Inlägg av Zepophan

Inlägg som Zepophan har skrivit i forumet

1
Skrivet av 1DeadlySAMURAI:

Precis. Själv skulle jag också blanda blanda tidsepoker. Till exempel Ebon Hawk och Millenniums Falcon samtidigt som Clone Wars era Venator som möter en Imperial Super Star Destroyer.

Upplagt för en hel del feta rymdstrider med det upplägget.

Men även tanken att få åka runt som en mandalorian, ta uppdrag från både npc & spelare för att samla stålar till rustning och skepp... Eller varför inte ett Jawa "guild" som samlat skrot på tatooine och bygger ut sin sand crawler. Finns så mycket lore, så många möjligheter. Inte för att det hjälpt de SW mmorps's som hitintills gjorts. 🤔

Ett färdigt Star Citizen, men i Star Wars universumet.

I know.. it's le impossible. Men drömma får man 😄

Bugar och tackar!

Mina funderingar...
Om nu SLI knappt ger någon performance boost alls, så det inte "är värt" att arbeta aktivt för om de lyckas... Är det inte som att erkänna att motorn man använder och portningen är allt annat än optimerad och CPU'n får ta hela smällen?

Nåväl... är väl ingen nyhet i och för sig

Spelade Elite II: Frontier på den goda Amiga 500:an.

Redan då på 90-talet hade Braben fixat att man kunde flyga in i atmosfärerna och landa precis vart man ville. I hela vintergatan. Så att påstå konceptet stulet är knappast rätt. Allt på en enda diskett

https://www.youtube.com/watch?v=HbegNmKRZUM

Skrivet av joonsson:

Börjat fundera på att köpa ett andra skepp, men det är svårt att bestämme sig. Vet inte om jag vill ha 350, 325 eller Hornet. Tycker inte Hornet är speciellt snygg, annars är det nog det bättre krigs-skeppet. Ska man vnta och se om det kommer nya skepp eller slå till på ett krigs-skepp nu?

Har redan en Freeelancer för utforskning och transport, och det är riktigt snyggt. Får nästan lite Firefly vibbar

Freelancer kändes som ett givet köp för en explorer. Jag skaffade mig en 325 just för att kunna vara med i strider utan att helt begränsa sig till just combat oriented(hornet). Det är ju trots allt ett spel baserat på user-skills och inte bara utrustning.

Så tänkte jag i alla fall, innan plånboken tömdes

Tack för länkarna!
Kunde inte hålla mig vaken så länge

En 325a & Freelancer står och väntar i hangaren. Ser fram emot att varmköra kärrorna i dogfight-modulen och se om där finns ett SWE/nordic guild på lagom nivå.

Skrivet av MFC:

Kan bara upprepa att jag aldrig haft så mycket problem med ett spel som detta. Jo.. en gång. 1994 när jag köpte Westwood Studios spel "Hand of fate" som krävde 600+ K i minne. Tog VECKOR att få fram en konfiguration i config.sys och autoexec.bat som funkade och det funkade bara EN GÅNG! eftersom jag glömde spara inställningarna.

Det var gamla härliga tider det. Springa runt med disketter för att polaren hade en annan dator med en musdriver som tog 1k mindre i minne Bara för att lyckas starta ett spel. Fördelen var ju att där fanns ett givet mål för att lyckas.

Fallout 3 har krånglat för mig, och är det enda spel som krånglat sedan 1900-frösihjäl. Har också Asus gfx kort och löste det med nya drivers samt avinstallera codex + smartdoctor. Dock, som måste poängteras, var jag tvungen att avinstallera nvidia drivers först, inte bara installera de senaste ovanpå. <-- viktigt

Jag kör Vista x64 Ultimate, med Asus GF8800GTS.

Det har även slutat krasha spontant sedan jag ställde in nvidia's drivers (dess kontrollpanel) att endast köra med 2xAA och 4xAF. Sedan ställt samma inställning i Fallout 3 options.

Skrivet av Alusion:

jag kan inte spela Fallout3 på vista 64bits.

när jag klicka på New sen Start A New Game den ladda en stund sen stängs spelet av hänt mej hela tiden..

vad kan felet vara ???

Jag hade exakt samma problem som dig och höll på att bli gråhårig! Läser man på det officiella forumet:
[http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showforum=36]

så är det många som har haft samma problem. Jag provade att avinstallera codecs, daemon tools.. etc etc.

För mig så löste det sig genom att avinstallera nvidia drivers och installera senaste från nvidias hemsida (178. 23 tror jag det var, sitter på jobbet nu...).

OBS Det funkade inte att bara installera drivers ovanpå de gamla, utan var tvungen att avinstallera de gamla först.

Har du ati så vet jag inte om det har med drivers att göra.

1