Inlägg av markus

Inlägg som markus har skrivit i forumet

Nya skinade komponenter

Hehe grafikkort då??:D

MEn vafan missade PC spelare på 3 dje frågan ....... Fz vrf göra det så ... Vrf inte skriva frågan som När fick Pc-spelare tillgång till......

Om mitt vinnande svar publiceras så är det en punkt som saknas grym tävling FZ denna vill jag faktiskt vinna!!!!!!!!!!!!

Ja origin drar 1% av min cpu säger bara WOW och jag har en äcklig dual core? Sluta ragea för origin tar knappt någonting och betan var inte ens medium settings.... Så killar allt rage kan ni fan inte lägga på en pre-beta? Sluta gnäll origin tar ingen prestanda knappt o vill ni spela med så bra fps som ni kan stäng av allting! för det är då fan inte origin som slöar ner det! NUFF SAID!

Ni skulle inte tillåta en 17 åring om han är mogen osv?

Iaf så ska detta sluta med att han tar i7:an stor boost i prestanda osv. väldigt sällsynt att det sitter en dual core i7:a ..... Men jag kollade wiki o det fanns 2 modeller men jaja ... Men om man får en i7:a i en laptop för 5k så lär ju inte direkt en i7:a kosta så mycket.

Killar vi snackar om en laptop då är alltid en I7:a att rekommendera o det är inte mycket dyrare o du har i princip samma hastighet men med 4 kärnor som är bra för alla nya spel. I detta fall suger en i5:a då det är en laptop. Då en i5:a inte har en suck mot I7 orna,.Och jo en i7:a på laptop har alltid en 4 kärnig då det inte finns dual core... aldrig sett en i7:a med dual core....

MEn oh gud vad ni tänker det är bara I7 som är fyrkärnig till en laptop i5:an är en dual core så ta en i7 på en laptop. Killar innan om ni inte vet något skriv inte. Ni pratar om saker för en stationär.... Läs vad han pratar om innan delvis LAPTOP inte stationär...... O ni ska ha en bra titel HAHA nee men inte för att vara spydig men läs innan ni svarar.

Det är bra recensioner o mitt fungerar fin fint Tyst är det med men försök köp till lite extra fläktar typ vid taket osv. Och om du vill ha koll på temp på grafikkort osv /eller OC) ta msi afterburner men köp åtmindstonde en fläkt till toppen:D

Såg bra ut men byt ut chassit mot ett fractal r3 grymnt chassi <3(du vill ha tyst dator) Dra till med en 2tb hårddisk kostar ju inget typ? Om du vill spara in mer pengar kör på en i5:a om du inte ska photoshopa eller någe liknande i5 2500k presterar bättre i spel med fps (Egentligen är dom typ likadana bara att i7:an har hyperthreading) h50 eller h70 kan du försöka hitta en begagnad på sweclockers eller bara köpa en ny. Grymma kylare <3(egen erfarenhet)

Försök hitta en amd sexkärning för ett bra pris eller i5 2500k finns faktiskt dom som säljer saker som är bra för att dom skaffar bättre försök få tag i det eller ev köp ett nytt uppgraderinspaket i5 2500k och sedan vänta tills jul om du får pengar där o köp ett grafikkort o se om nya serier kommit ut.

Installera på en data med samma OS sen dra över spelmappen o gör en genväg (Trodde inte skivan funkade alls.

Men dra ner själva filerna sen skriv in din cd key? Tanka sen inte lägg på filerna. Gör detta i nödläge...

Jag har delat tidigare o dom säger bara att man borde inte inte att man inte får.... Btw detta är ganska vanligt.

Söker någon att dela wow acc med!"

Hej jag spelar inte wow tillräckligt för att direkt betala tiden. Så därför söker jag någon som sitter sådär mycket o spela med. Vi delar på att betala speltid. Mer info om detta //Markus.pheonix@live.se eller skype trisse23 har gjort detta innan men han tröttnade på wow. (Inget scam eller något! (Mitt account)

Påbörjade: Starcraft 2 [PC]
Assasins creed brotherhood[PC]
Klara: Starcraft 2[PC] Brutal + Brotherhood

VI betalar för säkerhet då ska vi fan ha säkerhet också! men nee sony ähh spara lite här o där så kan vi få mer i lön. Den gamla tanten betalar skatt till staten för att staten ska hålla henne säker (Polis) Men då är det tydligen att säkerheten är för dålig. Down goes the boat :- Bra jobbat att säga detta men dom skulle bara skickat alla uppgifter till Sony och sagt att ni får tillbaka allt när eran säkerhet är bättre eller något.

All love master chief why change him. Näe men en liten ändring kan aldrig skada (HOPPAS JAG ) HALO FOR THE WIN!

Fz hoppas ni har lite humor nu or else I wont win :/ ( Btw min motivation stämmer faktiskt ibland haha

Kolla mkt under turneringar, öva macro/micro spel och bara öva helt enkelt och fixa vad du reagerar om han inte techar lair och ist kanske går bara roaches? ( Reaktionen är Dark templars) osv. Kolla vad dom missar och utnyttja misstagen micro/macro är väldigt viktigt !!!!