Inlägg av anon70715

Inlägg som anon70715 har skrivit i forumet

1

Tillfälligt slut på kreativitet? Släng in ett tidelagsskämt eller två så är allt förlåtet.

Skrivet av Verity:
Skrivet av Wartex:

Årets strategispel 2010.

...Dock verkar det inte finnas några direkt motståndare för den titeln.

StarCraft 2 och R.U.S.E?
Nästa år kommer bli ett grymt år för strategispel

SupCom 2 lär dock fortfarande bli bäst, Supcom FA är enligt mig det bästa strategispelet någonsin

Du hann före mig där. RUSE verkar ju superhäftigt, men jag har inte spelat betan så kan bara gå på deras videotrailers. Total Annihilation är det bästa någonsin om jag får be. I vart fall sett till vad det levererade redan 97.

Skrivet av rayzorz:

Gamersgate har även 40% på Europa Universalis III Complete. (...)

Jag upplever det som att paradox har nästintill ständig "rea" på sina spel borta på GG. Nu släpper de ju ytterligare ett tillägg till EU3 om tre dagar, så det kanske är idé att vänta ett tag om man tänker sig att få allt EU3-material på en gång.

Surt för de som plöjde ned 400kr+ för HOI3 när det redan efter någon månad reas ut för halva priset. Men så har ju inte publikens omdömen varit bara rosor om man säger så.

Kan tipsa om att audiosurf går att köpa hyggligt billigt ifrån brittiska amazon om man är intresserad av det, man får då ascarons variant i en låda, tyvärr måste man koppla spelet till ett steamkonto, så det kanske främst är tänkt för kontokortslösa spelare, annars är det en bättre affär att köpa det inom steam för dollar.

+ Löjeväckande inlägg där av asdfg.

Jaha nu har ni börjat ta betalt för tävlingarna också. Det räcker tydligen inte med att man ska kolla på reklam innan man kollar på reklamtrailers för spel.

Förresten, spelar det någon roll vad man svarar eller är det ett rent lotteri?

1