Inlägg av nekered

Inlägg som nekered har skrivit i forumet

1. Jedi knight serien
2. KOTOR 1 och 2
3. Galaxies innan greed before need.
4. Force Commander
5. X-Wing serien
6. Jedi Fallen order, trots arcade influencer.
7. Republic Commando
8. Battlefront 2 gamla.

inte nödvändigtvis i den ordningen

Skrivet av Fezk:

Vet inte vad du menar med "klassiska anime storyn" - men om du menar övernaturliga element och en del "over the top"-karaktärer så är det ju ändå Hideo Kojima vi pratar om.

Tänker på the bad guys som släpper lös onda krafter. Kunde det inte bara vara det mystiska som man byggde upp. Kanske bara jag som missuppfattat trailern.

Men som sagt, det behöver ju inte betyda att det är ett dåligt spel. Med tanke på vem som står bakom

Det kändes mer lockande när man fortfarande inte visste att de skulle köra klassiska anime storyn. Men visst kan det vara bra...

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Vi använder generellt bilder som vi antingen gjort eller tagit själva, stock photos, pressbilder och från sajter som Unsplash. Just exemplet med Switchen får jag kika på, om vi har brustit i detta så ser jag till att det korrigeras.

Undrar om fair use verkligen gäller i Sverige då det är en amerikansk "lag"? Är det inte citaträtten? I sådana fall är det god sed att hänvisa till upphovspersonen/verket.

Med tanke på att man hänvisat till fair use tidigare. Eller har EU tagit sig an en liknande lag? Vad gäller och när? Blivande artikel?

Skrivet av Sapiens:

Varför inte Jedi Outcast och Academy!?
Hör utan tvekan till de bättre stridssystem som gjorts.

Japp, bättre får man leta efter. Blir det som force unleashed så lär det inte bli ett köp. Men arcade tilltalar säkerligen massan vilket då blir lite tråkigt för oss som gillar själen i jedi knight.

De måste bli kvitt allt gankande som folk håller på med så att vi som inte spelar 24/7 kan åka till en planet och utforska utan att bli sprängda i småbitar. Ja det är en del av spelet då man kan göra vad man vill men det finns ingen hantering mot sådant i dag på den skala som krävs. Om man nu inte går ihop några och tar saken i egna händer.

Nvidia själva påpekade att raytracing var ämnat för singleplayer då det drar ner prestandan för mycket. Förstår att man vill implementera även i multiplayer men känns som att det behövs några generationer innan man kan köra competetive.

Skrivet av Mirage:

Jag antar deras kunder inte hade mobiltelefoner.

hehe.
Jag gissar att de som fick gå saknade detta också.

----------------------------------------------------------------------

Nä, skämt åsido.
Det är naturligtvis tungt men har man gett sig i kast med dagens riskkapitalister så kommer det ju som ett brev på posten att man får göra nerskärningar när de inte får ut vinst som förväntat.

@Pretorian24: lirar ni på konsol?

Sitter på pc och kollade hur spelet var nu när en del börjat säga att det är bra men ser dessvärre inte sanningen i det påståendet.

Spelets grund är fortfarande tänkt för pay 2 win, man kan inte välja vilka kartor man kan spela på, browserlista saknas, stort gap mellan någon som börjat och veteran pga tidigare pay 2 win, loot crates som tar år att grinda sig till, man har grupper i laget men inte några förutsättningar att spela som en grupp med allt vad det innebär m.m.

Jag kan dessvärre inte basera min upplevelse enbart på visuellt och ljud då det endast är en del av hela upplevelsen.

Känns mer som att det finns de som försöker leka influencers som kommer med sådana påståenden. Annars vet jag inte varför man säger att det är bra.

Var är titanerna?

Hur många exemplar såldes kontra gavs bort i bundles när det kommer till COD? Ps4 bundle köper man ju enbart för red dead men COD fick man ju till komponenter till sin dator. Samt andra give aways...

Lite mer detaljerad statistik vore nice...

Skrivet av mrFluffy:

Jag blir ju bra allt sugen på tjänsten måste jag erkänna, vad är öppenheten med att sluta använda t.ex. jQuery och använda modern JS (es6/es7, MVC) istället? Är lite halft allergisk mot just jQuery, och gamla tekniker generellt.

Jobbar just nu i ett projekt med att fasa ut gamla applikationer till en mer modern webb från jQuery/html till React.

Amen och halleluja!

Spännande. Vem äger koden från det utförda arbete? Framgår inte. Är ju av ganska stor betydelse för utkomsten av stämningen.

@Erenthal: det skilde sig dock från COD så pass mycket att det var värt att köpa. Nu börjar det bli en blek kopia...

@anon_646: för mig är det gameplay som har förändrats.visst spelar grafiken roll som en del av gameplay men den delen är så pass liten i jämförelse med resterande del.

Först tänkte jag "Äntligen ett ww2-lir ala Battlefield". Men det grusades direkt när jag fick se gameplay. Varför ska man gå ifrån Battlefield och göra det mer och mer som COD!?

Nu har jag tröttnat på vad EA och Dice gör av varumärket Battlefield. Jag hoppas att andra som uppskattar kvalité inte köper detta...

Mig slipper ni i alla fall för jag kommer hålla mig till squad, post scriptum och gänget...

Jaaaaaaaaaaaaaaa!

Hoppas att de inte frackar upp det.

@Carl Johansson-Sundelius: handlar nog mer om upplevelsen som den drickande får när bottens fasor uppenbarar sig... ;P

Git gud, since 1996

Action = Check
CGI = Check
Tyngd = Nope

Betyg 3 av 5. Ett konsttycke att göra actionfilm i dag baserat på marvel m.m. Samma script med insert random variabler vilket resulterar i en fetisc av EA och Activition action som trollbinder skocken av ytliga snyftare och att göra krig av precis allt. My Little Pony and the last unicorn är en nytappning av det gamla. Princess Celestia styr sina onda arméer för att utplåna det goda. Hör och häpna så vill hon utrota varenda liten j-vla pony i sagovärlden för att lättare kunna sitta vid sin brasa och beundra sina scener där de går i slow motion från exploderande pony-kroppar. Livet är åndå vackert tänker hon...

Tack och lov så är det i alla fall inte transformers sexistiska syn på kvinnor med trötta nervärderande skämt i samma anda.

Annars var den bra.