Inlägg av anon80824

Inlägg som anon80824 har skrivit i forumet

1

peacewalker till ps3 hade nog blivit sjuuukt bra. men de e lugnt att de kommer till psp ioförsig. däremot så gillar jag inte att metal gear serien sålde ut sig till microsoft, känns lite slampigt gjort.

Skrivet av sebrock:

Bara det är back on track till torsdag och BF:BC2 så är jag glad.

a precis + på den:D tycker synd om sony. de kommer nog få lite skit för de här.

bad company 2 kommer ju inte floppa de veeet man ju bara. så bf 3 måste ju bara bli ännu bättre, hoppas de bara blir lite verkligare än badcompany. yp som om operation flashpoint och badcompany skulle fått ett barn tillsammans. med fordon storskalighet, action iinga botar och en krigskänsla som cod aldrig kommer ha

KOMMER DET FINNAS KLANER/TEAMFUNKTIONER PÅ SPELET? (GÄLLER KONSOLERNA OCKSÅ)

Jag menar INTE squads i vanliga matcher utan riktiga fullspikade lag

1337 sägs o brukas av alla nuförtiden så de är ganska normalt nu vilket är tråkigt men men....

De nördigast jag gjort var när jag var kanske 11 och satt med en kompis (10) o vi spela Unreal Tornament(första tror jag) och jag var så besatt av spelet att bara för att få spela.

gick med på att bara sitta o hoppa på mellanslag åt min kompis (eftersom de var hans dator och han var en allmän djävul ibland)

Skrivet av Kebabob:

Det ser lamt o segt ut, härmar ju bara L4D:/
kan man springa?

Snarare l4d som tog från de här.

-ljuden
-kompisarna
-tecknat
-helikopter evakuering
-kontorsomgivning(varför är de så egentligen)

osv...

men jag tycker de här district 9 eller vad de nu hette verkar ha mycket mer potensial. hoppas de blir läskigare för de här verkar kunna bli det. hoppasnatt de kommer till ps3. jag vet att musen o tangentbordet är skönast men jag vill ha grafiken o en feet låång story också

ett zombiespel ska vara läskit, nästan så man undviker att fortsätta längds med korridåren o de ska vaa möörkt::evil::evil::evil:

Att metal gear franchisen blir till film är FÖR mycket av en besvikelse om den blir dålig. Hellre minns jag snake som han var. Man känner sig nog alltid närmare snake genom att hjälpa honom genom uppdrag runt om i världen. Den känslan kan en film inte ha. I spelen känns de som man varit med snake. Och jag tycker mgs4 hade rikligt med bra filmsekvenser o de gjorde MGS4 till ett KONSTVERK! <3 alla de tidigare titlarna är också konstverk dock);)

kan hända mig också, det eller dns fel. det är som ladastam säger att man får dra ur eller som jag brukar göra bara stänger av modemet eller stömbrytarn jag har och väntar. jag väntar tre minuter vilket kanske inte är nödvändigt men bara för att vara på den säkra sidan;)

Problem med Föräldrakontrollen ( ej barn som vill få bort det )

Jag laddade precis ned MAG-demon från PSN store och ser att den inte går att spela pga föräldrakontroll. Jag förstår inte varför för jag kan ju spela allt annat som demos till resident evil, badcompany 2 osv. Jag kan köra vilka spel på skiva som helst. Jag trodde jag visste min föräldrakontrollkod men den nekar min åtkomst varje gång. Den är inte inställd på standarden 0000 i alla fall. Den som jag kom ihåg den som var 5200 men den fungerar inte heller.

nu kommer frågan: ÄR det så att den enda möjlighet som finns för att kunna spela MAG-demon eller att få en föräldrakontroll som jag själv vet är att återställa systemet?

av//Frank (inte ett barn som försöker klå föräldrarnas censurering)

im check'in it! i'm wreck'in it! i'm lov'in! it im playin it! skitbra spel. Ljuden och dynamiken av flygande tegel och explosioner är så man nästan blir rädd. bra att playstation någon gång får en förmån på ett multikonsol spel

Riccitiello har helt rätt tycker jag. Cod:s online är effektivt men inte kul. Inga fordon. Ingen taktik. Inga riktiga klasser. Jag förstår fakitskt inte hur cod har blivit så populärt de tre sista spelen som släppts?

jag tar gärna en

Battlefield framför CoD vilken dag som helst! Jag tar också väldigt gärna en

1