Inlägg av meajer

Inlägg som meajer har skrivit i forumet

Life is strange

Känner personligen att Life is strange borde ha vunnit det narrativa och vart nominerade för bästa soundtrack eftersom musiken är så sjukt bra genom alla episoderna. Men sen har jag ju inte spelat några av de stora släppen i år, utan endast hållit mig till indiespel. Där har LIS klart vart det bästa.

Jag får väl faktiskt erkänna att jag är besviken på redaktionen här. I artikeln om partierna som spela mest går man noga ut med att man inte vill att det ska pågå någon politisk diskussion eller personliga attacker på grund av politiska åsikter. Sen väljer de själva att lyfta politiska budskap?? WOOT

Vilken förvåning! Min två och en halv år gamla laptop klara inte detta.

Känns ju som böckerna om Locke Lamora skulle bli väldigt schysst som ett film spel, med mer öppen handling och spelvärld än vad som producerats hittills. De flesta interaktiva drama spelen än så länge är ju ganska linjära. Tycker Dontnod gjort det himla bra än så länge med life is strange och remember me så varför inte de som utvecklare.

Kul att det händer något, det tragiska är väl när man jämför med andra saker typ då Zlatans årslön. Där det ungefär bara motsvarar 1/10 av en enda person lön.

Än så länge så ser det lovande ut, hoppas hela spelet kommer att bygga på gerilla taktik och att man hela tiden kommer tvingas ta tuffa beslut om att stanna en runda till eller fly. Hade hoppas på lite mer mörk design, och lite ny förbättrad musik för att skapa en bättre stämning. Men vi får väl se vad community kan skapa.

Ett X-com liknade spel, som ger mer material och mer focus på story och beslut som formar hur spelet slutar. Dessutom svårare svårighetsgrad, där det inte är fokus på att döda alla fiender, utan det blir mer en avvägning när man ska fly fältet, för att man är klart underlägsen fienden och kan bara få med sig en viss kunskap därifrån på grund av detta, lite som nya Invisible inc använder desto längre du stannar du svårare blir det och desto mer kostar det att stanna.

Helt enkelt ett svårare, moraliskt och mer story baserat X-com med mera innehåll och den euforiska känslan när man tillslut får syn på den utomjording som mejat ner halva ditt team. Sen efteråt kan du fly uppdraget och inse att jag borde inte stannat så länge och att du nu är tillbaka på omgång 10 i styrka igen,

Självsitter jag på en HD 7670 M, laddningstiderna är fruktansvärda med processorn jag har och objekten i spelet har svårt att lyckas laddas i tid. Men flyter det gör det

Wow har tittat lite på det i korta stunder men inte orkat med det, de borde sparka hela produktionen. Fruktansvärt. Eller om man gillar fyra gubbar som sitter och pratar 80 % av tiden är det jätte mysigt. För att inte tala om att varannan match blir pausad utan att man förklarar vad som är felet eller hur snabbt det borde komma igång igen.

2014? kanske bör ändra titeln när man klickar på nyheten

endless legend

Wow man kan väl bara skratta och gråta över den här listan. Är väl bara Super Mario Bros, Grand Theft Auto och Halo som passar in. Mer tragiskt är det dock att inga av spelen Half life, X-com, Baldurs gate, Civliztion, Starcraft ens är med bland de 50.

Inte ens AoE 2 lyckas hitta in på listan som består mer av spel än spelserier

Redan klarat ut det, tyckte väl att det blev en aning enformigt efter 10 timmar då man i stort sätt bara kan kötta ihjäl orcer utan att tänka. Skulle väl säga att recensionerna har hypat det mer än vad det är värt.

Då har jag ändå inte spelat något av assasins creed, då skulle jag troligtvis tröttnat ännu snabbare tur att jag köpte det för 250 och inte för fullt pris.

Tittade genom e3 lite då och då det jag kanske tyckte var det mest intressanta var presentationen av sims 4 och höra på jublet som lät definitivt annorlunda mot alla de andra spelen. Nämligen kvinnliga besökare höjde rösten. Därför är det intressant att se Sims 4 inte ens kom upp som ett alternativ att rösta på e3 bästa nyhet. Kanske är det inte tillräckligt nyskapande, men hur nyskapande är då ett assasins creed 4.2?

Problemet ligger tyvärr i hela branschen i den könsroll som den blivit tilldelad och tyvärr FZ ni tillhör den rollen.

Det beror väl exakt som det sägs här vad man vill förmedla. Om vi tar Xcom som jag älskar så lyckas det första spelet leverera ett bättre paket som hänger mer ihop med det man vill förmedla. Speciellt är det den grafiska stilen och musik som där gör det.

Egentligen tycker jag inte att grafiken är särskilt viktigt, inte i den formen, som man kan leverera än. För hur detaljerad och bra grafiken än är, blir den alltid sviken av hur karaktärerna agerar i dagens fall. Jag skulle säga när vi får ett sådant pass rörligt gameplay och historia som man utlovade i den först star wars the old repulblic trailern från e3. Det är väl först då som jag kan tycka grafiken spelar roll, utan idag ska det mest ses som ett redskap för att leverera ett paket. Helst ett fullständigt sådant.

LOL är buggigt lider av nästan ständiga lagg problem på de populära europa servrarna. Men jag väljer ändå det över Dota 2, gillar grafiken där man klart kan se vad man gör. Sen är det plus att jag inte hela tiden har en trojan som lägger sig i spelet som det gör för Dota. Sen är det jobbigt att man aldrig får möta några bra spelare i Dota,

Hmm alla talar om den lilla prislappen, just därför tycker jag att denna uppdatering borde blivit skänkt till oss med special edition

Gillade inte skyrim, tyckte inte storyn höll i huvudtaget, och karaktärerna kändes inte levande. Vilket det behövs i ett rollspel för mig, sen blir det alltid lite enformigt i sådana här spel.

Jag förstår att det kostat mycket pengar och utveckla och hålla igång ett mmo med röst skådespel, jag gillar spelet och än har jag inte riktigt börjat känna av restriktionerna. Skulle dock ha önskat möjligheten att ha flera spelkaraktärer så du kan testa flera klasser som f2p

. Sen verkar det vara rätt mycket restreaktioner när man kommer högre upp i nivåerna, och sammanlagt tror jag inte att det är vägen och gå om man ska slåss på f2p marknaden där man har bra mycket större spel som är helt utan restriktioner.