Inlägg av sleeptalker

Inlägg som sleeptalker har skrivit i forumet

Dö mikrotransaktioner dö!

Skrivet av Zappa:

Det är frivilligt att spela det och att betala för det.

Klart det är men de som spelar och betalar gör ju hela spelindustrin sämre genom att stödja sånt här skräp.

Free-to-play eller som någon sa, "Pay-to-play" borde bojkottas totalt.

Jag ÄLSKAR Cosplay-tjejer

Jag har sett en annan bugg. Jag spelade som Michael och han hade shorts och t-shirt på sig. Jag gick in i en klädbutik och köpte en tröja och byxor. Sedan köpte jag ett par skor. Helt plötsligt hade han på sig sin gråa kostym. Allt jag köpte försvann inklusive pengarna. Det var på PS3.

Han har ju spårat ur totalt.

Synd bara att det först kommer på åtta år gammal hårdvara som PS3 och 360. Alla som undrar kan vara lugna, det kommer till PC,PS4 och Xbox One. Jag kommer att vänta på PC versionen.

Det är precis som med många andra remakes. De hottar upp grafiken för att sälja skiten igen men gamla buggar från original spelet orkar de inte fixa. Nu funkar t.o.m piratversionen bättre eftersom crackarna har fixat en kraschbug. Helt sjukt!

Det som en gång var ett bra golfspel har blivit ett mikrotransaktion-hor-spel. Jag spyyyyyyyyyr.

Shit, det betyder nog att PC versionen kommer våren 2014. Suck.

Ni får inte köpa det här spelet. För då ser de att det funkar och framtida spel kommer vara ännu värre. Men tyvärr så kan man aldrig stoppa den stora massan, så det är kört, tyvärr.

BOJKOTT!

De har i alla fall tappat mig som köpare. Mest p.g.a. mikrotransaktioner dock.

Tyvärr går inte mikrotransaktioner att stoppa. Det är framtiden. De flesta männsikor är dumma i huvudet och går med på att köpa vad som helst.

Haha de är lika puckade som alltid.

Lägg ner konsoller

Varför skriver ni och många andra om att PC versionen kanske inte kommer? Har jag missat något? Har Rockstar sagt något som tyder på att det inte ska komma?

Jag har inte läst något sådant. Det är precis som vanligt vad jag vet. Rockstar släpper det till konsoll, säger inget om PC versionen och ca sex månader senare kommer det till PC.

Kladdig patrionism
Trasig regi
Enkelsidig autenticitet

Det var de tre flummigaste åsikterna jag har sett om ett spel.

Det vore underbart om PC-versionen kom samtidigt som konsollversionen. Men jag får nog fortsätta drömma för det är inte troligt.

Vad irriterad man man blir att det finns så många som inte vet vad rasist är. De slänger ur sig ordet om lite allt möjligt som inte har något med rasism att göra.

Nya människor som går in i ett gammalt bolag. Det kan inte vara något att än att de tänkt utnyttja namnet.