Inlägg av anon_76831

Inlägg som anon_76831 har skrivit i forumet

@thott: Indeed, tex Magic och andra samlarkort mm.

@GlennCoco: Håller med, bara dem inte anlitar Uwe boll.

Sjukt kul spel imo när man spelar med folk som använder sin mic.

Jävla snygg tröja hon hade.

17:27 den pannan.

Kan ju även vara så att en del av ledningen fick gå?

@xtrem11: Nej tittade på cohhcarnage twitch.

@Sickness666: Saknar mikrotransaktioner.

@Fr0gg0.: Det släpps ju kl 17:00.

@xtrem11: Varför? det var ju typ ett skit larvigt single player loot along spel skapats av en liten studio som försöker köra över Fallout/Elder scrolls fans på ett skit trist sett. Det spelet är for p12 eller samma mentalitet.

Jag fick en bra ide, folk gillar svärd, magi och lazers, vi gör ett spel av det och får det att likna Fallout för att vi måste sälja på, så vi inte hamnar i konka...

Att frågan ens tas upp 2017.. De som lider av det här betalar ändå en årslön för ett spel så det är ganska självklart att man sätter en sådan modell.

Varvar Destiny 2 med League of legendssamt npgon timme Sea of theives, seriöst är grinden mellan 20 till light lvl 260 helt ärligt ett av de tråkigaste och långdragna äventyr jag vart med om i ett spel. Känns om väntan till nästa The Division gobal event är för lång bort för att jag skall trivas som gamer den senaste veckan.

@redruM: See you in game

@elPresidente:
https://www.geforce.com/whats-new/guides/destiny-2-pc-graphic...

Tldr, sänk shadows till mediem inget du kommer märka av.

Med en 1800x och 980ti fick jag först huvudvärk med inställningarna high. Idag vekade det dock fungera bättre eller så har skallen vant sig lite (server lag kanske?). Mina förväntningar var ganska låga ungefär som när The Division släppes (troligen en av mina mest spelade spel idag), betan var inget vidare men uttråkad som man är köpte jag Destiny 2 och har askul. Hoppas de löser saker som end-game osv så blir det en trevlig go-to titel man kan varva med TD global events.

.

Ja jävlar vad bra den var förutom några små detaljer för att undvika spoilers. Snygg filmat, samma episka soundtrack. Gå och se!

"Viktigt meddelande, snowflake game mechaics hit FZ blog". Det är smart av dem för alla skriver om det, freelo

Dom kan nog bli ganska många om Kina går in och review bombar, synd att det inte kommer påverka försäljningen nämnvärt då alla utom jag verkar älska det.

@LentoMan: Fast Knock Out är ju i för sig bara en klon på Ataris Tanks från spelet Combat som kom -77.