Inlägg av anon_76831

Inlägg som anon_76831 har skrivit i forumet

Repost.

http://blog.humblebundle.com/post/172280739594/the-darkness-i...
https://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/87apza/humble_sto...
https://www.polygon.com/2018/3/26/17165162/darkness-2-free-pc...
https://www.techpowerup.com/242732/the-darkness-ii-available-...
https://www.neowin.net/news/the-darkness-ii-is-free-to-claim-...
https://www.sweclockers.com/nyhet/25435-the-darkness-ii-grati...

Ska sluta här men ca 200 sidor har postat den, vad gör FZ? Jo pratar om SOT och repostar länkar. Bara ett klick till tack. Finns en balans mellan arbete och arbeta, när man tappar bort sig i nyhetens behag, ja då är det dags att ge en recension på SOT, för alla andra har släppt sina och ni spelar det mer än de flesta

@Carl Johansson-Sundelius: haha, så jävla hård nästan omusikaliskt imo, känns mer techno än synt

@Carl Johansson-Sundelius: Jag som kände mig speciell, du har säkert flera som du PM´ar

@Gustav Höglund: Håller med dig. Tokspelade det när de bjöd på det härom månaden. Ett bra, mycket bra lir som känns tidlöst kul.

@Johan Olander: Äsh, fattar inte att folk har något emot dig.

@Sisyr: Det är ett examensarbete. Det jag irriterar mig på är studiens räckvidd då ca 10+ (50) sidor skrivit "klickbait" rubriker under denna studie i senaste veckan som om det vore fakta. Det har ingen substans what so ever enligt mig. Det är ett lokalt test där få folk deltar i en snäv åldersvidd (vad jag hört), det är inte så man gör undersökningar. Sen får man tänka på undomar som ser youtube och twitch som en karriär och skippar skolan, för dem är internet en pina, ångest, lyckorus och samtidigt ett liv som inte speglar vekligheten ett jäla dugg.

Jag har ca 200 vänner på olika spelplattformar men dundrade bort 400 vänner på FB (där jag kanske umgicks med ca 15) när jag la ner det. Det finns ingen som helst substans när dagens norm för vänner är till stor del online idag. Studien är helt skev på många sätt då ordet vän har tappat betydelse och tolkas väldigt olika. Ja de har vänner men det är så det är när man går i skolan, sen vad som är en vän är helt klart diffust i dagens samhälle.

Hur som helst om jag hört fel eller rätt, så är 115 skolungdomar inte en tillförlitlig källa för fakta.

115 elever, det magiska numret för en tillförlitlig studie.

@Carl Johansson-Sundelius: Har lyssnat sönder den men bra skit

Tror du skulle gilla min steampunk playlist. Kul iallafall, att du har bra musiksmak

@Tomas Helenius: Visste inte Calle gillade bra musik. Ge honom denna och nr II i listan, synthgasm, riktigt skön chillwave - synthwave.

edit: Glömde länken.
https://www.youtube.com/watch?v=wOMwO5T3yT4

@Ellakk: Föredrar Södermalm, jävla massa skit i Hökarängen.

@Barkbiten: Det betyder mer än du tror med tanke på att spelföretag måste rapportera detta lagom till launch. Sen så är är det inte bara du och jag som har råd att köpa spel, en stor del av marknaden är omyndiga eller betalar betydligt mer för spelen om man tittar på världsbilden och inkomst

Jag tycker det är en bra ide, det sänder en markör åt företag med en dålig modell som bara gynnar spelföretagen. Det är en myt att tripple A spel ska kosta 500-700 kronor för att dra in. Titta på indie marknaden, även om de inta har samma löner generellt så blir många rika och deras dev team tjänar förhållandevis bra för sin region. Sen om jättarna skyller på lönerna så kanske du ska ta en titt i spegeln, spel görs inte för Sverige eller västvärlden.

Det är utan tvekan en bra markering enligt mig.

@PCMan: Det är en Rysk nidbild av Sverige, förstår inte kopplingen. Googlar man även på ursprungsadressen som du länkat bilden från så hittar man snabbt även tvivelaktigt material.

Hade gärna sett någon form av Jedi Knight i Massives Snowdrop.

@Natrium: Själv tycker jag det låter vettigt. Men då är jag ingen ungdom heller och har aldrig köpt en loot låda i mitt liv. De som klagat på loot lådor har troligen betydligt mer problem med "gambling" mekanik (eller deras föräldrar)än vad jag har så jag tycker att de ska svara på frågan som köper dem. Svårt att veta när man inte sitter på statistik över vem och när, varför som folk köper dessa lådor.

@Prixm: Det är kul även singel men det kräver lite kunskap om spelmekaniken

@Zimpan: ha d
Har du en en i3 och 650 kort så klarar du dig, de verkar vara kraven. Annars är det ta mig fan dags för dig att uppgradera.
Sälj korv eller något i en sommar så.

@anon_81726: Jag har spelat SoT i ett år, finns inte mycket som saknades imo. Någon nämnde grisar, så synd om testarna då. Senaste vintern har det lagt tills nya skepp, vapen, storms (hösten) osv. Fattar inte att folk klagar på att "det saknas content" i det senaste testet (det var en npc med quest line och grisar, cry me a river).

@anon_81726: Jo det saknades 1 npc och dess quest line, Ingen enorm skillnad.

@Fururi: Men detta är alpha, iallafall jag fick ett mail som sa "tack" "kul att ses igen" det, eller jag tolkade det som det:)
Edit: Det tar emot att säga det, ev förlorar jag mig plats för NDA, men jag tolkar det som att de som var med före får fortsätta.

.