Inlägg av WizzoX

Inlägg som WizzoX har skrivit i forumet

1

Tjenare!

Tänkte höra om ni fortf. behöver folk till Deadbeat?
Hör av er! / Gurra

Jag är på! Låter kul detta ..

Söker COD:MW2 Klan [PC] !

Tjänare!

Skulle se om det fanns någon skön svensk CoD:MW2 klan där ute? Sugen på att lira lite mer seriöst och bygga upp mer taktiker i jämfört med Publics. Hör av er! Care

/Gurra

Skrivet av Sleazarn:

Kanske värt att kolla in?
[http://www.fz.se/forum/thread.php?id=88466]

Mvh

SleazarN^

Sant, hör med dom istället, låter skitans bra! Ciao

Tjenare! Jag startade en ny tråd här på Fz.se där jag var sugen på att starta en BC2 Klan och spela lite sådär halv-seriöst som ni verkar göra Sedan var det en som svarade att ni hade en klan som sökte medlemmar så då vart jag sugen som f*n Iallafall så köpte jag BC2 på releasen och lirat satan sedan det kom! Diggar det skarpt redan nu och vet att jag kommer fortsätta att gibba loss :')

Eh, jag har varit med i massa olika klaner, men mestadels i Call of Duty. allt ifrån CoD: UO till CoD:MW2 Headset är prio, så självklart har jag ett! (micen fungerar klockish) Men till mig som person då till slut, eh jag är en väldigt positiv lirare som gillar att bara sitta vid datorn och slappa med ett par polers på ventrilo och gejma loss, snacka gött och bara vara allmänt jävla trevlig. Utanför datorn så har jag sportat, men lagt ner med allt, har fan inte tid med skiten. Endel intressen är la datorn såklart, men även bilar, musik [playin' drums], tanter, och sommar ;'D Nu får det fan vara nog, skrivit som fan!

Har'de Gött! / Gurra

Bad Company 2 Klan?

Tjenare!

Jag köpte BF:BC2 nu här på releasen och dyrkar redan lirret! :'D . Tycker dock det känns rätt så sämst med "teamwork" på publics. Därför tänkte jag höra om det finns intresse över att starta en [BC2] Klan här på Fz.se.

Skulle vara gött att dra ihop ett gäng, spela lite halv-seriösa matcher och snacka gött på t. ex Ventrilo?! Vad säger ni? ;'D

Har'e Gött! / Gurra.

1