Inlägg av anon65167

Inlägg som anon65167 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Stromlaren:

Tala om PR-jakt hos de som "namngett" symtomen. Har aldrig under min universitetstid sett patologiska begrepp med kommersiella namn. Låt gå att vissa skador har namn i folkmun som "Mus-arm" och "Tennis-arm". Tror aldrig en läkare sagt till en tennisspelare att "Käre vän, du har drabbats av Bollus-Racketus-Förmyckus."

Sony ska nog ha lite creds för att de inte går in och försvarar sig med ett mothugg vilket jag nog personligen gjort direkt. De ska ta åt sig lika lite som att skoföretag ska bry sig om att folk som springer hela dagarna får skoskav eller tennisracket-fabrikatörer ska bry sig om att om jag spelar för mycket med deras racket (likväl vilket annat racket som helst) så kommer jag få blåsor i handflatan.

Tack & Bock!

amen till det

Skrivet av Weyzer:
Skrivet av dosman:

Förbannade pirater som dödar alla utvecklare!

Det är utvecklarna som dödar sig själva ibland också..

Amen till det

de har bland annat tillverkat Disgaea, phantom brave och la pucell: tactics

blir nog inget med tanke på att RE4 var en verklig besvikelse, visst det är ett bra actionspel men horror-känslan var som bortblåst... får nog hålla mig till tidigare delar (code veronica var utmärkt) eller leta efter nya skräckspel att sätta tänderna i

Skrivet av showerguy:

Hehe soft!

Men tycker fortfarande synd om Hollywood eftersom man ser inte så många filmer nu för tiden. Förut så kom det filmer flera gånger i veckan och man ville se alla. Kanske för att alla skådespelare har fått barn eller för att dom inte har några pengar kvar.

Pirates, sucks!

Ville bara påpeka att en hollywood-stjärna kan tjäna mellan 2-50 miljoner DOLLAR per film, fast de blir ju rätt slösaktiga när de tjänar de summorna.

och angående filmbristen kan det bero på att usa är i finanskris och filmregissörerna inte vill satsa på något nu då de inte tror folk kommer gå se dem på bio/köpa dem i butikerna

P.S på vilket sätt är det piraternas fel att försäljningen ÖKAT

önskar jag hade ett ps3... nåja får väl roa mig med att hitta alla endings till 2an under tiden. har för mig att det ska finnas ett som man bara kan se om man har någon av sina huvudkaraktärer på lvl 1000, kommer dock inte ihåg vilken just nu

...att vara halvnaken verkar inte vara så smart när man vill klara livhanken emot en hord blodtörstiga monster...

skämt åsido så är nog det här i grövsta laget, de borde ha gett 'na en cool rustning istället för de där sakerna (vad ska man annars kalla dem???) för som det ser ut nu kommer det att få en rätt begränsad köparskara.

och för de som tror alla japanska spel är som denna så vill jag säga några väl valda ord.

Bandai,Capcom,Koei,Square Enix,Konami,Namco.
för att nämna få.

"om du är riktigt desperat" LOL det där fick mig att skratta

men det är nog faktiskt ett alternativ när man tänker på hur extremt slöa de är med att översätta spelen...

Så ska det se ut, hoppas fler företag följer detta utmärkta exempel

synd, men säljer man PS3 så dyrt så får man förvänta sig låga siffror

Hoppas att det inte blirr ännu ett dussin-mmo

Men om de lyckas så kommer jag spela det.

det är nästan så att man köper ett ps3 bara för det här spelet

jag tycker att termen "stöld" är något felaktig då det är "att med avsikt att behålla ta något ifrån någon annan" fildelning är i grund och botten Kopiering eller med andra ord så kopierar man något som någon annan redan har.

Nu säger jag inte att det gör det mer rätt att fildela utan snarare att man inte borde säga att det är "stöld"

håller föressten med om att det vore intressant att se försäljningssiffrorna för dessa spel

1