Inlägg av anon75693

Inlägg som anon75693 har skrivit i forumet

Dagens förstörarelit vill att han ska vara död, bara de att han kommer resa sig med en skara som kommer slå härliga till.

Evighetspropagandan tar ständigt vid hos FZ om att Hitler skulle
krossa sverige. När skolan tar slut så måste tvätten fortsätta.

Passar MP och FI. För dagens spel är endast gjorda för
att skapa förvirring och dekadens.
Regeringen är handplockade till makten ifrån den egentliga fienden, och FZ redaktionen jublar åt detta trots sin ålder.

Är ni också beroende av de breda blockets presstöd.?

äh,ni klarar er ändå, men ni propagerar för de bredas svikarnas väg. DEN ENKLA KORTA UTVÄGEN.

känner ni er träffade när FZ "tror också du gillar" dyker upp.?

Skrivet av Tompa:

Tråd rensad på pajkastning.

Hörni, tyck gärna saker, men gör det utan att trycka ner folk som har andra politiska åsikter än era.

Calle och jag snackade om huruvida vi skulle skriva den här nyheten, om det var värt modereringsjobbet. Vi kom fram till att om vi inte skriver den, eller publicerar den utan möjlighet att kommentera, då har trollen och hatarna vunnit. Visa att vi tog rätt beslut. Tack!

Berätta va FZ tror du gillar när du är på nyheterna. ?

På den tiden löste man saker med verktyg, idag verkar massan tro att man löser saker med digitala siffror.

Nya tider nu,eller a sen 2010 blev de en vändpunkt för AAA titlarna att endast fokusera på konsol. Hårdvaruköpen tvingas fortfarande på fast 9-10 titlar lever inte upp till det för att det är alldeles för mycket hetload och flyter dåligt.

De enda bra spel till PC är genom Steam (utom AAA) och GOG, så är de bara. Allt har endast handlat om till flourmassan via konsol sen 2008 egentligen.

Skrivet av Tompa:
Skrivet av Saltanötter:

Hm min egen kommentar hamnade före Carls citat.. skulle vara efter. Jaja sitter med mobilen och hittar ingen redigering så det får bli så. Hursom yttrandefrihet och demokrati är samma sak. Båda fyller sina funktioner om man tycker som stora massan, annars passar det inte.. logiskt

Alla får tycka precis vad de vill i det här landet. Men det är inte samma sak som att man har rätt att säga det överallt.

De förs en Sverigefientlig/folkförädisk debatt inom media-kartellen att alternativ media (dvs SANN media) ska förbjudas i sverige, och att de som driver dem bör fängslas.

benchmark in-game med v-sync på visar i olika scenarion 45-60 fps. När du väl drar igång de är de låst till 30, med allvarlig Vram förlust och stutter vid fighterna.?

Till och från får olika "grupperingar" bråka med varann..

Astrid Lindgren och han snickrar ihop något nu utan Illuminatis närvaro.

Så även om man av misstag besöker de "politiskt korrekta" youtubarna, så inbringar de cash åt dem.

ah, Mötley Crue. Ena veckan lät det väldigt bra, för att sedan nästa vecka låta uselt. Hårdrock in its essence.

Av alla 10-tusen tals mång miljardärer i värden skulle ge ynka 100 miljoner var (ca 150 st) så skulle Grekland vara på "fötter" igen. Pews miljoner är en droppe i östersjön.

För 10 år sen köpte man ca 5 titlar och gick igenom dom grundligt. Idag är det mest ett samlande i ett bibliotek för att fylla ut bokstäver A-Z. Nånstans måste de ändå kännas lite märkligt för en indie utvecklare att de är bara 1 på 10 som lirat ut den.. ?

Fanns en light version på CM modden när jag provade för några år sen. Fungerade helt ok rent visuellt, charmen från vanilla fanns även kvar.

Ett projekt som endast passar i soptunnan. Mario passar definitivt inte i denna miljö. Man använder endast mario som köpkraft till detta smaklösa arbete.

2x..räcker de inte med 1x gång

Bra att ni tog 3 titlar var. me andra ord så kan de bli samma eller olika. Ett magasin valde istället att ge ut EN favorit titel från typ 10 olika från den redaktionen. Å de visade sig bli 10 olika titlar. pust

Xepheros-Jag förstår inte riktigt vad du försöker förmedla. Kan du förtydliga?

Du får de nästan att låta som de är du som har skrivit artikeln.