Inlägg av rysssen

Inlägg som rysssen har skrivit i forumet

Om ni inte spelat Journey så borde ni verkligen göra det. Fantastisk minimalistisk speldesign. Detta ser minst sagt lovande ut.

Total kopia av L4D med en lättare reskin...

tack för betanyckeln FZ, nu vet jag att jag verkligen inte behöver köpa detta oinspirerade skämtet...

Skrivet av vuze2143:

Vilket jävla skämt, haha alltså spel industrin har ju blivit ett stort fjasko, vad fan gör utvecklarna igentligen?

Det är inte i huvudsak utvecklarnas fel utan de enorma företagen som EA, SEGA, Warner, Ubisoft osv. som äger dem som tvingar dem att arbeta under helt absurda tidsramar.

De tvingar ut ofärdiga spel för att tjäna snabbare pengar.

det här med jantelagen i Sverige å så... så verkar det ju av de kommentarer PDP lyfter fram vara amerikaner etc som har bitchat och inte just svenskar...

Sen förstår jag inte varför folk gråter på enskilda individer men köper systemet i sin helhet. antingen så är man emot ett system där en individ kan tjäna absurda summor eller så är man det inte och är man för marknadsekonomin och kapitalism så kan man ju inte riktigt gå och börja gråta bara för att man själv inte fattar varför han tjänar pengarna...

Och till de som säger att "om jag apar mig på internet så får massa miljoner" Ja det får du om folk väljer att titta, det helt fritt fram för var och en att göra det... But you ain't doin' it are you?

"we ask the fans what they want"... HOW BOUT A PROPPER FUCKING ENDING?

Dear Microsoft, just because you technically have the right to keep the money doesn't necesarily mean that you should.

Hur kan detta inte släppas till PC?

mycket besviken...

More tanks, more guns - the answer to everything!

Also people being stopped from gaming at an event because they are gay or trans is FUCKING STUPID.

Skrivet av fARLIGT:

Helvete om någon i Sverige hade uttalat sig sådär offentligt.
Då hade garanterat feministerna gett sig ut på gatorna med "högafflarna" för att demonstrera och vänsterpacket tar sin gyllene chans att kasta sten på polisen igen.

Men bra de bad om ursäkt iaf, svårt se hur någons läggning kan påverka hur man spelar.

Hur funkar du egentligen? Du anser att det är grundlöst att begränsa spelare pga av deras sexuella läggning (du har iaf "svårt att se hur någons läggning kan påverka hur man spelar") men du anser inte att man får protestera mot det?

Det kan ju också tilläggas att majoriteten av protesterna och demonstrationerna i vårt land är fredliga oavsett om det råkar vara högerpack eller vänsterpack som är ute och demonstrerar.

Är ganska säker på att du gått i taket om det istället var din egna privilegierade grupp som plötsligt fick se sina rättigheter begränsade på grund av er sexuella läggning...

Kan inte nån bara ta och köra hem stackarn till ålderdomshemmet igen? Han är ju uppenbart vilsen och förvirrad...

Nu får de väl ändå ta och ge sig!

AH MEN VAFAN! Kan folk sluta vara så finkänsliga! Vem köper ett Southpark spel om man är rädd för lite kiss- och bajshumor?

De har dock inga problem med att man skär ihjäl diverse folk höger och vänster? Men saker i röven OH FUCKING GOD NO!

Litar mkt på Matt och Trey vad gäller att de inte låter nån publicist våldta Southpark och göra nått halvdassigt spel för lite snabba pengar.

Blir med största sannolikhet ett köp just på grund av detta.

Fuck this shit. vad sägs om att de som vill ha ett filter skaffar sig ett sånt på egen hand och staten ger fan i att lägga sin näsa i blöt?

Moraliserande jävla politiker, har de inte bättre saker för sig?

Lustigt. När jag går in på custom battle och väljer någon av de nya nomadic tribesen så har de enbart Kavalleri och inget infanteri ska det vara så?

hela idén med just denna mus var väll just att den ska vara liten och kompakt? Lite grann som att gå och köpa vaniljglass och sen klaga på att det inte smakar chocklad...

Ska inleda med en brasklapp och säga att jag mycket väl kan ha missat något, men...

Godus känns som om det innehåller på tok för mkt babysitting/micro, man måste stup i kvarten klicka på varenda djävla hus för att få belief som man behöver för att göra om landet så man kan få fler hus att klicka på vilket bara blir en ond cirkel. sen måste man klicka på alla sina followers så de inte dör och sen på deras hus igen så att man får nya followers. Efter ett tag så gör man inget annat än att klicka på hus eller gubbar... för att inte tala om att man titt som tätt av misstag har sönder sina hus.

Finns säkert nån som gillar att klicka omkring som en galning jag gör det dock inte. :I Det känns som om alla "Guds-spel" blir omvända. Istället för att undersåtarna tar hand om och försöker blidka Guden så är det Guden som måste ta hand om alla bortskämda undersåtars bestyr och se till att de är glada och nöjda...

Måste säga att jag var rätt besviken... mkt kan ändras men det känns som att detta är del av core-mekaninken i spelet...

hoppas verkligen man kan stoppa den där pvp grejen. Känns annars som att det kan missbrukas... sen hoppas jag att vissa grejer inte dyker upp för ofta får då blir de ett irritationsmoment snarare än att göra världen mer intressant.

Skrivet av General Failure:

Det vore humor om det floppade. Inte för att det skulle drabba utvecklarna negativt utan för att man kan få njuta av äkta, varm, genuin och sann skadeglädje över alla förköpare.

Wow check out mr. ass over here! he's such a cool dude.