Inlägg av Natashead

Inlägg som Natashead har skrivit i forumet

Skönt med betygssättningen.. spelvärlden slaskar ju iväg 9:or och tior till allt möjligt skit.

Själv: 7 av 10

http://www.youtube.com/watch?v=Tpu8u76To5M&hd=1

Skrivet av Cedric:

Stackars människa alltså, det där är ju hemskt. Man tycker att NCSoft borde sätta upp bilder på sina produkter i likhet vad tobaksbolagen måste göra, sånna där "så här kan det gå"-varningsbilder. Dom borde fråga ifall Craig Smallwood är intresserad av jobbet.

Haha, ja... om inte annat borde han, som straff, agera på varningsbilderna. "This game may make you retarded"

Man med 20k timmar i Lineage II stämmer NCsoft

En man från Hawaii vid namn Craig Smallwood har lämnat in en stämningsansökan mot utvecklaren av Lineage II, NCsoft, med motiveringen att han blev så beroende av spelet att hans rutiner blev som bortblåsta och att han slutade fungera som en normal människa bör göra; äta, duscha, umgås med vänner och så vidare. Stämningen menar på att NCsoft på ett adekvat sätt inte informerat om riskerna med att spela deras spel.

Craig påstår att han har spenderat över 20,000 timmar med att spela Lineage II mellan 2004 och 2009 vilket motsvarar ungefär 833 dygns speltid.

Själv hade jag också varit sne den dag jag vaknade upp och insåg att jag lagt 833 dygn på ett pissigt MMO, men att gå så långt att man stämmer utvecklaren känns tämligen infantilt och ett desperat sätt att få in pengar på. Vad ska han göra härnäst? Stämma matvaruaffären för att han äter för mycket? Stämma valfri tillverkare av alkoholhaltiga drycker för att han super för mycket?

Eget ansvar, mina vänner... eget ansvar. Eller vad säger ni?

Ny svensk fightingprofil i GonZa?

Hej!

Svenska Mästerskapen i Super Street Fighter IV hölls som vissa antagligen är medvetna om på Dreamhack i helgen. GonZa, helt okänd fram till hans kvalseger i Malmö, slutade sjua vilket är något han uppenbarligen var mycket besviken över. I söndags hölls det däremot en internationell tävling med inbjudna proffs (bland annat Ryan Hart) och GonZa var sista svensk kvar och slutade på en fjärdeplats. På vägen dit så spöade han Skatan och passade även på att förnedra Yagamis Dhalsim med en perfect.

Det är inte hans spammiga prestationer i spelet jag är ute efter att samtala kring, dock. Det är snarare hans videos och hans uttalande i intervjuer. SF-scenen i Sverige har väl känts allmänt ljummen, men här har vi uppenbarligen en kille som gillar att göra lite oväsen av sig. Till att börja med spelar han El Fuerte... med pad. Bara det höjer på folks ögonbryn.

Det första han gjorde efter kvalsegern i Malmö (hans första turnering) var att spela in ett videoklipp där han bland annat utmanade Skatan: http://www.youtube.com/watch?v=NPDpxTaj_sI (rätt rolig)

Dagen innan SM gjordes återigen en intervju, som är skitrolig och måste ses: http://www.youtube.com/watch?v=xCNnXW47d6s

Inför Grand Finals i söndags så intervjuades han av SVT play och får frågan om hur han värmt upp: "Ja, jag har ju käkat rätt mycket Tostada-mackor och tortillas, och även spelat lite street fighter så klar".

Humor.

Kan föreställa mig att han drar på sig en del haters, men även en jävla massa lovers med det här agerandet. Vad tycker och tror ni själva? Killen börjar bli internationell redan nu i allafall. Då enbart på grund av hans skills med El Fuerte. Hans attityd och humor lär nog få uppmärksamhet även där, då han ska till Super 20-X Versus i England och tävla i Augusti.

Nej, men det är av just den anledningen det finns en länk till ataris sida på bloggen... källhänvisning kallas det för. Vafan är det med dig, tror du jag skulle sitta här och ljuga om att Atari (fd Infogrames) ska släppa nyversion på en spelmaskin från 1977? Källkritisk, my ass. Gnällkärring, kallas det för. Du sväljer säkerligen allt Aftonbladet skriver...

http://atari.com/games/atari_flashback2_plus/7800

peace

Skrivet av Natashead:

L'gg av nu, förfan. NI VET om att det enda sanna metaamfetaminsspelet är Street Fighter IFV.... KOm igen nu. Amatörer. Swedish Wargiat är handeln. FIGHT!!!!!!!!!!!!!

Sorry, var apfull och hade SF-kväll här. är iofs fortfarande apfull.. men någon har gömt vodkan.

FIGHT!!

L'gg av nu, förfan. NI VET om att det enda sanna metaamfetaminsspelet är Street Fighter IFV.... KOm igen nu. Amatörer. Swedish Wargiat är handeln. FIGHT!!!!!!!!!!!!!

Atari 2600 återlanseras under kort period

"Den fantastiska spelmaskinen Atari 2600 som släpptes 1977 med den helt fantastiska processorhastigheten på 1,19 MHz, och en färgpalett på hela 128 färger, återlanseras av Atari för en kort period under namnet Atari Flashback2+, med 40 inbyggda spel. Lanseringsdatum är 22:e februari, men utgåvan är limiterad så det gäller att passa på. Så jävla nyretro!"

http://spelbroderna.blogg.se/2010/january/atari-2600-aterlans...

Jaha, vad ska man tycka om ett sådant här initiativ? Jag tycker det är skitcoolt och känner: "DO WANT!!", men det känns även som ett riktigt rått mjölkningsförsök från företagets sida. Vad tycker ni?

En Street Fighters bekännelser del I

Hej... Mitt namn är Joakim och jag är besatt av Street Fighter 4, och efter Super Street Fighter II Turbo HD:s release helfrälst på det mesta som har med fighting-genren att göra. Någon slumpmässig individ i forntiden yttrade något i stil med: "Den bästa kärleken är den som förlåter oss våra synder". Om vi applicerar det här uttalandet på kärleken till genren som helhet, kan vi lätt konstatera att det är en destruktiv känsla av värsta sort; en fightingspelares vardag består i att förlora. Gång på gång på gång. Frustration på frustration på frustration. Varje synd, varje miss, varje felbedömning kan vara matchavgörande. Det är en elektronisk form av sadomasochism. Nerverna är på helspänn och adrenalinet rusar. Det är en genre där till och med den tålmodigaste människan kan hamna i obalans och sula handkontrollen i golvet efter en matchavgörande miss och vråla svordomar åt sig själv och sin patetiska insats och usla existens.

Jag har hört påståenden om att alla människor har autistiska, tvångsmässiga drag och tankar - vilket man efter en kort reflektion kan instämma i. Folk har skumma prylar för sig. En sådan slutsats innebär dock, rent logiskt, att fightingfans tillhör den grövre sorten.....

....för att läsa resten av inlägget: http://spelbroderna.blogg.se/2010/january/en-street-fighters-...

#blogg

Ah, där ser man. Jag hade inget större intresse för boxen vid den vevan, så det har jag missat. Tack för infon!

Helt rätt! På'rom bara!

mvh
spelbroderna.blogg.se

Skrivet av Hardboiled15:

Har inte testat Wonderboy till Master System. Var det bra? Ser förbannat slött ut.

Mjo, det gör jag också.

Mortal Kombat - bäst? Du skojar? Jävla dynga till fighting...

Självfallet var det ett NES!

Ice Climber och Super Mario Bros till NES 1986, om jag inte missminnner mig. Kan ha lirat lite innan på min kusins C64, men vet inte vad det skulle vara för spel.

mvh
spelbroderna.blogg.se

Nej, fel skulle det verkligen inte vara, men vad är det där för ett pantat rykte egentligen? Har hört det ett flertal gånger nu. Är folk så jävla efterblivna att dom inte ens orkar kolla upp saker och ting innan dom börjar sprida desinformation?

mvh
spelbroderna.blogg.se

Jo, UFC är ju rätt trevligt, men långt ifrån det bästa fightingspelet genom tiderna. Tycker inte ens det tar Street Fighter II: The World Warriors

Att blogga på en spelsida är ju fan fusk.

Mvh
spelbroderna.blogg.se

Knutna Nävar! Glöm aldrig detta underbara gamla proggband. Texterna är underbara.