andel av ungdomar spelar TV-spel. Det är utan att räkna livslånga men ifrån skador som händer skrämmande ofta i både football och cheerleading.

Konstigt nog så är det världsnyhet när nägon kollapsar efter att ha varit vaken i 90+ timmar bara för att de också spelade under den tiden. Men inte när tonåringar bryter nacken eller dör i Amerikas populäraste sport så hör vi inte ett pip. Kanske i en utav de lokala tidningarna i USA om deras föräldrar helt plötsligt inser att football faktiskt är relativt farligt.

Skrivet av mordsint:

Gnäll, gnäll, gnäll, gnäll, gnäll-gnäll, gnäll, gnäll och så ännu mera gnäll.

Tråd efter tråd efter tråd.

Inte för att DICE orkar göra ett bra spel för den skull. Bättre att lägga alla pengar på en COD v BF kampanj och sälja spel så istället.

Skrivet av Cedliq:

Kanske taktik, lagarbete och episka fordonsstrider?

Efter första skottet på ett fordon så ser du ju inte den tanken igen tills han har reparerat. De försvinner i ett damm-moln och är omöjliga att träffa ett andra skott på.

Inget är episkt över BF3, tråkiga vapen som tar dö på allt för snabbt. Fordon som är total obalanserade, grafik som inte ens hör hemma i en krigsfilm med all bloom, skuggor och damm istället för faktisk grafik/action.För att inte nämna de otroligt dåligt gjorda CQ kartorna. Episkt försvann när Halo släpptes och alla spel efter inte orkade ha några mera ideér.

Någonstans glömde de att man ska spela på kartorna med. Kolsvarta skuggor och omöjligt mycket damm, har inte haft kul I ett BF spel sen BF2142. För att inte nämna ironsights som inte träffar vad de pekar på......

Skrivet av LoyalCrystalean:

Dagens samhälle är helt jävla sjukt! Kolla på till exempel Likör-godisarna? Barn får köpa såna? Tänk om ungen äter som en jävla galning av dem där och blir helt jävla stupfull för fan!
Det är lättare för barn nu för tiden att skaffa alkohol/droger nu för tiden. Helt jävla vansinnigt!

Likörgodis? Lättare? Vilken del av världen... Massivt "bättre förr" syndrom verkar det som. Åldersgräns införelser i Sverige: Tobak 1997, Alkohol 1955, Körkort 1906. Lite fakta skadar aldrig innan man drar sina slutsatser.

Citat:

Bara dessa jävla "spel" som man aldrig vinner av och bara blir pank för att man blir spel-beroende. Detta har hänt min morsa, men hon insåg till sist att hon behövde hjälp. Så dessa så kallade "spel" borde förbjudas om något!

Om du vill ha en polis-stat finns det några sådana kvar fortfarande, Kuba och Nordkorea är de första jag kommer på. Med visst personligt ansvar kommer faktiskt personligt ansvar, om du inte vill ha eller klarar det vill säkert de länderna gärna ha dig.

Citat:

Men som du nämnde, vafan behöver man nå jävla recept för om man ska köpa vissa saker? Tänk om man behöver det då? Känner många som klagat om detta men dem säger bara "blablabla säkerhet blablabla", den jävla så kallade "säkerhet" kan dra åt helvete. Detta är en liten bit av min syn av Sverige.

Och med dit sista argument motsäger du ditt andra argument, detta är en sida om spel, inte vad nu detta du skriver om är.

Skrivet av Godnoken:

Spelar ju inte någon roll ifall det är våld eller pussel spel, folk kan ju bli sura och aggressiva av alla sorts spel.
Ett gott exempel på det är när folk försöker slå rekord eller att spelet är för svårt och kan då bli väldigt frustrerande.
Spel är självklart inte en orsak till att folk blir "aggressivare" när dem inte lirar.

Det har aldrig varit den sortens aggresivitet som varit under undersökning, isf kunde vi likaväl säga att schack eller fotboll skapar aggresivt beteende. Med just video-spel är det faktumet att du kan döda människor ("The Russian") relativt realistiskt och interaktivt som är problemet.

Det är lite ledsamt dock att alla dessa undersökningar inte helt enkelt tagit in folk som spelat 500 timmar Modern Warfare och tvingat dem genomföra en obduktion på en verklig människa och sen tagit folk som tittat på 500 timmar fotboll och gör samma sak, räkna spyorna på golvet och undersökningarna och debatterna är över.

Som jag redan länkat, sök youtube:"Violent Video Games Put into Perspective" http://www.youtube.com/watch?v=zlSIqJpXI5A

edit edit edit edit!!!

http://www.youtube.com/watch?v=zlSIqJpXI5A Är allt jag man egentligen skulle tillägga.

Faktumet att våldsamheter i förhållande till mängden människor i världen nästan alltid har minskat under hela vår världshistoria (utöver några extrema fall självklart som WW2 eller Inkvisitionen) verkar inte alls finnas med på någon utav dessa studier.

Det andra faktumet att alla studier som gjorts i just detta ämne i sina resultat utan tvekan borde visa på om dessa verkligen påverkade oss, så som studier om rökning påvisar stora risker för cancer eller studier om marijuana-användning av mindre barn drastiskt påverkar deras hjärnors utveckling. Men det har de aldrig gjort, undersökningar av allt ifrån "våldsam" musik till tv-spel har alltid har varit grymt spridda, detta dels pga politik och dels pga att det inte går att ha en tillräckligt stor test-grupp om påverkningarna du letar efter inte är stora, eller ens finns.

Personligen tycker jag bara att det är skrämmande att tre så pass högt befodrade "intellektuella" människor kan dra sådana absoluta slutsatser ifrån ett sånt spritt studie-underlag, det har ju verkligen bara läst och tagit till sig det som de vill och bortsett ifrån andra stuider som bevisat den totala motsatsen.

Medierådets slutsats stämmer ju mycket mera in på vad studierna faktiskt visar, med så mycket underlag som är så pass spritt (161 totalt var det?) finns det bara en slutsats:

Citat:

"Forskningen har alltså hittills inte lyckats bevisa hypotesen att VS leder till ökat våld i samhället. Det utesluter inte möjligheten att VS gör spelarna mer aggressiva men att man inte lyckats kartlägga denna påverkan. Vad man med säkerhet kan säga är att om sådana effekter existerar, så är de mycket svaga med tanke på att de inte kunnat kartläggas trots de omfattande ansträngningar som gjorts." -Medierådet

TL;DR Andreas Olsson, Predrag Petrovic och Martin Ingvar trollar oss för att få uppmärksamhet?

Bara en sak att säga, DN3D kan du spela fortfarande om du vill. Kanske folklär sig att konsoll spel inte är så bra after all.

Vill se den i 3D, kommer se den igen på bio trots att jag inte kan göra det. Den ultimata biofilmen, tror inte ens en IMAX räcker, den känns tom större än det.

Endast två saker som höll den ifrån att vara den ultimata filmen någonsin. Trumpeter stulna ifrån Troy, satans James Horner. Och ett par riktigt dåliga lines, dock "You're not in Kansas anymore" funkade, var andra som inte gjorde det, men bara ett par stycken.

När en gamer får PTSD från MW3 så är jag övertygad, innan dess så har alla som påstår att spel måste visa konsekvenser bättre inget att komma med.

Skrivet av JOnnegrym:

Kan någon inte se skillnaden i att GÖRA och att läsa eller se?
Jag vill inte hämma spels utveckling, men jag tycker att de man just sagt borde tas på allvar och svaras seriöst.

Vad vet ni ärligt talat om hur yngre människor ser och tar in allt det de spelar? Och att typ 14 + spelar såna här spel, är fakta. Så klaga inte på föräldrarna, ni hade utan tvekan vid 14 års ålder lyckats övertala era föräldrar att köpa det åt er.

Jag ser i alla fall stor skillnad i att genom min vilja skjuta/tortera (eller vad jag nu väljer att göra) och att se/läsa någon annan göra det.

Snälla, behandla frågan vuxet!

http://www.youtube.com/watch?v=zlSIqJpXI5A

Hoppa till 7:00 om ni har ADHD.

GÖRA som du skriver i ett tv-spel är så långt ifrån att göra något i verkligheten, i en film dock så kan man få det att se väldigt verkligt ut vilket gör att man kommer lite nämare, men det är fortfarande så långt ifrån verkligheten.

När jag ser folk skriva om hur interaktiva spel påverkar oss mår jag faktiskt fysiskt dåligt, jag blir så ledsen för de människorna och deras vrida uppfattning av världen, det måste vara så svårt för dem att ha några riktiga relationer över huvud taget om de tror att det som visas på film eller i tv-spel är hur verkligheten fungerar.

Skrivet av DeKvittar:

Jag undrar seriöst hur många grovt förståndshandikappade de finnns som läser artiklar på FZ.se.

Folk pratar om hur dessa organisationer absolut inte ser någon skillnad - vilket de inte verkar har uttalat sig om. Det jag tolkar det de menar (från FZ:s grovt huggna citat) är att tekniken börjar närmar sig virtual reality. Därmed så borde speltillverkare som nischar sig mot realistiska slag också ge realistiska följder. De vill inte banna våldsamma spel bara poängtera att utvecklaren får ett ansvar.

Era jämförelser med ej interaktiva medium är skrattretande. Snälla försök inte att jämföra detta med drakar(vilket vi är uppvuxna med att veta inte finns på riktigt) i böcker och filmer. Då det dels är orealistisk setting och dels så är det inte INTERAKTIVT.

Sedan vill jag också poängtera att nyheten inte nämner vilka spel som kan ha överträtt folkrätten utan bara ett litet urval av de som testades.

Men jag vill minnas att senast man försökte göra ett realistisk spel med realistiska följder så blev det ramaskri från andra moralkärringar och de tappade publishern. D.v.s. Six Days in Fallujah.

Jag tycker det är sorgset att nu när de kommer upp röster som kollar nyktert på situationen och faktiskt håller en vettig debatt om var problem kan finnas möts av dessa "vuxna" fjortonåringar(menade så klart 23-åringar) utan bättre förståelse som inte kan hålla sig lika sansad.

EDIT:
För att förtydliga så har ingen av organisationerna anklagat 10-åriga pojkar för att läras upp till en mördararmé. Då har man missat frågan över huvud taget. De finns en åldersrekommendation på förpackningen och det är upp till föräldern hur den gör. Men frågan hanterar helt enkelt varför realistiska spel som eftersträvar realism inte har realistiska konsekvenser.

Ett interaktivt tv-spel är längre ifrån verkligheten än en film, du har fått det om bakfoten.

Och det spelar ingen roll om vi pratar om 10 åringar eller vuxna som är 25 år gamla, tv-spel är så långt ifrån verkligheten att några speciella konsekvenser i ett spel har inget att göra med det verkliga livet och på så vis skulle inte uppnå något mål över huvud taget.

Skrivet av MMLazarus:

Jag tycker det är fint att sådanna organisationer kan få lite gratis press med detta. Just nu så verkar det ju vara det mest omtalade så därför uttaler dom sig så.
Smart.

Och självklart så påverkas vi av de film vi ser, den litteratur vi läser och dom spel vi spelar.
Desensitizing är ett välkänt och väldokumenterat sätt att flytta folks gränser. Om ni inte tror mig så ta ett titt på vad man för kanske 25 år sen ansåg vara grovt våld på film. Och jämför det med dagens.

Först av allt så har du inte sett mycket film om du tror att det finns värre saker idag än för 25 år sedan. Och för 25 år sedan så var folk rädda för homosexuella människor för att de inte vill få AIDS om de kom för nära, så denna desensitizing du pratar om kommer inte ifrån någon underhållning utan ifrån bättre förståelse. Kan dra in religion i detta med men kommer för långt ifrån vårat topic då tror jag.

På ett avsnitt av den amerikanska serien "Bullshit" så låter de en ung pojke skjuta (kommer inte ihåg åldern, runt 10) ett M16 gevär. Sluta med att han börja gråta när han upptäckte vilken kraft det finns i ett sånt gevär. Det enda han gjorde om dagarna var att spela Call of Duty: Modern Warfare.

Så trots all den "träningen" han hade gjort så var verkligheten så långt ifrån vad spelet lärt honom. Men nu kan ju vem som helst säga att deras inslag bara var något liberalt reklam trick, så ja kan även tillägga att min lillebror som är 14 år gammal ÄLSKAR Left 4 Dead. Han spelar det i ett mörkt rum och även om han är hemma ensam, men jag hade problem att få honom att se Shaun of the Dead, och om någon i mina föräldrars hus tittar på någon ren skräckfilm så är han rädd att komma in i rummet till och med.

Det finns ju även en massa undersökningar och annat av riktiga forskare men jag har aldrig varit helt säker på att min åsikt att tv-spel inte har något med verkligheten att göra var den rätta eftersom det även finns undersökningar som visar motsatsen (om än dock de undersökningarna oftast kommer från Texas eller Tyskland eller något liknande ställe).

Det var då tills jag nu sett en pojke börja gråta av verkligheten att skjuta ett vapen som normalt sitter och skrattar och pratar om att döda framför tv:n, och min bror som på ett tv-spel kan döda zombies med headset i ett mörkt rum mitt i natten ensam hemma men som inte klarar av att se "I Am Legend".

Trött på att läsa om en debatt som i mina ögon redan är över, och som varit över innan den ens började, film, musik och allt annat från hårfrisyrer till talat språk har redan diskuterats till döds innan tv-spel kom in i bilden.

Spel som tillåter virtuella krigsbrott
Spel som tillåter låtsas krigsbrott

Meningarna betyder samma sak.

Sen 1942 så har det bara gått utför imo. BF2 kanske kom med några små saker som var bättre men mestadels så är det inget jämfört med BF42.

Igen cone of fire när man zoomar va faan är det egentligen? Så efterblivet att det är sorgset.

Och ingen healthbar i BF43? Jisses asså.

Sett BC2 betan lite med och inget i den som drar heller, fixat ammo och healthpack drops iaf sen BF2 men det är så lite så sent att ja orkar inte bry mig längre. Istället har de lagt till dålig minimap, ingen healthbar trots att man har health som inte fylls upp automatiskt och när du blir träffad så försvinner din aim. Så satans CoD:MW över det så det är skrämmande, fyllt av iWIN buttons och skit.

Härligt att se att alla dessa pengar som läggs på gamepad kramare egentligen inte är värt det. Så satans trött på alla spelutvecklare som bara gör spel till konsoler och sen inte ens försöker att få PC versionen bugg fri eller utnyttja plattformen över huvud taget.

Har sett så många utvecklare lovat att pc versionen ska ha fått extra care nu och sen inte fått det att ja har tappat allt förtroende för dem. Vill till mycket för att ja ska köpa detta, BF43 kommer la säkert runt samma tid och det kostar inte lika mycket, har spenderat alldeles för mycket pengar på spel i år som jag inte ens orkar spela för att de har varit så satans dåliga.

Och Dice har bara gjort sämre och sämre spel sen BF42 så kan inte tänka mig att detta skulle vara något undantag. Men men jag lever la i det förflutna, om ändå iron sights kunde vara optional, stör mig så förbannat på att alla ska ha det och det ser bara dåligt ut och man ser ju fan inget heller, bring back cone of fire indicator pls!

Efter 10 minuter på deras trial sida och med spelet redan installerat sedan gammalt så la ja ner. Hur kan man misslyckas med att göra en sida som bara låter en registrera och sen spela spelet i 10 dagar?