Inlägg av alias

Inlägg som alias har skrivit i forumet

Skrivet av ZF:

Vet inte om det är samma problem fortfarande eller om det någonsin patchades sen jag testade sist. Men enklast sättet att få igång F3 på "lite modernare datorer" var att stänga av kärnor. Eller alltså begränsa spelets tillgång till fler.

Annars kanske det är läge att installera Steam OS.

Tror inte det, men vem fan vet? LOL har bara 16 kärnor har provat de flesta andra tips, jag ger upp, så viktigt är det inte för mig. Skulle förmodligen bara spelat i 15 minuter och blivit besviken. Jag har spelat igenom det flera gånger. Ville bara förlänga TV-seriens känsla lite vilken jag älskade.

Skrivet av Slashgibber:

Anledningen att det inte kan ske i nuläget är att servermjukvaran inte släppts eller läckts.

Mig veterligen har det aldrig läckt eller släppts på något Ubisoft spel.

Kanske kan några bilder från photomode locka någon? Vill ni ha en boost som börjar så är jag retro1236 (På PC, tyvärr inte crossplay).

Skrivet av Dr Evil:

Kontrar med Borderlands 1 o 2

Hatate alla borderlandsspel, inte ens jämförbart, vilka spel kommer det en DLC för och uppdateras regelbundet? Ni vet inte vad ni missar. Det är som en misslyckad lillebror om ens det.

Skrivet av Freakon:

Du ska ha stort tack!

Fick igång The Division 2 igår och har haft riktigt kul i några timmar. Ser verkligen framemot att köra igenom det igen.

Fan vad kul! Adda mig om du vill teama up! retro1236 (är på PC)

Skrivet av Gaara:

Det jag saknar mest från när man va liten parvel va att tiden nästan stog still. Kändes som en dag va en evighet och man han med o göra så mycket varje dag. Nej det va inget jag gick o väntade på som va orsak till tiden nästan stog still.

Sen saknar jag magin man kände för spel, den är typ bortblåst idag. Om det är spelen som är sämre eller om det va för att spel va något nytt o spännande där o då ibörjan vet jag inte...

Fattar så klart att för första gången man upplever något så är känslorna 100 gånger större, det håller jag med om. Betyder inte att du inte senare i livet inte kommer känna likadant. Jag lovar dig. Du kommer ha samma känsla då.

"osunt" är säkert fel ord speciellt på en sådan här plats där incels kanske flockas..
Livet fortsätter, alla kommer hitta den de ska älska. Alla har någon.

Skrivet av Gertzy:

Jag växte upp på landet och älskade att leka i skogen, hitta djur och platser jag ofta tänkte "skulle passa perfekt i en film" (jag skulle älskat att ha mobil med kamera back then och kunna fota/filma så mycket jag velat) och jag gissar att det är en av anledningarna till att t.ex. Zelda och Pokémon resonerat så starkt med mig. Det var samma utforskarkänsla och upptäckarglädje framför tv:n som utanför dörren. Sen var väl barndomen rätt knasig för mig också, men det fina väger alltid upp det trista för mig. En trygghet jag kan fokusera på istället för allt det tråkiga.

Jag fattar, men för mig var ju att upptäcka det andra könet en sån stor grej, kärlek, sexualitet. Fanns ingen återvändo. Att ens tänka sig ett liv innan det känns osunt nu..

Att tycka om tiden man var tonåring, ok. Fortfarande konstigt, men att sakna tiden innan dess blir jättekonstigt för mig. Men vad fan vet jag.

Vill ni alla ( i riktigt alla men flera) gå tillbaks till barndomen och vara femåringar eller så. Det låter sjukt för mig.
Såg en en dokumentär om miljonärer i England som ville ha blöjor på sig och bli "uppfostrade" av madamer. Är det där vi är?

Skrivet av Loxus:

Håller verkligen inte med.

Eller hur..

Skrivet av Hipshot:

Det finns inga nya minnen som är bättre än gamla minnen.

Nää, Hipshot, vilken pessimistisk syn!
Vad är det för jävla konstiga bakåtsträvande tankar ni har?? Allt blir bättre, är det inte så man ska tänka?
Åtminstonde så jag tänker.

Skrivet av Slashgibber:

Det är alltid möjligt. Om folk kan drifta sina egna WoW-servrar så kan dom drifta ett spel som detta.

Är ingen specialist på det men tvivlar starkt på att om ett ubisoftspel som tex div 1 skulle kunna köras på privata servrar?
Wow gick väl aldrig att spela offline överhuvudtaget? Jag vet faktiskt inte men förstår inte ur det skulle gå till.
Om dert vore så enkelt varför är det inte crackat för privata servrar?

Skrivet av Majoren:

Haha, nä sunt vet jag väl inte om det är, det är ju vad det är - sunt eller ej.
Jag längtar i alla fall ganska ofta tillbaka till det simpla och att det vardagliga i livet helt enkelt var roligare innan hjärnan så att säga stelnade. Kan själv inte påstå att jag trivs särskilt bra med vuxenlivet och allt som hör det till. Bara en sån sak som periodvis ensamhet tycker jag är mycket svårare att hantera som vuxen och det blir mycket lättare till en sorg, medan när jag var ensam som barn så var jag ändå uppfylld av fantasin och tänkte inte/reflekterade helt enkelt inte över det speciellt mycket och blev således inte nedstämd heller. Vet dock inte om det specifikt är levnadsförhållandena med vuxenlivet jag ogillar, eller hur min själva hjärna och känsloliv blivit.

Ja, jag är ju lite tvärtom. Känner mig inte speciellt vuxen och känner fortfarande en sorts tristess blandat med rädsla inför sånt som står vuxenlivet till.

Du är en fin människa, alla känner sådant. Tvivel. Vad är meningen..o.s.v. Gör man inte det så är detingen jag är intresserad av.

Skrivet av Thomas:

Kan ibland bli nostalgisk när jag tänker tillbaka på barndomen eller besöker vissa platser. Många bra minnen. Kan däremot inte påstå att jag längtar tillbaka. Jag har, precis som @Loxus säger, snarare gillat vuxenlivet mer. Även när jag var liten såg jag väldigt mycket fram emot att bli vuxen. Har (tyvärr?) inte heller mycket till barnasinne kvar.

Det är ju skitfint, önskar jag kände så, för mig känns allt mer traumatiskt även det egentligen som borde varit fina upplevelser. Det är mitt problem och ni är så klart de "normala". Tror konstigt nog inte jag ens avundas er men vi är alla olika. Jag har kanske aldrig förstått konceptet "lycklig barndom" Att någon kan ha det. Trots det är jag en högst empatisk och kännande människa nu. (ja, enligt mig själv då) Långt. långt ifrån perfekt. En beroendepersonlighet som behöver döva mig själv. Jag vet inte. Jag är egentligen ingen man ska lyssna på. Men jag är åtminstonde ärlig.

Men det är klart att det är "omöjligt tekniskt" haha

Säljer man ett spel så får man man göra klart vad sista datumet för support är. Är det så svårt att göra? Stänger man ner tidigare så är de återbetalningskylldiga procentuellt för den tiden. Borde inte vara omöjligt..lol
De är ju det vi som inte tillhör stora företag får göra. Vi "vanliga småmänniskor"

Skrivet av Slashgibber:

Problemen du målar upp med att låta privatpersoner starta egna servrar låter som så små att det snuddar på att vara fundamentala ickeproblem. Att företag inte vill drifta servrar som går med förlust är fullt förståeligt och rimligt, men community-drivna dedikerade servrar har existerat sedan urminnes tider utan några som helst problem.

Inte alla spel är designade så det ens är möjligt.

Förutom det (ursäkta Majoren) "Ljuva" är nog ett av svenskans ord jag har absolut svårast för. Har aldrig använt det själv. Det är nog kanske bara jag men jag hatar det ordet. Känns genomfalskt. Ska vi ha en aktuell spel/seriereferens så känns det precis som innan de i Fallout fick gömma sig nere i vilken "Vault" de nu blev nerskickade i när kärnvapenkriget tog plats.

Där fortsatte de ju leva sina "ljuva" liv ett antal år ...

Skrivet av Loxus:

Nej, vill inte tillbaka till barndomen. Har alltid velat bli vuxen/äldre, och nu när jag är det, trivs jag ganska bra med det.
Dock känns det som att nostalgi blir viktigare ju äldre man blir.

För mig personligen så blir nostalgi mindre och mindre viktigt. Jag kan tänka på mitt sista förhållande eller förhållanden ett antal år tillbaks och sakna vad vi hade. Ja det är så klart också nostalgi men att jag skulle tänka tillbaks på min barndom och önska jag vore där. Nej aldrig, haha kan någon verkligen någon göra det som är vuxen? Accepterar det men för mig låter det så konstigt att vilja vara ett barn igen? För mig låter det inte sunt men vad vet jag.