Inlägg av Wailot

Inlägg som Wailot har skrivit i forumet

1

Ni är sjukt besatta av Pewdie och Notch här på FZ

kände att estetiken på byggnaderna var lite budget

Det enda som civ 5 någonsin har gjort rätt är stridsystemet (och grafiken-.-), allt annat är extremt nerdummat. det här ser bara ut som en glittrande reskin, fortsätter köra Civ III istället yolo

hade varit grymt om det hade funnits single player och om man hade mer än 5 m3 att bygga på yolo

>Call of Duty: the Derp of Warfare 3< ännu en toa med diamantutsmyckning "-Give me a break"

Skrivet av Securion:

Nu gillar jag inte nazister, eller socialister i allmänhet, men att förbjuda symboler...? Vad skulle man uppnå med det? Nån sorts bisarr social förträngningsmekanism?
(Och samtidigt är kommunistiska symboler OK...?)

Om du inte visste det så var kommunisterna aldrig en del av den tyska historien på samma sätt som Nazismen var det. Att ens jämföra de två är att grovt avpolarisera de ideologiska skillnaderna.

Låt tyskarna ta itu med sin historia bäst de vill men sluta bete er som att det är underligt att de efter 70 år inte har samma 'judeskämts' kultur där som vi har här.

största floppen sen duke nukem meets the old republic

homofobi är för andra mer religiöst förtappade människor. tycker att vi svenskar står över det och att den här debatten hör hemma någon annanstans.

shut up and take my money

längtar!

förresten är han på bilden inte Gustav II Adolf utan Erik XIV

personligen tycker jag det är sjukt awesome med en karoliner i spelet!! dock så avskyr jag detta spel för dess patetiska diplomati, begränsade valmäjligheter, och för dess ständiga nedstängningar. ser dock fram emot denna expansion mycket glad att dom inte tog Karl XII som våran ledare. men vad är våran unika byggnad?

riktigt tråkigt att se hur telltale (avsiktiligt??) var tvungna att stampa på de sista spåren av JP-gaming, största besvikelsen sedan JP-Trespasser 1#release (trespasserstoryn är awsome) Gör ett till "Jurassic Park Operational Genesis"!!!

Bra att äntligen någon vågar kritisera böckerna, den andra boken var usel!

precis vad jag hade hoppats på ända sedan gta III kom ut, ser skitt bra ut! :D:D hoppas man kan spela som ett flertal personer så att alla kan sluta klaga på att det är en svart snubbe. Men det är totalt uppenbart att det utspelar sig i Los Angeles/Carlifonien... Hoppas till gud att staden heter Los Santos!:D

Tycker det är jätte fult hur man skjuter förhäxningar, det borde vara som i HP5 där man gör olika rörelser för olika förbannelser

Hoppas på ww2, hade suttit perfekt!

Tänker köpa det hur dåligt det än blir...

1