Inlägg av Phr0z

Inlägg som Phr0z har skrivit i forumet

Game pass

Kanske att man lånar det av någon i framtiden.

Är det bara jag som irriterade mig på den "artificiella" svårighetsgraden med monster som spawnar bakom en. Horde modes och de riktigt "smarta" utplacerade björnfällorna?

Så längesen jag spelade orginalet så har glömt bort det mesta från det, minns bara att det kändes mer survival/exploration än shoot'em up action.

Jag håller RE2:Remake betydligt högre i den bemärkelsen och då är jag inget stort fan av konceptet att bli jagad av ett monster som inte går att döda.

Gapande spanjaker blev ganska stelt efter ett tag också. Donde estas?

Mnjaa. Men väl skrivet!

Ser ut som David Harbour och Jodie Comer?

LoL nvm. Ibland så läser man lite slarvigt..

Alltid lika kul att bli utspädd som privatsparare. Har inte följt Embracer och är inte insatt i deras katalog men, grafen ger mig förhoppningsbolagsvibbar. Lägger till i min bevakningslista och börjar följa lite smått.

Inte klarat det ännu, bara klarat av första templet. Ger det 3/5 hitills med reservation för att få återkomma när jag klarat spelet. Tyvärr bort prioriterat pga Diablo och andra spel.

1. A Link to the past.
2. Links Adventure
3. Links Awakening
4. Legend of Zelda
5. Wind Waker
6. Twilight Princess
7. Skyward Sword
8. Alla andra
Sist. Breath of the Wild

Skrivet av Tomas Helenius:

Domen gäller en annan person, Bo frikändes.

Där ser man! Hoppas det går bättre för Bo den här svängen då. Tåget kanske lämnar perrongen någon gång.

Bo bo bo...

Har han ens någon kredibilitet kvar efter starbreeze-skandalerna?

https://www.di.se/live/tidigare-starbreeze-chef-domd-for-grov...

Upphypningen av TWD var ju helt galen...

Skrivet av ohem:

Jag anser både Forbidden west och GOW: Ragnarok vara intill perfekta uppföljare, bara slutet på Forbidden West som drar det bakom Ragnarok. Elden Ring är kul, men lore som är uppskrivet i still med Souls och Elden Ring är bara inte min grej. Gameplayet är fine, men jag vill ha lite mer än det.

Jag har varken spelat Ragnarok eller Forbidden West. Däremot spelade jag deras föregångare och jag tycker att dom är väldigt bra. Men vad jag uppskattar med Elden Ring och dess lore är att det just bjuder in en att utforska världen. I de nämda föregående spelen så får man allt serverat på ett fat och när man är färdig med spelet så är man just... färdig med spelet.

Jag kommer troligen inte återgå till God of War eller Horizon Zero Dawn. Elden Ring däremot finns det hur mycket som helst kvar att upptäcka och det är engagerande.

Skrivet av denza:

Hur då? Alla tycker väl olika. Spelet var rätt intressant men GOTY ska väl ha allt. Egentligen. Story, musik, röstskådespelare, osv. Jag menar att det kanske är dags att sluta låta fanboys rösta och utse ett gäng nissar som kan sånt här, typ spelutvecklare som bestämmer och röstar. En Panel med olika erfarenheter eller liknande inom spelutveckling.

Som hogwarts spelet. Visst är det snyggt, världen är bra byggd, uppdragen är rätt intressanta men inte är det en GOTY inte. röstskådespelarna är ok men inte wow. Som exempel och min åsikt. Allt här här min åsikt. Men jag kan tycka att fel spel vinner rätt ofta. Garanterat att hogwarts vinner GOTY nästa år för det är spelarna som röstar.

Jag är också lite nyfiken, kan du ge exempel?

Kan ta en nyckel

Skrivet av phi:

Banker jobbar redan idag på egna blockkedjor för t.ex registrering av äganderätter. Dessa kommer med all säkerhet att skrivas under genom NFTs.

Ok, jag måste erkänna att jag är alldeles för dåligt påläst om blockchains och NFTs, därav min fråga.

Däremot undrar jag lite hur man tänker kring digitala tillgångar och dess private keys. Att skapa ett värde och beroende kring något som potentiellt kan stjälas "väldigt enkelt". Smartare algoritmer/brute force, annorlunda datorkraft som tillåter exponentiell effektivitet som tex kvantdatorer. Teoretiskt verkar det fullt möjligt om man ska tro på forskare. Är det inte då väldigt riskabelt att låsa sina tillgångar på så sätt? Eller har jag missuppfattat det?

Jag kanske spekulerar för utan att besitta kunskapen...

Skrivet av phi:

De är här för att stanna. Säger man något annat så förstår man sig inte på NFTs och dess användningsområden, vilka är betydligt fler än i spelsammanhang eller digitala konstverk.

Inom tio år (kanske kortare tid) när ni köper er framtida bostad så kommer ni ha med NFTs att göra.

På vilket sätt?

Du får gärna utveckla. Tack

Min röst representerar inte min önskan...

Gillart! Men ja, texturerna (i 4K) lämnar en del att önska.... bläääk

Bäst är omöjligt att säga när det finns så många.

Den här är minnesvärd och återgår alltid till att lyssna på den någon gång med några års mellanrum då den lämnade ett starkt avtryck. Generellt så fastnar jag sällan för bombastiska orkester låtar i spel men men.

Den här får jag alltid gåshud av i olika tolkningar, fast orginalet är bäst.

Och den här låten gör sig bättre på ett konsolchip imho!

Skrivet av Lowlife talibans:

Finns bara 7st emmis vad ja fattar de som , lite teknik å taktik i tänker när du kliver in i en emmizone så löser de sig !

Ja 7st stämmer. Har 3 kvar.

Eller ja, det är i alla fall vad som står på kartan.

Tycker det är riktigt bra än så länge och får verkligen ingen känsla av att det är generiskt. Upplever att Nintendo-magin och atmosfären som finns i tidigare Metroid är där och till och med förbättrad vågar jag påstå. Gillar verkligen den dynamiska kameran och designen på Samus.

Är kluven kring E.M.M.I encounters då jag inte heller är speciellt förtjust i att bli jagad av odödligt mobs (ja). Fasade för det när jag såg teasern, men i efterhand skulle jag nog säga att dom går an. Frustration uppstår dock tidvis.

Ska bli kul att se speedruns.

Faceroll key? Så jag slipper slänga ansiktet i tangentbordet för att printa alla keys när jag rage:ar.

Kan även vara nyttig i vissa spel som inte kräver skill.

Bra byggkvalitet. Alternativt modulära. Där varje del kan ersättas med reserv. Tänk typ Sennheiser HD25.

Steelseries Wireless Pro är bra men byggkvaliten är riktigt usel och dom är långt ifrån värda sitt ord. pris.

Våta drömmen hade varit typ Beyerdynamic DT* fast trådlösa med bytbart batteri.